Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα Smartwatch για τον πατέρα μου.Το θέλει να μετράει παλμούς,βήματα,κλησεις κτλ. Διαθέτω μέχρι 22€ για αποφυγή τελωνείου ή μέχρι 30€ αν πάρουμε από Banggood.Η αλήθεια δεν έχω ιδέα από δαύτα γιατι ποτέ δεν ασχολήθηκα και για να μην πάω στο Banggood,Ebay και πάρω αυτό με τις περισσότερες αξιολογήσεις είπα να κάνω την ερώτηση πρώτα εδώ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κλησεις το ξεχνας. Πας σε πολυ ακριβα μοντελα για να μπορεις να κανεις αξιοπρεπεις κλησεις απο smartwatch και παλι αρκετα εχουν θεμα με μικροφωνο και ηχειο.

Παλμους κανενα δεν θα σου μετρησει με ακριβεια αλλα δεν νομιζω να θελεις και ιδιαιτερη ακριβεια.

Βηματα θα σου μετρησουν ολα. Αλλα το ιδιο μπορει να κανει και μια απλη εφαρμογη σε ενα smartphone.

Παρε ενα Xiaomi Mi Band 3 ή και το προηγουμενο Xiaomi Mi Band 2 και θα εισαι καλυμενος. Θα εχεις ειδοποιησεις κλησεων και μυνηματων κλπ.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

Εννοούσα να δείχνει τις κλήσεις(Bluetooth) Αξιοπρεπεις τα συγκεκριμένα.Τα έχω δει δεν ξέρω το κατά πόσο τον βολεύουν λόγω μικρής οθόνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jokerakias είπε

Εννοούσα να δείχνει τις κλήσεις(Bluetooth) Αξιοπρεπεις τα συγκεκριμένα.Τα έχω δει δεν ξέρω το κατά πόσο τον βολεύουν λόγω μικρής οθόνης.

Οσοι τα χρησιμοποιησαν λενε τα καλυτερα. Δονουνται στο χερι σου και καταλαβαινεις αμεσως την ειδοποιηση. Το 3 ειναι ελαχιστα καλυτερο σε αυτο.

Διαβασε τα reviews εδω

https://www.skroutz.gr/s/14790011/Xiaomi-Mi-Band-3.html#reviews

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.

Επιβεβαιωνω με απο πανω την  πρακτικοτητα xiaomi 2 που εχω.

Ρολοι Ξυπνητηρι ρημαιντερ παλμους βηματα...κλπ με μπλουτουθ τα βλεπεις ολα και σε εφαρμογη mifit με στατιστικα σε ταμπλετ / κινητο , αν η οθονη του ρολογιου  πεφτει μικρη. Λαμβανεις μηνυματα και ειδοποιηση εφαρμογων κλησεων με μπιζζζ/δονηση  στο χερι. Με εντονο φως εχει θεμα να διαβασεις απευθειας , αλλα στο κινητο φαινονται ολα. Eγω πηγα σε BIP  για να εχω και ωρα παντα, να μην φοραω ρολοι, με στοιχεια always on, διαβαζομενα με εντονο ηλιο και  φως ημερας. Nο προμπλεμο. Μπαταρια μεχρι 30 μερες με φυσιολογικη χρηση αν δεν το πασπατευεις συνεχεια.....

για απλη χρηση οπως λες , για νταντυ, μαλλον δεν υπαρχει καλυτερο  πακεττο σαυτα τα λεφτα απο ΧΙΑΟΜΙ ΒΑΝΔ 2 / 3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες και αυτό της Huawei https://www.skroutz.gr/s/12041736/Huawei-Color-Band-A2-Black.html

Για μένα καλύτερο του Mi band 2, έχοντας χρησιμοποιήσει και τα 2 για καιρό. Κυρίως στο θέμα των ειδοποιήσεων είναι κλάσεις ανώτερο.

Υπάρχει και σχετικό θέμα στο insomnia.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.
13 ώρες πριν, jokerakias είπε

Ωραία.Σ ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.Απο εξωτερικό έχουμε καμία εναλλακτική;

Οχι δεν υπάρχει καλύτερη από εξωτερικό. Το mi band 3 στην Ελλάδα έχει ίδια τιμή και είναι τέλειο για την δουλειά που θέλεις και το mi band 2 είναι πάμφθηνο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η καλύτερη επιλογή για Smartwatch είναι το xiaomi που μου προτείνατε παραπάνω αλλά του το έδειξα και δεν του αρέσει, σκέφτομαι να του πάρω αυτό https://m.banggood.com/Zeblaze-VIBE-3-HR-Rugged-Inside-Out-HR-Monitor-1_22-All-day-Activity-Record-Fitness-Smart-Watch-p-1339708.html?rmmds=search...Το πολύ πολύ αν δεν του αρέσει το παίρνω εγώ :-) ... κοίταγα και το no.1 και skmei που είναι πιο sportive look μέχρι 25€ αλλά δεν ξέρω τι λένε από θέμα μπαταρίας ενώ το zeblaze φορτίζει κιόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...