Προς το περιεχόμενο

Ανακοινώθηκε το κορυφαίο flip-phone της Samsung, W2019 με δύο οθόνες AMOLED

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

images?q=tbn:ANd9GcQXPOV8SObXebMa8uVCLkQ

8 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Αυτά τα κινητά ήταν τα αγαπημένα μου back in my days. Όσο θέλω ένα τέτοιο, πόσο;;;;!!!!

Φίλε μου υπήρχε innovation τότε. Πολλά διαφορετικά κινητά, μεγέθη, σχήματα αναλόγως την εταιρεία κτλπ. Τώρα όλα μια οθόνη είναι με πλάγια κουμπιά, notch ή μη και κάμερα πίσω και μπρος, αντε να αλλάζει μέσα το μοτέρ (CPU) και η ram.

Είναι σαν τεχνολογικός κομμουνισμός τώρα. Τα τότε χρόνια έβλεπες υλοποιήσεις από Sony Walkman, Sony Ericsson, Nokia με διαστημικά σχήματα και πληκτρολόγια κτλπ.

οτιδήποτε εκτός οθόνης σ ένα κινητό είναι τσάμπα υλικό

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, gnsX είπε

Saved by the bell? Ο Ζακ δεν είναι αυτός ρε? Που τον ξετρύπωσες? 🧐😁

Είδες? Παρόλο που είναι κρυμμένος πίσω απο ένα κουτί, τον κατάλαβα!🤣

Επεξ/σία από ZELOMOTH
  • Like 1

2 λεπτά πριν, gnsX είπε

οτιδήποτε εκτός οθόνης σ ένα κινητό είναι τσάμπα υλικό

Γιατί ρε μάν δεν γυρνούσες με μια χρονομηχανή να το πεις σε όλες τις εταιρείες να γλιτωναμε το πλαστικό τότε..!

2 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Γιατί ρε μάν δεν γυρνούσες με μια χρονομηχανή να το πεις σε όλες τις εταιρείες να γλιτωναμε το πλαστικό τότε..!

Σιγά σιγά, μας γυρίζουν πίσω η Samsung και η Apple

• Confused 1

39 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Αυτά τα κινητά ήταν τα αγαπημένα μου back in my days. Όσο θέλω ένα τέτοιο, πόσο;;;;!!!!

Φίλε μου υπήρχε innovation τότε. Πολλά διαφορετικά κινητά, μεγέθη, σχήματα αναλόγως την εταιρεία κτλπ. Τώρα όλα μια οθόνη είναι με πλάγια κουμπιά, notch ή μη και κάμερα πίσω και μπρος, αντε να αλλάζει μέσα το μοτέρ (CPU) και η ram.

Είναι σαν τεχνολογικός κομμουνισμός τώρα. Τα τότε χρόνια έβλεπες υλοποιήσεις από Sony Walkman, Sony Ericsson, Nokia με διαστημικά σχήματα και πληκτρολόγια κτλπ.

κάποια στιγμή όλα καταλήγουν σε ένα σχήμα τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν σαν ότι μπορείς να φανταστείς και πλέον όλα έχουν περίπου ίδιο σχήμα, δεν λέγεται έλλειψη innovation αλλά πρακτικότητα , τι άλλο σχήμα βολεύει καλύτερα για ρίξε καμια ιδέα εσύ και ότι και να βγάλουν διαφορετικό άπατο θα πάει όπως και αυτό άρα ποιος θα κάτσει να ρίξει λεφτά σε διαφορετικό σήμερα? 

• Like 1

22 λεπτά πριν, georgepppo είπε

κάποια στιγμή όλα καταλήγουν σε ένα σχήμα τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν σαν ότι μπορείς να φανταστείς και πλέον όλα έχουν περίπου ίδιο σχήμα, δεν λέγεται έλλειψη innovation αλλά πρακτικότητα , τι άλλο σχήμα βολεύει καλύτερα για ρίξε καμια ιδέα εσύ και ότι και να βγάλουν διαφορετικό άπατο θα πάει όπως και αυτό άρα ποιος θα κάτσει να ρίξει λεφτά σε διαφορετικό σήμερα? 

Ναι αλλά δεν είναι όλα τα αμάξια gtr skyline. Έχουμε και Fiat multipla έχουμε και Audi R8.

Δεν μπορείς να πεις ότι καταλήγουν όλα στο ίδιο εκτός αν εννοείς με τις 4 Ρόδες και του καθρέφτες που έχουν όλα τα αμάξια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...