shkreliand Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Από εχθές όταν άναψα το pc χάθηκε ο ήχος. Επειδή έκανε θορυβώ στα ηχεία νόμιζα ότι χάλασαν και πήρα ένα άλλο ζευγάρι αλλά πάλι δεν έπαιζα. Δοκίμασα τα παλιά σε άλλο πσ και δουλεύουν κανονικά. Τωρα δοκιμάζω ακουστικά που είναι με usb και δουλεύουν αλλά τα ηχεία όχι. Μήπως έκανα κάποιο μπέρδεμα στις ρύθμισης; Καταργήσα τους οδηγούς και τα win τα ξαναπέρασαν. Κανένα αποτέλεσμα. Τι να κάνω ή τι μπορώ να σας δείξω για να βρω το σφάλμα; Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από shkreliand
AliasAndrew Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Εχεις βαλει τα ηχεια ως προεπιλεγμενη συσκευη στις ρυθμισεις ηχου? 1
shkreliand Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή. Εχω αναβαθμίσει του οδηγούς αλλά πάλι δεν κάνει τίποτε. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η θήρα εξόδου;
AliasAndrew Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν πηρες το screenshot ηταν συνδεδεμενα τα ηχεια? Γιατι βλεπω δεν τα αναγνωριζει. Ειχε μπει κανενα update στα windows τελευταια? Γιατι εχω ξανακουσει να γινεται το συγκεκριμενο προβλημα με γενικο windows update. Αν δεν ειναι αυτα και εχοντας ως δεδομενο οτι τα κανεις ολα σωστα (εχεις βαλει τους σωστους drivers,συνδεσει σωστα τα ηχεια, κανει σωστες ρυθμισεις) τοτε ή χρειαζεται να κανεις format ή εβγαλε καποιο θεμα η μητρικη σου. Αν δεν θες να ασχοληθεις περαιτερω η πιο ευκολη λυση ειναι να παρεις εξωτερικη καρτα ηχου usb. https://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou/f/437650/USB.html?from=autocomplete&o=καρτα+ηχου+usb Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από AliasAndrew
shkreliand Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Έκανα τον υπολογιστή επαναφορά αφού είχα κάνει πριν ένα μηνά είδωλο συστήματος και εξακολουθεί να μην δουλεύει. Ενώ στα ασύρματα ακουστικά Logitech που εχω μεσο usb δουλεύει. Καλά το σκεφτικά. Το επόμενο βήμα είναι αυτό που προτείνεις, να πάρω μια εξωτερική κάρτα ήχου και θα σε ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα