Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ενα ερωτημα εχω η gt1030 αξιζει σαν καρτα γραφικων;Ειναι δυνατη;Δεν ειμαι και ο τρελος gamer.Σκεφτομαι για μια απο αυτες τις δυο.  https://www.skroutz.gr/s/11999896/Asus-GeForce-GT-1030-2GB-90YV0AU0-M0NA00.html.        

https://www.skroutz.gr/s/12247000/Gigabyte-GeForce-GT-1030-2GB-GV-N1030OC-2GI.html

Αν αξιζει      Να κοιταξω για καινουργια η για καμια μεταχειρισμενη απο καποιο μελος του φορουμ;Η να περιμενω με περισσοτερα χρηματα να παω σε καμια gtx 1050?Εχω pentium.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, έχεις την 1030 η θες να πάρεις κάρτα? Μας μπέρδεψες. Καλύτερο θα ήταν να κοιτούσες κάποια 1050 η κάποια αντίστοιχη amd αν το monitor σου είναι freesync. Για αρχή πες μας τι σύστημα έχεις αναλυτικα:

*Μητρική 

*Τροφοδοτικό 

*Επεξεργαστή

*Οθόνη

*Πόσα χρήματα θες να διαθέσεις 

Τι παιχνίδια θέλεις να παίξεις? Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μείνε με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή σου, θα σε καλύψει για ταινίες, browsing κ.τ.λ.

Επίσης υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδω για να ρωτήσεις και να σου πουμε: 

Επεξ/σία από Dev1l
Δημοσ.

Γιατι σε μπερδεψα φιλε μου?Απλο το ερωτημα μου αν αξιζει να παρω την gt 1030 η οχι.αν ειναι δυνατη καρτα?Γιαυτο εβαλα τα δυο link απο gt1030 για το ποια ειναι καλυτερη απο τις 2?εκτος να κινηθω προς 1050. Και απο specs που ειπες εχω pentium 7γενιας mb b250 cooler master MWe bronze 550w

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, bboy14 είπε

Γιατι σε μπερδεψα φιλε μου?Απλο το ερωτημα μου αν αξιζει να παρω την gt 1030 η οχι.αν ειναι δυνατη καρτα?Γιαυτο εβαλα τα δυο link απο gt1030 για το ποια ειναι καλυτερη απο τις 2?εκτος να κινηθω προς 1050. Και απο specs που ειπες εχω pentium 7γενιας mb b250 cooler master MWe bronze 550w

Το πρώτο λινκ δεν υπάρχει.

γενικά πάρε μια φθηνή GT1030 που να έχει GDDR5 μνήμη. Αυστηρά ΟΧΙ DDR4.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bboy14 είπε

Εγινε ευχαριστω!!!!!

Στην πρώτη σειρά λες έχω, μετά λες να κοιτάξεις, εκτός αν είμαι στραβός.

Συμφωνώ με τον @Sheogorath πιο πάνω.

Screenshot_20181111-205711_Chrome.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dev1l είπε

Στην πρώτη σειρά λες έχω, μετά λες να κοιτάξεις, εκτός αν είμαι στραβός.

Συμφωνώ με τον @Sheogorath πιο πάνω.

Screenshot_20181111-205711_Chrome.jpg

Λείπει το κόμμα, "," :

"Καλημέρα, ένα ερώτημα έχω, η GT1030..."

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...