Oscar_Mike Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 μπήκα bestprice.gr πριν μιας και το αναφέραμε, και είδα ότι έχει φτιάξει το ιντερφέις του και είναι αρκετά ευχάριστο, είχα να μπω καιρό και το θυμόμουν αλλιώς, θα το κάνω μπουκμαρκ να το τσεκάρω παράλληλα με skroutz.gr και θα κρίνω, η αλήθεια είναι πως είχα ξενερώσει με αναφορές από μέλη εδώ πως το skroutz.gr "κοβει" αρνητικές αξιολογήσεις που έχουν βάση, οπότε καλή η εναλλακτική! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface5323 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε μπήκα bestprice.gr πριν μιας και το αναφέραμε, και είδα ότι έχει φτιάξει το ιντερφέις του και είναι αρκετά ευχάριστο, είχα να μπω καιρό και το θυμόμουν αλλιώς, θα το κάνω μπουκμαρκ να το τσεκάρω παράλληλα με skroutz.gr και θα κρίνω, η αλήθεια είναι πως είχα ξενερώσει με αναφορές από μέλη εδώ πως το skroutz.gr "κοβει" αρνητικές αξιολογήσεις που έχουν βάση, οπότε καλή η εναλλακτική! συν το άλλο που έχουν βγει επίσημα ότι στο Σκρουτζ δεν ελέγχονται τα καταστήματα και εμφανίζονται πολλά της μιας νύχτας+μαύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε η αλήθεια είναι πως είχα ξενερώσει με αναφορές από μέλη εδώ πως το skroutz.gr "κοβει" αρνητικές αξιολογήσεις που έχουν βάση, οπότε καλή η εναλλακτική! +1 Σε τιμές συνήθως βλεπω οτι το bestprice ειναι παντα φτηνότερό. Το skroutz το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια αλλα πλέον θα το εγκαταλείψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψεις το ένα από τα δύο ή να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το ένα. Συνδυάζεις και τα δύο και ψωνίζεις από όπου σε συμφέρει κάθε φορά. Επίσης, εγώ πάντα τσεκάρω και μαγαζιά που δεν είναι σε κανένα από τα δύο. Πχ στάνταρ θα κοιτάξω και στο eshop ή στα praktiker (παραδείγματα). Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από zio10 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό το ότι ένα site για σύγκριση τιμών θα πρέπει να ελέγχει τα καταστήματα που φιλοξενεί με ξεπερνάει... το σκρουτζ, ας πούμε, τώρα τελευταία την εχει δει περισσότερο ελεγκτής πάρα μέσο προβολής των καταστημάτων μέσω της σύγκρισης τιμών... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από AtiX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Εχει αγοράσει κανεις απο electroholic με κάρτα ? Μου απάντησαν σε μειλ οτι κάνουν έντοκες μονο αλλα δεν μου είπαν ποσο ειναι ο τόκος επι τις 100. ξέρει κανεις μηπως? Συγνώμη για το εκτός θέματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Skroutz πλέον οι τιμές είναι με ΦΠΑ, οπότε με επαγγελματικό ΑΦΜ το γλυτώνεις σίγουρα. Στο Best price ακολουθούν την παλιά τακτική του skroutz όταν ζητάς τιμολόγιο που λέει ότι δεν κόβουμε, δεν ξέρουμε τι είναι τιμολόγιο κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros7474 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, paredwse είπε To skroutz, λόγω επανειλλημένων κρουσμάτων είτε θετικών "κριτικών" από υπαλλήλους καταστημάτων είτε αρνητικών "κριτικών" από ανταγωνιστές καταστημάτων ή κακόβουλους χρήστες, έχει πολύ αυστηρούς κανόνες ως προς τις αξιολογήσεις του. Μερικοί βέβαια θεωρούν το κόψιμο υβριστικών ή συκοφαντικών κειμένων ως "λογοκρισία". Ας είναι Επίσης το skroutz