Dare-Devil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Χτίζω σιγά σιγά ένα μικρό cube pc για το σαλόνι . Θα το συνδέσω στην 42 άρα 4K και σε ηχεία 5.1 logitech z906 . Η χρήση του θα είναι Netflix , Youtube, Ταινίες 4k ή full hd γενικότερα και browsing . Όχι παιχνίδια όχι βαριές εφαρμογές (κάνα skype ανοιχτό , discord κτλ) . Εκεί που προβληματίζομαι είναι ο επεξεργαστής . Δεν θέλω να ξεφύγω σε λεφτά πέρνωντας περιττό επεξεργαστή αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση το σύστημα να ζορίζεται . Θέλω να πηγαίνει σφαίρα . Θα με υπερκαλύψει ο Intel Pentium Dual Core Gold G5600 Box ή να δώσω παραπάνω λεφτά και να πάω σε i3 8100 ; Ίδιο socket είναι, ίδια ενσωματωμένη GPU . Το σύστημα θα αποτελείται απο ένα cube case με Μ.2 ssd, sata III Hdd για ταινίες, και 8 gb ddr4 RAM. Υπάρχει και μελλοντική πρόβλεψη για ανεξάρτητη κάρτα ήχου ή και φθηνή VGA αν χρειαστεί . Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Dare-Devil
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 αν δεν έχεις ήδη μητρική θα πρότεινα έναν Ryzen 2200g 2
tanasen01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Athlon 200GE σε καλύπτει επίσης. Όλοι οι intel αυτή τη στιγμή είναι υπερκοστολογημένοι. 2
Dare-Devil Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Στις 9/11/2018 στις 11:29 ΜΜ, tanasen01 είπε Athlon 200GE σε καλύπτει επίσης. Όλοι οι intel αυτή τη στιγμή είναι υπερκοστολογημένοι. Το λάθος μου είναι ότι ενώ το σκεφτόμουν 6 μήνες τώρα για home theater pc και ενώ οι τιμές των cpu της intel πιάσαν πάτο λόγω spectre και meltdown , τώρα μου ρθε η ορεξη να ασχοληθώ που ακρίβυναν πάλι. Anyway.. θα δω και σε υλοποιήσεις AMD . Ευχαριστώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα