Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω την εξής  απόρροια αν γνωρίζει κάποιος. Λοιπόν έχω κατεβάσει το TunnelBear vpn στο κινητό μου, αυτό το vpn σου δίνει 500mb δωρεάν το μήνα και αν πληρώσεις απεριόριστα. Η ερώτηση τώρα είναι αν κάνω συνδρομή θα έχω απεριόριστα mb στο κινητό μου για να βλέπω YouTube να έχω fb και γενικά σε όλες τις εφαρμογές στο κινητό μου; Η μήπως είναι για απλό σερφάρισμα; Επίσης εγώ έχω cosmote watsup αν δεν έχω αγορασμένα mb θα μπορώ με τα mb του vpn να κάνω δουλειά;

Δημοσ.

OXI

άλλο πραγμα τα mb του vpn και αλλο πράγμα τα mb του παροχου σου. Χωρις mb απο παροχο δεν θα μπορεις να χρησιμοποιείς τα mb του vpn για να κρύβεις ή προστατευεις την συνδεση σου.

Αντιστοιχο παραδειγμα για να καταλάβεις. Βρύση στο σπιτι σου με παροχή απο την ΕΥΔαπ και φίλτρο νερου (που κραταει χώμα, χλώριο, κλπ) και θελει αλλαγή καθε 1000 λίτρα. Εσύ ειναι σαν να ρωτάς "Μου εχουν κοψει το νερο, αλλά αμα βάλω φιλτρο των 2000 λιτρων θα μπορώ να εχω νερό; ".

Δημοσ.

ποσο νερο μπορει να φιλτραριστει με αντιστοιχία ποσο traffic μπορεις να χρησιμοποιήσεις με το vpn.

Μετα τα 1000 λιτρα δεν φιλτραρει

Μετα τα 500mb δεν εχεις τα οφέλη του vpn

Δημοσ.

@ekriksi αν με το θεμα που άνοιξες ψάχνεις τρόπους για να εχεις internet χωρίς να πληρώνεις (και μιλώ για κάποιους απατεωνισμους που πουλάνε σε αφελεις συνδρομές με μουφες vpn και καμια αξιοπιστια διάρκειας), ωμα και κοφτα σταμάτα να το ψάχνεις. Χαμενος κοπος, χρόνος και λεφτά απο την τσέπη σου. 

Να σε ρωτήσω κάτι ακομα για το iphone που εχεις; Οταν θες να μιλήσεις σε κάποιον, του κανεις αναπάντητες από το whatsup; 

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνω τρόπο επειδή δεν γνωρίζω αν γίνεται να αγοράσω mb από άλλου όχι από την κοσμοτε! Δεν έγραψα κάπου ότι θέλω να είναι τσάμπα αυτός ο τρόπος. Επίσης δεν καταλαβαίνω την ειρωνία σου προς το Iphone και τις αναπάντητες, όταν δεν έχω κάρτα κάνω αναπάντητες ναι! 

ΥΓ: Έκανα μια ερώτηση επειδή δεν γνώριζα, αν δεν ήξερες να μου απαντησεις αρκούσε να μου πεις δεν γνωρίζω η δεν γίνεται, ειρωνίες κτλ εφόσον εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα σε κάτι θα μπορούσαν να λείπουν!

Δημοσ.

Ο μονος τρόπος για να εχεις mobile internet ειναι απο τον πάροχο της κάρτας που εχει μεσα το κινητο σου. Κανενας αλλος. 

Δημοσ.

@isay κι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που πήγα στρατό

δε θυμάμαι καθόλου πιο vpn μου είχανε πει όσο ήμουνα εκεί, αλλά αγοράζοντας συνδρομή με κάπου 5 ευρώ, χωρίς ίχνος data στην comote, είχα mobile internet απεριόριστο με ταχύτητες σχετικά καλές
λίγο που το είχα ψάξει ήταν κάποιο port που είχαν ξεχασμένο ανοιχτό oι providers που έκανε τη δουλειά ή κάτι τέτοιο
επίσης δε δούλευε όσο βρισκόμουνα Αθήνα

proof

JSPmPOZ.png

Δημοσ.

@warlock9_0

ξέρω οτι υπάρχουν ακομα και πριν περιπου ενα χρόνο ειχε γινει και μια σχετική "έκρηξη" τετοιων "αγγελιών" αλλά αφενος δεν εχουν καμια εγγύηση, αφετέρου απο τοτε οι εταιρίες κινητής (γιατι το κολπο βασιζεται στο εκάστοτε κλειστό εταιρικό δικτυο) εχουν σφίξει πολύ τα πράγματα. Φτάνεις στο σημείο πιο πολύ να ασχολείσαι με το πως θα παιξει, παρά με το να το χρησιμοποιείς, χωρια που οταν το χρειαστείς απο αναγκη, μαλλον θα σε κρεμάσει. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, warlock9_0 είπε

@isay κι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που πήγα στρατό

δε θυμάμαι καθόλου πιο vpn μου είχανε πει όσο ήμουνα εκεί, αλλά αγοράζοντας συνδρομή με κάπου 5 ευρώ, χωρίς ίχνος data στην comote, είχα mobile internet απεριόριστο με ταχύτητες σχετικά καλές
λίγο που το είχα ψάξει ήταν κάποιο port που είχαν ξεχασμένο ανοιχτό oι providers που έκανε τη δουλειά ή κάτι τέτοιο
επίσης δε δούλευε όσο βρισκόμουνα Αθήνα

proof

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

JSPmPOZ.png

Και γω στρατό είμαι φίλε γιαυτο το ψάχνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/11/2018 στις 4:06 ΜΜ, isay είπε

@warlock9_0

ξέρω οτι υπάρχουν ακομα και πριν περιπου ενα χρόνο ειχε γινει και μια σχετική "έκρηξη" τετοιων "αγγελιών" αλλά αφενος δεν εχουν καμια εγγύηση, αφετέρου απο τοτε οι εταιρίες κινητής (γιατι το κολπο βασιζεται στο εκάστοτε κλειστό εταιρικό δικτυο) εχουν σφίξει πολύ τα πράγματα. Φτάνεις στο σημείο πιο πολύ να ασχολείσαι με το πως θα παιξει, παρά με το να το χρησιμοποιείς, χωρια που οταν το χρειαστείς απο αναγκη, μαλλον θα σε κρεμάσει. 

Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την τρύπα αυτή Εξωτερικό;

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, donblunts είπε

Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε την τρύπα αυτή Εξωτερικό;

Δεν ξερω

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...