mcstefan7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Απο την στιγμή που επέστρεψε ένα κατεστραμμένο προϊόν δε θα πάρει τίποτα πίσω όπου και να απευθυνθεί. Unboxing με βίντεο για να έχεις αποδεικτικά στοιχεία! 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Απο την στιγμή που επέστρεψε ένα κατεστραμμένο προϊόν δε θα πάρει τίποτα πίσω όπου και να απευθυνθεί. Unboxing με βίντεο για να έχεις αποδεικτικά στοιχεία! Οτι να΄ναι. 4 ώρες πριν, Billator είπε Τότε είσαι του αντικειμένου, ξέρεις ότι τα περισσότερα καταστήματα ανταλλακτικών είναι για κλοτσιές γιατί δεν σου παρέχουν aftersales, ειδικά τα πιο μικρά ή αυτά που δεν τους κάνεις τζίρο. Η ολη ιστορια εγινε απο συνεργατη μου,απλα για ευκολια λεω οτι το εκανα εγω. Δε διαφωνω σε αυτα που λες,οπως και γνωριζω οσα λες. Η ερωτηση μου ηταν μονο σε οτι αφορα το bestprice,επειδη δεν ψωνιζω ποτε απο εκει εγω.
Kag1ante Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οτι να΄ναι. Η ολη ιστορια εγινε απο συνεργατη μου,απλα για ευκολια λεω οτι το εκανα εγω. Δε διαφωνω σε αυτα που λες,οπως και γνωριζω οσα λες. Η ερωτηση μου ηταν μονο σε οτι αφορα το bestprice,επειδη δεν ψωνιζω ποτε απο εκει εγω. Το bestprice δεν εχει καμια ευθυνη. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να αφησεις αρνητικη κρητικη για το καταστημα και να στειλεις ενα μειλ στο ιδιο το bestprice για να εξηγησεις τι συμβαινει με το καταστημα 1
iorant Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Τις κριτικές τις λογοκρίνουν και πολλές φορές δεν τις δημοσιεύουν. "Είναι συνεργάτες και στην κοροϊδία,όχι μόνο στην καλύτερη τιμή,αφού παίρνουν προμήθεια."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα