γροσερισοπ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 χρόνια σπάω το κεφάλι μου να τη βρω αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω, έπαιζε πριν καμια 18 χρόνια στο τοπικό κανάλι του βόλου Τι θυμάμαι 1) Παρέα με παιδιά (όχι ανιμέ) 2) Σκαρφάλωναν κάτι βράχια 3) Ανακαλύπταν μια Κρύπτη με κημίλια (σταυρους και άλλα τετοια) 4) νομίζω ηταν ασπρουμαρο ή είχε ένα παλ αδιαφανή χρώμμα 5) Ξαφνικά μεταφέρονταν σε έναν άλλο πλανήτη με μηδέν ζωη 6) Φορούσαν κάτι πλαστικές στολές γιατί η ατμόσφαιρα ήταν περίεργη 7) ήταν ενας ανθρωπος εκεί ψιλο γυμνός άσπρος. συγχωράτε με αλλά είναι ότι θυμάμαι...χαχαχα έχω στειλει ιμέιλ στην ΤΡΤ αλλα ποτέ δεν απάντησαν.
KilliK Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 ειχε ρωτησει και ενας αλλος γιαυτη την ταινια στο τοπικ Name that film, αλλα κανεις δεν την ηξερε.
sironoui Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Εαν θυμάμαι ηταν ρωσική ταινια και την ειχαν μεταγλωττισει στα ελληνικα. Σε αυτον τον πλανήτη-διάσταση ειχε σταματήσει να βρέχει και ηταν έρημος αλλα γκριζο-ασπρο χρωμα γι αυτο νομίζεις οτι ειναι ασπρόμαυρη. Ο εξωγήινος τους έδειξε τον πλανήτη και ηταν ετοιμος να πεθάνει καθώς εψαχναν την σπηλιά για να γυρίσουν στην γη τελικα έπιασε η βροχή και σώθηκε.Οταν βρηκαν την σπηλιά τους ειπε οτι οταν γυρίσουν δεν θυμούνται τίποτα αλλα ενα παιδι δεν τον ξέχασε τελικα. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 On 11/11/2018 at 18:05, sironoui said: Εαν θυμάμαι ηταν ρωσική ταινια και την ειχαν μεταγλωττισει στα ελληνικα. Σε αυτον τον πλανήτη-διάσταση ειχε σταματήσει να βρέχει και ηταν έρημος αλλα γκριζο-ασπρο χρωμα γι αυτο νομίζεις οτι ειναι ασπρόμαυρη. Ο εξωγήινος τους έδειξε τον πλανήτη και ηταν ετοιμος να πεθάνει καθώς εψαχναν την σπηλιά για να γυρίσουν στην γη τελικα έπιασε η βροχή και σώθηκε.Οταν βρηκαν την σπηλιά τους ειπε οτι οταν γυρίσουν δεν θυμούνται τίποτα αλλα ενα παιδι δεν τον ξέχασε τελικα. πως την λένε ρε δικε μου την χάχνω χρόνια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Στο youtube που έψαξα λίγο ρώσικο alien planet: 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Moscow - Cassiopeia?
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 13 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Moscow - Cassiopeia? οχι δυστηχώς.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα παρατάω, βρήκα αρκετές σοβιετικές ταινίες, αλλά καμία που να αντιστοιχεί. Edit: Αν έχει τίποτα εδώ μέσα: Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV
HaiAnhJumi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποτέ δεν είδα την ταινία για την οποία μιλάς. Αλλά φαίνεται ότι το περιεχόμενό του σταδιακά διεγείρει την περιέργεια μου. Μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το όνομα της ταινίας; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από HaiAnhJumi
γροσερισοπ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 On 13/11/2018 at 17:18, GhostRiderLSOV said: Τα παρατάω, βρήκα αρκετές σοβιετικές ταινίες, αλλά καμία που να αντιστοιχεί. Edit: Αν έχει τίποτα εδώ μέσα: δυστηχώς κανένα
sironoui Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Καποιος την έψαχνε και σε αλλο φορουμ και δεν την βρήκε και αυτος, εγω θυμάμαι βέβαια οτι δεν ήταν ασπρόμαυρη απλώς ο πλανήτης είχε ασπρόμαυρα χρωματα. γραφει: Για την δεύτερη δεν θυμάμαι και πολλά. Πάντως πρέπει να είναι πολύ παλιά μιας και ήταν ασπρόμαυρη. Λοιπόν, είναι κάποια πιτσιρίκια και ανακαλύπτουν μια σπηλιά ή οποία είναι κάτι σαν διαστημόπλοιο. Καθώς μπαίνουν μέσα και αρχίζουν να την εξερευνούν υπνωτίζονται. Όταν ξυπνάνε συνειδητοποιούν ότι είναι μέσα σε ένα διαστημόπολοιο και ότι έχουν μεταφερθεί σε κάποιον άλλο πλανήτη ο οποίος αποτελείται μόνο απο βράχια και ξεραμένα δέντρα. Όσην ώρα γίνονται αυτά, μας δείχνει σε διάφορες φάσεις κάτι τύπους, σαν τον pinhead από το Hellraiser αλλά χωρίς τα καρφιά, να παρακολουθούν το όλο σκηνικό μέσα απο μια περίεργη οθόνη.Επίσης όσην ώρα τα παιδιά εξερευνούν τον πλανήτη, στην γη έχουν μαζευτεί οι γονείς και διάφοροι μπάτσοι και ψάχνουν στην σπηλιά μπας και τα βρουν.
asxeto4 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Την θυμάμαι και εγώ. Την έπαιζε πριν πολλά χρόνια το "TV Σέρρες". Αλλά δεν έχω ιδέα πως την λένε.
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μπορει να μην ειναι σοβιετικη αλλα ευρωπαικη. αν ο γουγλης δεν βοηαθει, ειναι επειδη η λεξη αναφορας που χρησιμοποιειτε ειναι λαθος, σε αυτη την περιπτωση το ρωσικο/σοβιετικο. το imdb ειχε ενα φοβερο forum section οπου ρωταγες και 90% εβρισκες τον τιτλο που εψαχνες. δυστυχως το amazon εκλεισε τα φορα του, και απο τοτε η μονη εναλλακτικη λυση που εχω βρει ειναι το σχετικο section του reddit. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από KilliK
FCastor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Moscow-Cassiopeia https://en.m.wikipedia.org/wiki/A_Great_Space_Voyage https://en.m.wikipedia.org/wiki/Teens_in_the_Universe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα