Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ξανά πρόσβαση σε αυτές τις σελίδες; Το DNS 1.1.1.1, 1.0.0.1 δεν λειτουργεί ούτε με επανεκκίνηση του ρούτερ. Αρκεί που αλλάζω μόνο το IPv4? 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις restart και τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Κάθε φορά που αλλάζω dns, κάνω επανεκκίνηση και το ρούτερ και τον υπολογιστή. Αλλά δεν έγινε τίποτα από εκεί. Προς το παρόν, κατάφερα να μπω από τον tor. 

Δημοσ.
38 minutes ago, katerina200 said:

Κάθε φορά που αλλάζω dns, κάνω επανεκκίνηση και το ρούτερ και τον υπολογιστή. Αλλά δεν έγινε τίποτα από εκεί. Προς το παρόν, κατάφερα να μπω από τον tor. 

dns αλλαξες στον router η στο pc σου?

Δημοσ.
2 minutes ago, katerina200 said:

Στο pc

αν το εχεις κανει σωστα σε ipconfig /all θα πρεπει να σου βγαινουν οι dns που εβαλες εσυ.απο command prompt το τρεχεις

Δημοσ.

Αν ο πάροχός σου χρησιμοποιεί και το ipv6, να το απενεργοποιήσεις στον υπολογιστή σου διότι μπορεί να γίνεται χρήση του αντίστοιχου DNS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παντως σε cmd ipconfig /all εχω τους google DNS που εχω βαλει καρφωτα το PC αλλα η σελιδες που εμπαινα πριν δεν ανοιγουν

και με απενεργοποιημενο το IPV6 απο το PC

Επεξ/σία από geioannou
Δημοσ.

Clear dns cache του λειτουργικού, πχ ipconfig /flushdns για windows.

Δημοσ.

Σε μια γρήγορη δοκιμή με wind/Vodafone dns servers δεν ανοίγουν οι σελίδες:

-- https://m.subs4free.com/subs-latest.php

-- https://subztv.club

Με αλλαγή DNS server, πχ 8.8.8.8 και refresh page οι σελίδες εμφανίζονται.

Ποιόν πάροχο έχεις; 

Από windows cmd prompt αν κάνεις nslookup και κάνοντας και flushdns όπως και manual server set (eg 8.8.8.8), αλλά και με τους default DNS servers που έχεις, τι βλέπεις;

Δημοσ.

Εναλλακτικές υπάρχουν αρκετές προς το παρόν μιας και μιλάμε για απλό DNS blocking.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...