driver2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Παιδια γεια σας θα ηθελα μια βοηθεια εχω ενα λαπτοπ της ACER ενω ο υπολογιστης οταν εκλεινα το καπακι εμπαινε κανονικα σε αδρανοποιηση και οταν παταγα μια φορα το κουμπι τερματισμου εμπαινε σε αναστολη τωρα ο υπολογιστης το μονο που κανει ειναι να μαυριζει η οθονη και να μην επανερχετς μετα και για να ξανα επανερθει πρπεει να το βγαλω απο την μπριζα εχω κοιταξει τις ρυθμισεις τα παντα και δν μπορω να βρω λυση ειναι ολα κανονικα.πως μπορω να το επιδιορθωαω αυτο
isay Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μεγαλη κουβέντα και πάρα πολλοι οι πιθανοι λογοι προβληματος. Προταση μου μάθε να κλεινεις τον υπολογιστη και μετά το καπακι της οθονης και αν σου χρειαζεται η αδρανοποιηση (για να μενεις εκει που εισαι) ενεργοποιησε και μάθε να χρησιμοποιείς το hibernate -> https://www.pcworld.com/article/3078533/windows/how-to-add-a-hibernate-option-to-the-windows-10-start-menu.html Στο λεω αυτό γιατί το εχω αντιμετωπισει σε αρκετά μηχανακια και κατα περιπτωση εφταιγαν διαφορα, οποτε απο το να ψάχνομαι κάθε 3 και λιγο ή να με πρήζει ο τελικος χρήστης στα τηλεφωνα (κανε αυτο, κανε κλικ εκει, κλπ) hibernate και ησύχασα, με μονο μειονεκτημα το μεγαλυτερο χρονο κλεισίματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα