link67 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, george kesoglu είπε κινεζικα και αγγλικα δεν μου κανουν οι ειδοποιησεις θα ειναι >{@#$%^ΧΧ***&&& βρηκα αυτο που υποστιριζει ελληνικα 25€ https://www.ebay.com/itm/Lemfo-LF11-Bluetooth-Smart-Watch-Phone-For-IOS-Android-SIM-TF-Card-Smartwatch-/291652607960 Ναι αλλα με αυτη τη τιμη το τελωνειο το βλεπω σιγουρο. Στο λινκ που δινεις το δειχνει 30 ευρω περιπου. 1
Jake07 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Παιδες καλησπερα, σορρυ για την αμπαλη μαλλον ερωτηση, αλλα αυτα αλλαζουν αρχικη? Ή θα φαινεται η ωρα μονο ετσι με τα τεραστια νουμερα?
Dynamics Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 να υποθεσω για αποσταση θα πρεπει να συνδεθει με το κινητο γιατι δεν εχει gps?
vgiozo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Στη βιντεοδοκιμή η ορατότητα σε εξωτερικό χώρο ήταν άθλια (σύνηθες για την κατηγορία, αλλά νομίζω ακόμη χειρότερα στη συγκεκριμένη περίπτωση), οπότε ζήτησα ακύρωση. Κάποιο τέτοιο "ρολόι" με αποδεκτή ορατότητα εκτός σπιτιού υπάρχει μέχρι 30 έουρα; (και χωρίς έγχρωμη οθόνη)
vickjim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω πάω για ακυρωση.... Πως ακυρώνω? Edit Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από vickjim
leo066 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, vgiozo είπε Στη βιντεοδοκιμή η ορατότητα σε εξωτερικό χώρο ήταν άθλια (σύνηθες για την κατηγορία, αλλά νομίζω ακόμη χειρότερα στη συγκεκριμένη περίπτωση), οπότε ζήτησα ακύρωση. Κάποιο τέτοιο "ρολόι" με αποδεκτή ορατότητα εκτός σπιτιού υπάρχει μέχρι 30 έουρα; (και χωρίς έγχρωμη οθόνη) Amazfit bip αν θέλεις ορατότητα, όπως και αυτονομία με always on λειτουργία
SeNNinhA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Θα προτεινα να δοκιμασετε τα No.1 http://en.001phone.cn/product-html Εχει πολλα μοντελα. Ταεκαρετε ο καθενας ποιο τον βολευει
lionheart75 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Jake07 είπε Παιδες καλησπερα, σορρυ για την αμπαλη μαλλον ερωτηση, αλλα αυτα αλλαζουν αρχικη? Ή θα φαινεται η ωρα μονο ετσι με τα τεραστια νουμερα? Απο ότι είδα έχει κάποια watchfaces να αλλάξεις.
waveparticle Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Τελικα τι λεει το ρολογακι? Με 15€ λογικα ειναι πολυ δυνατο vfm.
paiktaras69 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Tην ακύρωσα την παραγγελία, την Τρίτη μου είπαν ότι ήταν out of stock και θα το στείλουν την Παρασκευή, σήμερα μου ειπαν πάλι το ίδιο και θα το στείλουν την Τρίτη, δεν κάθομαι να περιμένω λοιπόν και ζήτησα επιστροφή χρημάτων στο paypal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα