gnsX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, aris1986 είπε Αυτά τα κινητά ήταν τα αγαπημένα μου back in my days. Όσο θέλω ένα τέτοιο, πόσο;;;;!!!! Φίλε μου υπήρχε innovation τότε. Πολλά διαφορετικά κινητά, μεγέθη, σχήματα αναλόγως την εταιρεία κτλπ. Τώρα όλα μια οθόνη είναι με πλάγια κουμπιά, notch ή μη και κάμερα πίσω και μπρος, αντε να αλλάζει μέσα το μοτέρ (CPU) και η ram. Είναι σαν τεχνολογικός κομμουνισμός τώρα. Τα τότε χρόνια έβλεπες υλοποιήσεις από Sony Walkman, Sony Ericsson, Nokia με διαστημικά σχήματα και πληκτρολόγια κτλπ. οτιδήποτε εκτός οθόνης σ ένα κινητό είναι τσάμπα υλικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gnsX είπε Saved by the bell? Ο Ζακ δεν είναι αυτός ρε? Που τον ξετρύπωσες? 🧐😁 Είδες? Παρόλο που είναι κρυμμένος πίσω απο ένα κουτί, τον κατάλαβα!🤣 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από ZELOMOTH 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, gnsX είπε οτιδήποτε εκτός οθόνης σ ένα κινητό είναι τσάμπα υλικό Γιατί ρε μάν δεν γυρνούσες με μια χρονομηχανή να το πεις σε όλες τις εταιρείες να γλιτωναμε το πλαστικό τότε..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, aris1986 είπε Γιατί ρε μάν δεν γυρνούσες με μια χρονομηχανή να το πεις σε όλες τις εταιρείες να γλιτωναμε το πλαστικό τότε..! Σιγά σιγά, μας γυρίζουν πίσω η Samsung και η Apple 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterMay Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Motorola Razr V2 κανεις? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros7474 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, stafaf είπε Εμένα πάλι δε μου αρέσει. Σε όσους αρέσει ξύδι Καθρεφτάκι ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, aris1986 είπε Αυτά τα κινητά ήταν τα αγαπημένα μου back in my days. Όσο θέλω ένα τέτοιο, πόσο;;;;!!!! Φίλε μου υπήρχε innovation τότε. Πολλά διαφορετικά κινητά, μεγέθη, σχήματα αναλόγως την εταιρεία κτλπ. Τώρα όλα μια οθόνη είναι με πλάγια κουμπιά, notch ή μη και κάμερα πίσω και μπρος, αντε να αλλάζει μέσα το μοτέρ (CPU) και η ram. Είναι σαν τεχνολογικός κομμουνισμός τώρα. Τα τότε χρόνια έβλεπες υλοποιήσεις από Sony Walkman, Sony Ericsson, Nokia με διαστημικά σχήματα και πληκτρολόγια κτλπ. κάποια στιγμή όλα καταλήγουν σε ένα σχήμα τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν σαν ότι μπορείς να φανταστείς και πλέον όλα έχουν περίπου ίδιο σχήμα, δεν λέγεται έλλειψη innovation αλλά πρακτικότητα , τι άλλο σχήμα βολεύει καλύτερα για ρίξε καμια ιδέα εσύ και ότι και να βγάλουν διαφορετικό άπατο θα πάει όπως και αυτό άρα ποιος θα κάτσει να ρίξει λεφτά σε διαφορετικό σήμερα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Καθρεφτάκι ... Ο,τι πείς, κι ένα παρα πάνω εις βάρος σου!😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, georgepppo είπε κάποια στιγμή όλα καταλήγουν σε ένα σχήμα τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν σαν ότι μπορείς να φανταστείς και πλέον όλα έχουν περίπου ίδιο σχήμα, δεν λέγεται έλλειψη innovation αλλά πρακτικότητα , τι άλλο σχήμα βολεύει καλύτερα για ρίξε καμια ιδέα εσύ και ότι και να βγάλουν διαφορετικό άπατο θα πάει όπως και αυτό άρα ποιος θα κάτσει να ρίξει λεφτά σε διαφορετικό σήμερα? Ναι αλλά δεν είναι όλα τα αμάξια gtr skyline. Έχουμε και Fiat multipla έχουμε και Audi R8. Δεν μπορείς να πεις ότι καταλήγουν όλα στο ίδιο εκτός αν εννοείς με τις 4 Ρόδες και του καθρέφτες που έχουν όλα τα αμάξια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pseudonumo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Πολύ ωραίο...κάτι διαφορετικό επιτέλους. Την τιμή φοβάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Franklin99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Παντως οταν ειχε βγει το Sharp GX10 ηταν κατι το πρωτοποριακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Bluetooth και το κινητό στην τσέπη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Αποκλειστικά για τους μπαρμπαδες να θυμηθούμε τα νιάτα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 αν είχε qwerty πληκτρολόγιο οκ, αλλά αυτό;;; τι να το κάνεις;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 ...but why? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα