coffeex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Νέα σειρά από το youtube η οποία βγαίνει στον "αέρα" στις 14 Νοέμβρη. Από το trailer φαίνεται καλή, θα δούμε.... 2 1
coffeex Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Τα 2 πρώτα επεισόδια είναι δωρεάν. WTF??? Για κάποιο περίεργο λόγο είναι όλα δωρεάν αυτή την στιγμή... 1
xavier Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τελικα ηταν δωρεαν γιατι εγω απλά ενα preview βλέπω απο το 3ο επ και μετα? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από xavier
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Καλούτσικα τα 2 πρώτα που είδα, ενώ όλα τα επεισόδια της σεζόν είναι διαθέσιμα απ' ότι τσέκαρα στα γρήγορα και "παίζουν" κανονικά.
xavier Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, koftis650 είπε Καλούτσικα τα 2 πρώτα που είδα, ενώ όλα τα επεισόδια της σεζόν είναι διαθέσιμα απ' ότι τσέκαρα στα γρήγορα και "παίζουν" κανονικά. μονο preview εχει απο το 3 και μετα, κανα λεπτο σε καθε επ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 @xavier Απο που αν επιτρέπεται προσπαθείς να το δεις και σου βγάζει μόνο preview ? Προσωπικά το δοκίμασα (στα γρήγορα όπως είπα) με cinema apk/ teatv apk για 2 μεταγενέστερα επεισόδια ( 5 && 9) κάνοντας και μεταφορές πχ απ' την αρχή, κάποια δευτερόλεπτα play, forward to 21 λεπτό && play, forward σε 30 λεπτό && play και δεν έδειχνε προβληματικό.
xavier Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) α νομιζα πως αναφεροσουν στο νομιμο καναλι του στο youtube, γιατι η σειρα ειναι παραγωγη του youtube. Προφανως και υπαρχουν πλαγιοι τροποι για να το δεις, αν και εγω δεν χρησιμοποιω streaming υπηρεσιες. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από xavier
hexenlord Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 παω για το 4ο, έχουν μιξαρει alien, event horizon (λογικό ειναι του αντερσον), thing και λιιιιιγο απο lost. Τα εφε ειναι σχετικά φτηνά, μακράν χειροτερα απο the expanse, star trek και altered carbon. Αρκετα προβλεψιμο και σε σημεια ενοχλητικες οι σκηνες με τα φλας μπακ. Εκει που παει να γινει κατι, μπαμ σκαει φλασμπακ, δειξε ρε μαστορα τι γινεται στο διαστημοπλοιο μεσα. μεχρι στιγμής 6/10 απο μενα, αν και στο τρίτο επεισόδια κάπως πήγε να γινει καλυτερο. Πάντως κανει Μπαμ πως εχει χαμηλό μπατζετ, τουλαχιστον μεχρι στιγμής. Μου θυμησε ενα αλλο πρόσφατο (πριν κανα δυο χρονια ) που παλι ξυπνησαν σε ενα σκάφος και δεν θυμοντουσαν τιποτα, αλλα η ηθοποιία ηταν για γέλια και το παράτησα για χαρη του εξπανς . 1
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και γω στο 4ο έμεινα εχθες. Θα συμφωνήσω με τα όσα αναφέρονται παραπάνω. Το πρώτο επεισόδιο στο τέλος που έκανε σαν σπασμους [ καταλάβατε ] μου θύμισε Dead Space λιγάκι. Event Horizon επίσης το έπος. Το είχα δει πριν 2 χρόνια περίπου. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από 7nisiotis
coffeex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, hexenlord είπε παω για το 4ο, έχουν μιξαρει alien, event horizon (λογικό ειναι του αντερσον), thing και λιιιιιγο απο lost. Τα εφε ειναι σχετικά φτηνά, μακράν χειροτερα απο the expanse, star trek και altered carbon. Αρκετα προβλεψιμο και σε σημεια ενοχλητικες οι σκηνες με τα φλας μπακ. Εκει που παει να γινει κατι, μπαμ σκαει φλασμπακ, δειξε ρε μαστορα τι γινεται στο διαστημοπλοιο μεσα. μεχρι στιγμής 6/10 απο μενα, αν και στο τρίτο επεισόδια κάπως πήγε να γινει καλυτερο. Πάντως κανει Μπαμ πως εχει χαμηλό μπατζετ, τουλαχιστον μεχρι στιγμής. Μου θυμησε ενα αλλο πρόσφατο (πριν κανα δυο χρονια ) που παλι ξυπνησαν σε ενα σκάφος και δεν θυμοντουσαν τιποτα, αλλα η ηθοποιία ηταν για γέλια και το παράτησα για χαρη του εξπανς . Κάπου είχα διαβάσει ότι είχαν πει από την αρχή ότι θα ήταν μια σειρά που θα πατάει σε αρκετές άλλες ταινίες/σειρές. 😎 Σαν Sci-Fi σειρά η καλύτερη είναι μακράν το The Expanse 🤘 στην άλλη σειρά που αναφέρεσαι λες για το Dark Matter η οποία ήταν οκ σαν σειρά αν και με χαμηλό μπάτζετ αλλά την έκοψαν πάνω στο καλύτερο και όσοι την βλέπαμε μας άφησαν ξεκρέμαστους.... 1 1
hexenlord Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Α γεια σου, το Νταρκ Ματτερ. Το ξεκινησα αλλα δεν. Τεσπα, θα συνεχισω με το Οριτζιν αποψε εν απουσια αλλων sci fi σειρων. Μεχρι το γεναρη τουλαχιστον, που βγαινει το Σταρ Τρεκ (νομιζω 19 γεναρη η κατι), θα μου καλυψει το κενο.
koolisk6 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 μολις την τελειωσα την 1η season,θυμιζει πολυ lost με τα flashbacks, δεν ηταν ασχημη,ομως σχετικα προβλεψιμη. για να δουμε θα ανανεωθει για 2η....
Grey_Warden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Τέλειωσα την πρώτη season πριν από μερικές μέρες. Ήταν αρκετά καλά γυρισμένη σειρά (νομίζω ο όρος που ψάχνω είναι cinematography) αλλά όχι εξίσου καλογραμμένη, και το ίδιο και οι χαρακτήρες. Οι μόνοι που πραγματικά θα έλεγα ότι μου άρεσαν ήταν οι 2 πρωταγωνιστές (Shun και Lana?). Επίσης θεωρώ ότι αφιέρωσαν υπερβολικά πολύ χρόνο στα flashbacks/backstories, ειδικά για χαρακτήρες των οποίων το backstory δεν σχετιζόταν καθόλου με την κύρια πλοκή. Α, και μισώ τα jump scares! Παρόλα αυτά θα έλεγα ότι η κύρια πλοκή μου άρεσε, μου θύμισε κάτι ανάμεσα σε Alien, Pandorum, Dead Space και Event Horizon. Ελπίζω να ανανεωθεί για 2η season. 2
Gilmaru Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αρκετά συμπαθητική σειρά. Σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει συνήθως νομίζω ότι αρχίζει κάπως χλιαρά με αρκετά κλισέ στα πρώτα επεισόδια και ύστερα όσο προχωρά βελτιώνεται. Ελπίζω να βγει και δεύτερη σεζόν. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Gilmaru 1
Gilmaru Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Για όσους δεν το πήραν πρέφα όπως εγώ, η σειρά ακυρώθηκε και δεν θα δούμε 2η σεζόν. Rip άλλη μία συμπαθητική sci-fi σειρά. https://www.theverge.com/2019/3/25/18280597/youtube-originals-canceled-origin-overthinking-with-kat-and-june-red-premium Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από Gilmaru
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα