KaSiMaKo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Θέλω να φτιάξω ένα rack για οικιακή χρήση. Μήπως ξέρει κάποιος από που μπορώ να προμηθευτώ rack rails και πόσο είναι περίπου το κόστος ?
giannis1711 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Η πιο φθηνή λύση για οικιακή χρήση είναι η Lack Rack : https://wiki.eth0.nl/index.php/LackRack 1
KaSiMaKo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Τα έχω δεί αυτά παλιότερα αλλά έχοντας την δυνατότητα να φτιάξω μόνος οτιδήποτε από ξύλο και στις διαστάσεις που με βολεύουν, είπα να ψαχτώ να βρώ τα υλικά να το κάνω πιο modular. Ψάχνωντας ανακάλυψα το παρακάτω που νομίζω κάνει για την χρήση που το θέλω. PROEL AC-107 Ράγα για Rack 2μ
AKAKIOS1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ποσα U θα χρειαστεις? και περιπου ποσα λεφτα υπολογιζεις να διαθεσεις?
KaSiMaKo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Για αρχή τουλάχιστον 5U...αλλά επειδή σιγά σιγά θα μπαίνουν κι άλλα όπως NAS κτλ, καλύτερα να γίνει εξ αρχής μεγάλο. Τώρα για χρήματα δεν ξέρω, για αρχή μόνο το κόστος των rack rails
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα