Προς το περιεχόμενο

OUKITEL W2 Smartwatch@Dresslily 15.50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, george kesoglu είπε

κινεζικα και αγγλικα δεν μου κανουν οι ειδοποιησεις θα ειναι >{@#$%^ΧΧ***&&&

βρηκα αυτο που υποστιριζει ελληνικα 25€ https://www.ebay.com/itm/Lemfo-LF11-Bluetooth-Smart-Watch-Phone-For-IOS-Android-SIM-TF-Card-Smartwatch-/291652607960

Ναι αλλα με αυτη τη τιμη το τελωνειο το βλεπω σιγουρο. Στο λινκ που δινεις το δειχνει 30 ευρω περιπου.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες καλησπερα, σορρυ για την αμπαλη μαλλον ερωτηση, αλλα αυτα αλλαζουν αρχικη? Ή θα φαινεται η ωρα μονο ετσι με τα τεραστια νουμερα?

Δημοσ.

Στη βιντεοδοκιμή η ορατότητα σε εξωτερικό χώρο ήταν άθλια (σύνηθες για την κατηγορία, αλλά νομίζω ακόμη χειρότερα στη συγκεκριμένη περίπτωση), οπότε ζήτησα ακύρωση.

Κάποιο τέτοιο "ρολόι" με αποδεκτή ορατότητα εκτός σπιτιού υπάρχει μέχρι 30 έουρα; (και χωρίς έγχρωμη οθόνη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω πάω για ακυρωση....

Πως ακυρώνω?

Edit 

Επεξ/σία από vickjim
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vgiozo είπε

Στη βιντεοδοκιμή η ορατότητα σε εξωτερικό χώρο ήταν άθλια (σύνηθες για την κατηγορία, αλλά νομίζω ακόμη χειρότερα στη συγκεκριμένη περίπτωση), οπότε ζήτησα ακύρωση.

Κάποιο τέτοιο "ρολόι" με αποδεκτή ορατότητα εκτός σπιτιού υπάρχει μέχρι 30 έουρα; (και χωρίς έγχρωμη οθόνη)

Amazfit bip αν θέλεις ορατότητα, όπως και αυτονομία με always on λειτουργία

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Jake07 είπε

Παιδες καλησπερα, σορρυ για την αμπαλη μαλλον ερωτηση, αλλα αυτα αλλαζουν αρχικη? Ή θα φαινεται η ωρα μονο ετσι με τα τεραστια νουμερα?

Απο ότι είδα έχει κάποια watchfaces να αλλάξεις. 

Δημοσ.

Tην ακύρωσα την παραγγελία, την Τρίτη μου είπαν ότι ήταν out of stock και θα το στείλουν την Παρασκευή, σήμερα μου ειπαν πάλι το ίδιο και θα το στείλουν την Τρίτη, δεν κάθομαι να περιμένω λοιπόν και ζήτησα επιστροφή χρημάτων στο paypal 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...