Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Χτίζω σιγά σιγά ένα μικρό cube pc  για το σαλόνι . Θα το συνδέσω στην 42 άρα 4K  και σε ηχεία 5.1 logitech z906  .  Η χρήση του θα είναι Netflix , Youtube, Ταινίες 4k ή full hd γενικότερα και browsing . Όχι παιχνίδια όχι βαριές εφαρμογές (κάνα skype ανοιχτό , discord κτλ) .

Εκεί που προβληματίζομαι είναι ο επεξεργαστής . Δεν θέλω να ξεφύγω σε λεφτά πέρνωντας περιττό επεξεργαστή αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση το σύστημα να ζορίζεται . Θέλω να πηγαίνει σφαίρα . 

Θα με υπερκαλύψει ο Intel Pentium Dual Core Gold G5600 Box  ή να δώσω παραπάνω λεφτά και να πάω σε i3 8100  ;  Ίδιο socket είναι,  ίδια ενσωματωμένη GPU  .

Το σύστημα θα αποτελείται απο ένα cube case με Μ.2 ssd, sata III Hdd για ταινίες, και 8 gb ddr4 RAM. Υπάρχει και μελλοντική πρόβλεψη για ανεξάρτητη κάρτα ήχου ή και φθηνή VGA αν χρειαστεί .  

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
Στις 9/11/2018 στις 11:29 ΜΜ, tanasen01 είπε

Athlon 200GE σε καλύπτει επίσης. Όλοι οι intel αυτή τη στιγμή είναι υπερκοστολογημένοι.

Το λάθος μου είναι ότι ενώ το σκεφτόμουν 6 μήνες τώρα για home theater pc και ενώ οι τιμές των cpu της intel πιάσαν πάτο λόγω spectre και meltdown , τώρα μου ρθε η ορεξη να ασχοληθώ που ακρίβυναν πάλι. Anyway.. θα δω και σε υλοποιήσεις AMD . Ευχαριστώ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...