Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Εδώ και μια βδομάδα περίπου , έχω τεράστιο πρόβλημα με το Ping μου σε όλα τα games.
Σε φυσιολογικα πλαίσια παίζω με 65-80ms. Εδω και μια βδομάδα βέβαια, εκει που παιζω κανονικα , το Ping φτάνει στον θεό, το λιγότερο 500ms και σταθέρα. Μετα απο λίγο καλυτερεύει αλλα όχι για πολύ. Πήρα τηλέφωνο στην NOVA και μου ειπαν οτι η συνδεση μου ειναι κανονικοτατη και οτι η μονη λυση εινια το fast path. Εγω ομως νομιζω πως δεν παιζει ρολο αυτο καθως εδω και ενα χρονο με vdsl και χωρις fast path δεν ειχα κανενα προβλημα.

Να σημειώσω πως τα speedtest ειναι ολα σταθερα 47/5mbps.

Γνωρίζει καποιος κατι πανω στο προβλημα ή ειχε εμπειρία; Καιγομαι παιδια!!!!

Δημοσ.
Στις 9/11/2018 στις 6:37 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε

Γεια σε όλους. Εδώ και μια βδομάδα περίπου , έχω τεράστιο πρόβλημα με το Ping μου σε όλα τα games.
Σε φυσιολογικα πλαίσια παίζω με 65-80ms. Εδω και μια βδομάδα βέβαια, εκει που παιζω κανονικα , το Ping φτάνει στον θεό, το λιγότερο 500ms και σταθέρα. Μετα απο λίγο καλυτερεύει αλλα όχι για πολύ. Πήρα τηλέφωνο στην NOVA και μου ειπαν οτι η συνδεση μου ειναι κανονικοτατη και οτι η μονη λυση εινια το fast path. Εγω ομως νομιζω πως δεν παιζει ρολο αυτο καθως εδω και ενα χρονο με vdsl και χωρις fast path δεν ειχα κανενα προβλημα.

Να σημειώσω πως τα speedtest ειναι ολα σταθερα 47/5mbps.

Γνωρίζει καποιος κατι πανω στο προβλημα ή ειχε εμπειρία; Καιγομαι παιδια!!!!

Στον ΟΤΕ πρόπερσι είχα παρόμοιο πρόβλημα και μου έστειλαν τεχνικό σπίτι Κυριακάτικο να το φτιάξει. Και το έφτιαξε (ήταν θέμα εκτός του σπιτιού μου, κάτι πέιραξε στην καμπίνα).

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, petran91 είπε

Στον ΟΤΕ πρόπερσι είχα παρόμοιο πρόβλημα και μου έστειλαν τεχνικό σπίτι Κυριακάτικο να το φτιάξει. Και το έφτιαξε (ήταν θέμα εκτός του σπιτιού μου, κάτι πέιραξε στην καμπίνα).

Ναι αλά αυτοί δν είπαν τίποτα για γραμμή. Το πρωτο που είπαν ήταν για φαστ παθ... Έξαλλο με. Έκαναν... 

Δημοσ.
1 hour ago, Lewnidas1995 said:

Ναι αλά αυτοί δν είπαν τίποτα για γραμμή. Το πρωτο που είπαν ήταν για φαστ παθ... Έξαλλο με. Έκαναν... 

a.μπορει να πιταρει το dslam που δεν ειναι της Nova.

β.μπορει κατι να γινεται με τον server του παιχνιδιου.

γ.μπορει να ειναι θεμα wireless ή θεμα router.αν εισαι με wireless δοκιμασε με καλωδιο.

και αλλα τοσα μπορει.

• Like 1
Δημοσ.

Και μετά αναρωτιόνται ορισμένοι γιατί τα τηλεφωνικά κέντρα των παρόχων έχουν κίνηση και μεγάλη αναμονή.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
On 12/11/2018 at 10:12, l337 said:

Και μετά αναρωτιόνται ορισμένοι γιατί τα τηλεφωνικά κέντρα των παρόχων έχουν κίνηση και μεγάλη αναμονή.

εχοντας περασει απο support πιστεψε με ο καθενας ζηταει οτι μπορεις να φανταστεις.

On 11/11/2018 at 11:12, Lewnidas1995 said:

σερβερ δεν ειναι γιατι το κανει παντου.
δεν παιζω wireless , οποτε το μονο που μας μενει ειναι το ρουτερ.

Λοιπόν παιδιά, το πρόβλημα Λύθηκε. Με το καινούριο update της AMD, μπήκε ένα προγραμμα το οποίο έστελνε backup στους σερβερ της. Με αποτέλεσμα, κάθε φορά που στέλνει να έχω ping. Δν εχω μπορέσει να το διαγράψω ακόμα, παρ όλα αυτά κάνοντας end task λύνεται το προβλημα. 

απλα για να ξερεις.υπαρχουν αρκετα προγραμματα οπως πχ Net limiter που μπορεις να δεις ποιες εφαρμογες χρησιμοποιουν το ιντερνετ αλλα και ποσα Data στελνουν.καποιοι πιο ψαγμενοι παιζουν με την εντολη Netstat

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/11/2018 στις 10:12 ΠΜ, l337 είπε

Συγγνώμη δάσκαλε που δεν μου πέρασε από το μυαλό 

Δημοσ.

για αυτο πολλες φορες λενε δοκιμη απο αλλο Pc αν υπαρχει αλλο Pc αν και με πολλα προγραμματα μπορεις να τσεκαρεις τι γινεται με το ρουτερ και ποση κινηση υπαρχει ανα πασα στιγμη. ακομα και απο το task manager βλεπεις πολλα.

αλλα γενικα ναι επεσες σε παραξενο προβλημα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

Συγγνώμη δάσκαλε που δεν μου πέρασε από το μυαλό 

Ζήτησε την καλύτερα από όσους περιμένουν στην αναμονή για να δηλώσουν μία πραγματική βλάβη.

Δημοσ.

ναι μιας και επρεπε να μυρίσω τα νύχια μου οτι απο το alt+ctrl+delete Θα βρω το προβλημα... δεν τα ξερουμε ολοι ολα παιδια,ηρεμια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...