Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1100

Χρήση υπολογιστή :Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. oxi

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? oxi

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). γερμανια 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Το ιδιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? οχι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

το υπόλοιπο σύστημα που θα κρατήσω είναι το παρακάτω

GPU GTX 1080 g1

Κουτι NZXT NOCTIS 450

Hydro cooling Corsair 110i GT 

PSU corsair AX850 

Monitor Acer Predator XB271 IPS 

το pc το θέλω κύριος για gaming και ταινίες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Galadian είπε

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 1000-1100

Χρήση υπολογιστή :Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. oxi

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? oxi

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). γερμανια 

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Το ιδιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? οχι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

το υπόλοιπο σύστημα που θα κρατήσω είναι το παρακάτω

GPU GTX 1080 g1

Κουτι NZXT NOCTIS 450

Hydro cooling Corsair 110i GT 

PSU corsair AX850 

Monitor Acer Predator XB271 IPS 

το pc το θέλω κύριος για gaming και ταινίες 

FPS gaming ? 

Streaming θα κάνεις? 

2700x (Για καλύτερα min fps απο τον 2600x). 310€

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3400MHz F4-3400C16D-16GVK (Οι φθηνότερες bdies). 200€

Asus Prime X470 Pro 180€ ή MSI X470 Gaming M7 AC 230€

Τα ρέστα κουμπαρά.... και του χρόνου σκάντζα με ryzen 3700x...

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ναι κύριος FPS game αλλα και κάνα sigle όπως witcher fallout. Tο καινούριο τον 9900k δεν τον σκεφτόμαστε και αν οχι γιατι ? θέλω να πάρω κάτι και να το κρατήσω κάνα 2-3 χρονιά δεν θέλω να πάρω κάτι και σε 1 χρόνο ξανά κάτι άλλο σε cpu mobo δηλαδή

Επεξ/σία από Galadian
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Galadian είπε

Καλησπέρα ναι κύριος FPS game αλλα και κάνα sigle όπως witcher fallout. Tο καινούριο τον 9900k δεν τον σκεφτόμαστε και αν οχι γιατι ? θέλω να πάρω κάτι και να το κρατήσω κάνα 2-3 χρονιά δεν θέλω να πάρω κάτι και σε 1 χρόνο ξανά κάτι άλλο σε cpu mobo δηλαδή

τότε θα πάρεις  Ι5 9600Κ ή Ι7 9700Κ με μητρική Ζ390 ή οποιαδήποτε Ζ370 που θα κάνεις bios update.

Προσωπικά δοκίμασα σε gaming pc (Z370) τον 9600Κ με aftermarket ψύκτρα των 30ευρώ (είχα πάνω τον κλειδωμένο Ι5 8600) και εντυπωσιάστηκα.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Galadian είπε

Core i7 8700K/9700K ή Ryzen 7 2700X θα πρότεινα. Bέβαια οι intel είναι υπερβολικά ακριβοί γι αυτά που προσφέρουν (o 9900K απαγορευτικός). Ο δε 9600Κ δεν είναι καθόλου futureproof. Aν σε ενδιαφέρει να είσαι μόνιμα πάνω από 100fps πήγαινε στον 8700K με ένα safe oc στα 4,8GHz. Kαι ο 2700Χ σε καλύπτει αν βάλεις b-dies μνήμες και ασχοληθείς με ram overclocking (cpu oc δεν χρειάζεται). 

Δημοσ.

γέρνω προς AMD μεριά για 2700x αλλα είμαι αναποφάσιστος για την μητρική είμαι ανάμεσα σε 3 από τις παρακάτω Επίσης δεν έχω καταλάβει τι είναι το Bdies και που βοηθάει

Asus ROG Crosshair VII Hero AMD X470 

ASRock X470 Taichi Ultimate AMD X470

Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 WIFI AMD X470 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Galadian είπε

γέρνω προς AMD μεριά για 2700x αλλα είμαι αναποφάσιστος για την μητρική είμαι ανάμεσα σε 3 από τις παρακάτω Επίσης δεν έχω καταλάβει τι είναι το Bdies και που βοηθάει

Asus ROG Crosshair VII Hero AMD X470 

ASRock X470 Taichi Ultimate AMD X470

Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 WIFI AMD X470 

Πέτα τσάμπα λεφτά σε μητρικές 

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πέτα τσάμπα λεφτά σε μητρικές 

Αυτή που μου πρότεινες είναι 10 euro πιο κάτω έως 40 50 με την πιο ακριβή ASUS  rog άρα και αυτή που μου πρότεινες είναι πεταμένα λεφτά ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

270€ Εχουν οι asus, asrock. 240€ η gigabyte. 

177€ η asus που σου έγραψα... Το θέμα είσαι τι ζητάς από τη μητρική, αυτές που κοιτάζεις δεν θα σου δώσουν κάτι παραπάνω σε επιδόσεις από ότι οι 2 φθηνότερες που σου έγραψα. Ειδικά η rog είναι μεγάλη απάτη... Όμορφη όμως

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...