έχει πλέον απαγορεύσει τα καταστήματα εκτός Ελλάδας - κυρίως αυτά με έδρα Βουλγαρίας. Πάνε οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές που είχαν αυτά τα καστήματα. Τέλος το skroutz ελέγχει με μεγάλη αυστηρότητα (ως προς τα καταστήματα) οποιαδήποτε καταγγελία για απομιμητικά προϊόντα ή ψεύτικες διαθεσιμότητες και "πετάει έξω" καταστήματα. Λογικό τέτοια καταστήματα (που έχουν και πολύ καλύτερες τιμές επειδή ουσιαστικά κοροϊδεύουν) να μην είναι στο skroutz. Εχω πάρει 3 φορές κινητό από το scroutz από κατάστημα με έδρα Βουλγαρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Όντως το bestprice έχει βελτιωθεί αρκετά... Μάλιστα βρίσκω και προϊόντα που δεν τα έχει το skroutz. To μόνο που πρέπει να φτιάξει είναι το app στο playstore... Το έχουν παρατήσει χρόνια τωρα... Όσο για το skroutz... συνήθεια είναι... τόσα χρόνια έπαιζε μπάλα μόνο του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorakos84 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Εγώ συνήθως χρησιμοποιώ skroutz, μόνο αν πρόκειται για κάποια πολύ ακριβή αγορά τσεκάρω και τα δύο. Κάτι δεν μου αρέσει στο UI του bestprice, μου φαίνεται λίγο "προχειρο". Το skroutz από την άλλη έχει πολύ "καθαρή" σελίδα. Στο bestprice πρέπει να φτιάξουν λίγο την αριστερή στήλη που είναι προχειροδουλειά και να φτιάξουν σωστά φίλτρα, και να μην εμφανίζει το ίδιο προϊόν σαν 10 διαφορετικά λόγω ενός διαφορετικού χαρακτήρα στον τίτλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nintendo1889 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις τελευταίες 30 αγορές που έχω κάνει οι 29 είναι από το skrοutz.gr Μου εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απ το best price. Αν βρω το ίδιο προϊόν ποιο φθηνό, θα το πάρω απ το best, αλλά για ίδια τιμή ή παρόμοια , προτιμώ μαγαζί απ το Σκρουτζ. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από Nintendo1889 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hogsb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, paredwse είπε To skroutz, λόγω επανειλλημένων κρουσμάτων είτε θετικών "κριτικών" από υπαλλήλους καταστημάτων είτε αρνητικών "κριτικών" από ανταγωνιστές καταστημάτων ή κακόβουλους χρήστες, έχει πολύ αυστηρούς κανόνες ως προς τις αξιολογήσεις του. Μερικοί βέβαια θεωρούν το κόψιμο υβριστικών ή συκοφαντικών κειμένων ως "λογοκρισία". Ας είναι Επίσης το skroutz έχει πλέον απαγορεύσει τα καταστήματα εκτός Ελλάδας - κυρίως αυτά με έδρα Βουλγαρίας. Πάνε οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές που είχαν αυτά τα καστήματα. Τέλος το skroutz ελέγχει με μεγάλη αυστηρότητα (ως προς τα καταστήματα) οποιαδήποτε καταγγελία για απομιμητικά προϊόντα ή ψεύτικες διαθεσιμότητες και "πετάει έξω" καταστήματα. Λογικό τέτοια καταστήματα (που έχουν και πολύ καλύτερες τιμές επειδή ουσιαστικά κοροϊδεύουν) να μην είναι στο skroutz. Δεν είναι έτσι δυστυχώς, από προσωπική εμπειρία μετά από καταγγελία και δικαίωση μου τελικά από τον συνήγορο του καταναλωτή και αφου έστειλα με email όλα τα αποδεικτικά στο Σκρουτζ η κριτική μου έφαγε διαγραφή...το μαγαζί ειναι απο τα πολύ δυνατά στο κομμάτι των κινητών...με λίγα λόγια στο Σκρουτζ δεν ενδιαφέρονται να προστατεύουν τους καταναλωτές, για best price δεν έχω γνώμη. