nitro912gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, έχω πάρει μια προσφορά για fiber 50άρι από wind και έχω ψηθεί πάρα πολύ να κάνω την αναβάθμιση αφού με το 24άρι το adsl πιάνω... 10Mbps μόνο. Το θέμα είναι ότι για σχεδόν μισό χρόνο που έχω τώρα wind έχω παρατηρήσει ανά διαστήματα throttling στην γραμμή και έχω εξοργιστεί πάρα πολύ με αυτή την τακτική, αλλά έχω 2ετές συμβόλαιο και δεν έχω και πολλές επιλογές. Όσοι έχετε περάσει σε fiber wind έχετε παρατηρήσει προβλήματα ταχύτητας σε σχέση με το που κλειδώνετε στο router?
jkoukos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Throttling δεν υπάρχει σε κανέναν πάροχο εδώ και χρόνια, ειδάλλως θα ήταν γνωστό θέμα σε όλα τα τεχνολογικά φόρουμ. Αυτό που παρατηρείς είναι κορεσμός του δικτύου της εταιρείας, είτε στο DSLAM που συνδέεσαι είτε στην διασύνδεση με το εξωτερικό.
jkoukos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Στις 9/11/2018 στις 9:43 ΜΜ, nitro912gr είπε και λύνεται ο κορεσμός με vpn? Αν εννοείς ότι με χρήση VPN έχεις κανονική ταχύτητα και συνεχώς, τότε θα σε απογοητεύσω και θα σου πω να κοιτάξεις το πρόβλημα στο λειτουργικό σου /και την κάρτα δικτύου σου. Το throttling εφαρμόζεται παντού σε όλα τα πακέτα (και φυσικά στο VPN που απλά είναι ένα τούνελ στην υπάρχουσα σύνδεση), εκτός τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και TV (αν δίνει τέτοιες ο πάροχος). Αν μου κλείνεις το μάτι εννοώντας κάτι άλλο, δεν σε καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα