Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 minutes ago, coffeex said:

Σωστό αυτό που λες αλλά δεν ξέρω αν παίζει το ίδιο κόλπο και στα άλλα μοντέλα για να βρεις το κρυφό μενού, γι'αυτό έγραψα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Υπαρχουν διαφοροι τροποι για να μπεις σαν administrator.ειτε σε καποια που τρεχεις τον κρυφο wizard και φτιαχνεις αλλο account ειτε με τα στοιχεια που πολλες φορες τα βρισκεις στο ιντερνετ.βεβαια μπορει σε καποιο μοντελο το μενου να ειναι διαθεσιμο και χωρις administrator login.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/11/2018 στις 12:27 ΜΜ, koftis650 είπε

Εναλλακτικές υπάρχουν αρκετές προς το παρόν μιας και μιλάμε για απλό DNS blocking.

χρησιμοποίησε αυτούς τους dns 
Εκεί που λέει prefered και alternate dns servers βάλε τους παρακάτω αντίστοιχα

prefered clouflare: 1.1.1.1
alternate opendns: 208.67.222.222

αυτή θα είναι η τελευταία σου επιλογή :D google DNS: 8.8.8.8

μπορείς να βάλεις και άλλους πηγαίνοντας Advanced>DNS  πατάς το add και εκεί βάζεις έναν έναν περισσότερους απο 2 όσους γουστάρεις ;)

windows10-advanced-dns-settings.jpg?itok

Έτσι δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα ;)

Επεξ/σία από Χάρης Μυλωνίδης
Δημοσ.
58 minutes ago, Χάρης Μυλωνίδης said:

χρησιμοποίησε αυτούς τους dns 
Εκεί που λέει prefered και alternate dns servers βάλε τους παρακάτω αντίστοιχα

prefered clouflare: 1.1.1.1
alternate opendns: 208.67.222.222

αυτή θα είναι η τελευταία σου επιλογή :D google DNS: 8.8.8.8

μπορείς να βάλεις και άλλους πηγαίνοντας Advanced>DNS  πατάς το add και εκεί βάζεις έναν έναν περισσότερους απο 2 όσους γουστάρεις ;)

windows10-advanced-dns-settings.jpg?itok

Έτσι δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα ;)

απλα αυτο πρεπει να γινει σε καθε συσκευη.αν αλλαχτουν απο το ρουτερ εκει θα περνανε αυτοματα οι εναλλακτικοι dns σε καθε συσκευη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα, έκανα αναβάθμιση το pc όλα ωραία και καλά μόλις πάω να ανοίξω

σελίδα που έχει μπλοκαριστεί απο την ΕΔΠΠΙ δεν ανοίγει εφόσον έχω κάνει αλλαγή στον DNS χειροκίνητα

στο IPv4 1.1.1.1 και 1.0.0.1

IPv6: 2606:4700:4700::1111 και 2606:4700:4700::1001

έκανα τις απαραίτητες αλλαγές και στον  brwoser (firefox)

όμως τίποτα, στο ρουτερ είναι συνδεμένος με ethernet ακόμη ένας Υπο/λστης

που έχει καταχωρημένα τα παραπάνω και ανοίγει τις μπλοκαρισμένες σελίδες κανονικά

τι λέτε να φταίει;

Δημοσ.
1 hour ago, zvarthangalos said:

Έχω το εξής πρόβλημα, έκανα αναβάθμιση το pc όλα ωραία και καλά μόλις πάω να ανοίξω

σελίδα που έχει μπλοκαριστεί απο την ΕΔΠΠΙ δεν ανοίγει εφόσον έχω κάνει αλλαγή στον DNS χειροκίνητα

στο IPv4 1.1.1.1 και 1.0.0.1

IPv6: 2606:4700:4700::1111 και 2606:4700:4700::1001

έκανα τις απαραίτητες αλλαγές και στον  brwoser (firefox)

όμως τίποτα, στο ρουτερ είναι συνδεμένος με ethernet ακόμη ένας Υπο/λστης

που έχει καταχωρημένα τα παραπάνω και ανοίγει τις μπλοκαρισμένες σελίδες κανονικά

τι λέτε να φταίει;

ξετσεκαρε απο την καρτα δικτυου το tcp/ip v6.β.δοκιμασε και τυπικα με 8.8.8.8.δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι στον firefox. εγω σπιτι αλλαξαν σε 8.8.8.8 και εκλεισα το tcp/ip v6 και ολα μια χαρα.

μπορεις λογικα και με tor browser αλλα θα πρεπει να παιξει και με τα παραπανω.βεβαια μπορεις και πιθανοτατα απο το router να αλλαξεις τους dns.

το μονο που θα μπορουσα να σκεφτω για να μην παιζει τωρα θα ηταν κανα Internet security προγραμμα που μπορει να εχεις να κανει τιποτα bypass τους dns.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 24/01/2019 at 19:03, zvarthangalos said:

Το ξετσέκαρα το tcp/ip v6 όμως τίποτα πάλι, τα 8.8.8.8 που να τα βάλω στο tcp/ip v4 στην θέση των 1.1.1.1 ;

στον εφεδρικό διακομιστή τι τιμές να βάλω ;

στον εφεδρικο τιποτα.το 8.8.8.8 βαλτο στην θεση των 1.1.1.1.την σελιδα θα την ξαναφορτωσεις απο την αρχη.μην πατησεις απλα enter Παλι στο Link γιατι θα σε πεταξει στην σελιδα της αεπι.εναλλακτικα αμα σε μπερδευω κλεισε και ανοιξε τον browser.

• Thanks 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω vodafone fiber 100 και ειχα δοκιμασει τους dns της cloudflare  και της google χωρις αποτελεσμα.Χρησιμοποιουσα firefox με την ρυθμιση "Enable DNS over HTTPS" για να εχω προσβαση σε σελιδες τυπου "gamato" Και κατα κυριο λογο στο "warez-bb". Εδω και 2 μερες δεν δουλευει η ρυθμιση του firefox και δεν εχω προσβαση καθολου. Εχετε να προτεινεται κατι η αναγκαστικα Nord VPN?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων 

Δημοσ.

Opera VPN (free), chrome VPN add-ons for free, cryptDNS (free) γενικά υπάρχουν πολλές επιλογές και σε επίπεδο συσκευής/λειτουργικού/browser κλπ, άλλα και σε δικτυακό επίπεδο που καλύπτει το DNS κομμάτι για όλες τις συσκευές ενός (W)LAN.

Δημοσ.

IPv4 > Properties >Advanced. πάτε WINS tab και επιλέξτε "Disable the NetBIOS over TCP/IP."
Μετά αυτές τις εντολές ρουτίνας μέσο CMD με την σειρά που τα έχω και restart

ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
netsh winsock reset
netsh interface ipv4 reset
netsh interface ipv6 reset
netsh winsock reset catalog
netsh int ipv4 reset reset.log
netsh int ipv6 reset reset.log

μετά πέρασμα ξανά τους DNS που επιθυμείτε. Αν δεν δείτε άμεσα αποτελέσματα περιμένετε λίγο για την cache.

Κλείστε και το IPv6 από το router και τα properties δικτύου μέσα στα windows.

6 hours ago, Ard999 said:

κατι η αναγκαστικα Nord VPN?

Κοίτα προς ExpressVPN άμα θες vpn γιατί κατά καιρούς η NordVPN τρώει hacking όπως πριν 4 ημέρες και πήραν πολλά στοιχεία οι hackers.

Download video

• Like 2
Δημοσ.
On 26/10/2019 at 22:21, Ard999 said:

Καλησπερα παιδια,

Εχω vodafone fiber 100 και ειχα δοκιμασει τους dns της cloudflare  και της google χωρις αποτελεσμα.Χρησιμοποιουσα firefox με την ρυθμιση "Enable DNS over HTTPS" για να εχω προσβαση σε σελιδες τυπου "gamato" Και κατα κυριο λογο στο "warez-bb". Εδω και 2 μερες δεν δουλευει η ρυθμιση του firefox και δεν εχω προσβαση καθολου. Εχετε να προτεινεται κατι η αναγκαστικα Nord VPN?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων 

κλεισε στην καρτα δικτυου σου το ipv6 γιατι μαλλον τραβαει Ipv6 και για αυτο στο κανει.εννοειται οτι τους Dns τους δινεις καρφωτα στο tcp ip v4 της καρτας δικτυου σου ή τους αλλαζεις στο ρουτερ.εναλλακτικα κλεινεις και το ipv6 απο το ρουτερ αλλα δεν ειναι παντα ευκολο. δεν εχω δει αν μπεις απο τον Proxy του παροχου αν ανοιγουν.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...