Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, rayven18 είπε

Όποιος χρεώνει χωρίς να φτιάχνει δεν είναι επαγγελματίας. No fix, no pay. Δοκίμασε απο live usb με linux μήπως και γίνει

Έγινε αδερφέ,θα κάνω και θα γράψω εδώ.Καλό βράδυ.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, rayven18 είπε

Όποιος χρεώνει χωρίς να φτιάχνει δεν είναι επαγγελματίας. No fix, no pay. Δοκίμασε απο live usb με linux μήπως και γίνει

Λοιπόν έβαλα το live usb με ubuntu και έχουμε πάλι τα ίδια.Η μόνη διαφορά που παρατηρείται σε σχέση με το περιβάλλον windows,είναι ότι σ'αυτή την περίπτωση όταν συνδέω το HDMI καλώδιο στην εξωτερική οθόνη,η οθόνη του φορητού συνεχίζει να δείχνει εικόνα ενώ του εξωτερικού παραμένει σκοτεινή.Επομένως με ένα φορμάτ δε θα άλλαζε κάτι.

Δημοσ.
Στις 13/11/2018 στις 6:47 ΜΜ, rayven18 είπε

Κατάλαβα, πάντως μια αλλαγή βύσματος να στοιχίζει το πολύ 30 ευρώ, εργατικά + ανταλλακτικό, μιλάω για δικιές μου τιμές, αλλα πάνω κάτω δεν νομίζω να σου ζητήσουν περισσότερα εαν φταίει όντως το βύσμα

Λοιπόν επισκέφτηκα έναν τοπικό μάστορα,ο οποίος ζήτησε 40€ για την επισκευή και υπό τον όρο ότι θα έφταιγε όντως το βύσμα,αλλιώς αν ήταν θέμα πάνω στην πλακέτα δε θα μπορούσε να το φτιάξει.Του είπα για να τα βρίσκαμε κάπου στα 20€ αλλά δεν συμφωνήσαμε και έτσι δυστυχώς δε συνεργάστηκα μαζί του.Υπόψιν εγώ ζω στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη.Δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ πχ ζητάς 30€ και αυτός ήθελε 40€.Όπως και νάχει δε συμφέρει,θα ψάξω να βρω κάποιο μεταχειρισμένο με λίγο παραπάνω χρήματα.Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...