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από hogsb 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, hogsb είπε Δεν είναι έτσι δυστυχώς, από προσωπική εμπειρία μετά από καταγγελία και δικαίωση μου τελικά από τον συνήγορο του καταναλωτή και αφου έστειλα με email όλα τα αποδεικτικά στο Σκρουτζ η κριτική μου έφαγε διαγραφή...το μαγαζί ειναι απο τα πολύ δυνατά στο κομμάτι των κινητών...με λίγα λόγια στο Σκρουτζ δεν ενδιαφέρονται να προστατεύουν τους καταναλωτές, για best price δεν έχω γνώμη. Φυσικά και θα φάει διαγραφή. Το skroutz βγάζει χρήματα από τα καταστήματα και σαφώς θέλει να τα προστατέψει. Εσύ και γω είμαστε μια σταγόνα στον οκεανό, οπότε και τι έγινε που δεν σου πέρασαν την αρνητική κριτική σου; Η τη δική μου; Τίποτε απολύτως. Απλώς καλό είναι να δίνουμε και στο bestprice.gr μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς με την ελπίδα ότι ο ανταγωνισμός μπορεί να οδηγήσει σε (μερική) βελτίωση των πραγμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, paredwse είπε To skroutz, λόγω επανειλλημένων κρουσμάτων είτε θετικών "κριτικών" από υπαλλήλους καταστημάτων είτε αρνητικών "κριτικών" από ανταγωνιστές καταστημάτων ή κακόβουλους χρήστες, έχει πολύ αυστηρούς κανόνες ως προς τις αξιολογήσεις του. Μερικοί βέβαια θεωρούν το κόψιμο υβριστικών ή συκοφαντικών κειμένων ως "λογοκρισία". Ας είναι Επίσης το skroutz έχει πλέον απαγορεύσει τα καταστήματα εκτός Ελλάδας - κυρίως αυτά με έδρα Βουλγαρίας. Πάνε οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές που είχαν αυτά τα καστήματα. Τέλος το skroutz ελέγχει με μεγάλη αυστηρότητα (ως προς τα καταστήματα) οποιαδήποτε καταγγελία για απομιμητικά προϊόντα ή ψεύτικες διαθεσιμότητες και "πετάει έξω" καταστήματα. Λογικό τέτοια καταστήματα (που έχουν και πολύ καλύτερες τιμές επειδή ουσιαστικά κοροϊδεύουν) να μην είναι στο skroutz. ουτε δικηγορος του skroutz να το εγραφε αυτο, μπα σε καλο σου.. 1. Οταν ειναι να αφησεις κριτικη σου ζηταει παντα αποδεικτικο αγορας και αριθμο παραγγελιας. Δε συμφερει κανεναν να δινει λεφτα για να αγορασει ενα προιον για μπορει να αφησει μετα μια κακη κριτικη (για τις κακοβουλες κριτικες που ανεφερες). Επιπλεον, οταν ειναι να αφησεις θετικη κριτικη στη εγκρινουν αμεσως, οταν ειναι αρνητικη σου βγαζουν τη παναγια μεχρι να πεις απλα "ασταδιαλια" και να το παρατησεις. Not cool 2. Οπως ανεφεραν και αλλοι πιο πανω, μια χαρα παιζουν μαγαζια που στελνουν απο βουλγαρια 3. Δε ξερω ποσα και ποια εχει πεταξει για ψευτικες προσφορες και διαθεσιμοτητες, αλλα θα πρεπει να ειναι ελαχιστα, η μηδαμινα μιας και τα περισσοτερα σε καποια φαση εχουν κανει τετοιες "ατασθαλιες" λιγο η πολυ για μενα, αυτο που αξιζει στο skroutz πολυ ειναι οι κριτικες των προιοντων που ειναι "ελευθερες" και βοηθανε πολυ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από duende 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmach Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Έχω κάνει αγορές από καταστήματα και των δύο και δεν είχα κανένα θέμα ... Το θέμα είναι να κοιτάς και στα δύο τις τιμές στο προϊόν που σε ενδιαφέρει και έπειτα να βλέπεις ποιο κατάστημα είναι αξιόπιστο και έχει την καλύτερη τιμή ώστε να το αγοράσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα