saruman123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Οταν λες τρελο BF να φανταστω εννοεις κατω απο 500€ σε πιανω καλα? Σωστά. 2 λεπτά πριν, kp1 είπε Στο s9 με προβληματιζει παρα πολυ η 4 ραμ σε 1,5 χρονο θα αρχισει τα κολληματα... Εμένα πάλι δεν με προβληματίζει αυτό ,γιατί νομίζω ότι έχει βελτιωθεί αρκετά σε αυτό το κομμάτι, αλλά τα κουλά με τις αναβαθμίσεις που τις ξεχνάνε. 1
kp1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, saruman123 είπε Σωστά. Εμένα πάλι δεν με προβληματίζει αυτό ,γιατί νομίζω ότι έχει βελτιωθεί αρκετά σε αυτό το κομμάτι, αλλά τα κουλά με τις αναβαθμίσεις που τις ξεχνάνε. Αρα 400€ καινουριο mate 10 pro +μεαχν/νο 2 μηνων 400€ Oneplus 6 που θα πηγαινες?Και εχεις εσυ κανα θεμα με το autofocus??Απλα θελω αποκουμπι σορρυ αν ενοχλω! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από kp1
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kp1 είπε Αρα 400€ καινουριο mate 10 pro +μεαχν/νο 2 μηνων 400€ Oneplus 6 που θα πηγαινες?Και εχεις εσυ κανα θεμα με το autofocus??Απλα θελω αποκουμπι σορρυ αν ενοχλω! Με το focus δεν έχω θέμα. Ξέρω βέβαια άλλον που είχε και το έστειλε στην Oneplus . Παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και του έδωσε καινούργιο κινητό(το ίδιο)χωρίς κάποια χρέωση η οτιδήποτε άλλο. Αυτά δεν τα κάνει οποιαδήποτε εταιρεία. Εγώ αν ήταν ημερών(5-10) το 1+6 θα έπαιρνα. Τώρα για δύο ή τρεις μήνες......μιας και δεν υπάρχει πλέον αν έχει κάτι σε στιλ focus θα στο πει ο άλλος? Και τη θα σου δώσουν το 6Τ που για μένα δεν αξίζει(εκτός τις μεγάλης μπαταρίας). Άσε που θα ξενερώσεις με όλη την διαδικασία. Αυτη είναι η αλήθεια δυστυχώς.
kp1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, saruman123 είπε Με το focus δεν έχω θέμα. Ξέρω βέβαια άλλον που είχε και το έστειλε στην Oneplus . Παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα και του έδωσε καινούργιο κινητό(το ίδιο)χωρίς κάποια χρέωση η οτιδήποτε άλλο. Αυτά δεν τα κάνει οποιαδήποτε εταιρεία. Εγώ αν ήταν ημερών(5-10) το 1+6 θα έπαιρνα. Τώρα για δύο ή τρεις μήνες......μιας και δεν υπάρχει πλέον αν έχει κάτι σε στιλ focus θα στο πει ο άλλος? Και τη θα σου δώσουν το 6Τ που για μένα δεν αξίζει(εκτός τις μεγάλης μπαταρίας). Άσε που θα ξενερώσεις με όλη την διαδικασία. Αυτη είναι η αλήθεια δυστυχώς. Δεν έχεις άδικο saruman για αυτό προβληματίζομαι...Αν δεν είχες πάρει το oneplus 6 ποιο άλλο θα έπαιρνες? Ευχαριστώ βοηθάς πολυ
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, kp1 είπε Δεν έχεις άδικο saruman για αυτό προβληματίζομαι...Αν δεν είχες πάρει το oneplus 6 ποιο άλλο θα έπαιρνες? Ευχαριστώ βοηθάς πολυ Αυτη η ερώτηση είναι δύσκολη. Το μόνο σίγουρο είναι θα κοιτούσα να έχει καλό service & support . Και να έχει Snapdragon για υποστήριξη σε rom(και όχι μόνο). Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
kp1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αυτη η ερώτηση είναι δύσκολη. Το μόνο σίγουρο είναι θα κοιτούσα να έχει καλό service & support . Και να έχει Snapdragon για υποστήριξη σε rom(και όχι μόνο). Το ξέρω ότι είναι δύσκολη ερώτηση για αυτο την έκανα σε εσένα για να σε βοηθήσω με οθόνη 6" και πάνω με 6GB ram και πάνω..(θα συμφωνήσεις ότι είναι must αν θες να έχεις το κινητό 2 χρονακια ε?) Και με καλή κάμερα...Εδώ να σε δω!!!(s9+,huawei mate 20 pro,xiaomi mi mix 3 εκτός budget)
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kp1 είπε Το ξέρω ότι είναι δύσκολη ερώτηση για αυτο την έκανα σε εσένα για να σε βοηθήσω με οθόνη 6" και πάνω με 6GB ram και πάνω..(θα συμφωνήσεις ότι είναι must αν θες να έχεις το κινητό 2 χρονακια ε?) Και με καλή κάμερα...Εδώ να σε δω!!!(s9+,huawei mate 20 pro,xiaomi mi mix 3 εκτός budget) Κοίτα περίπου κάθε 6-10 μήνες άλλαζα. Τώρα δεν μπορώ λόγο πολλών υποχρεώσεων (από οικονομικής άποψης κλπ). Τώρα κοιτάω να δω ποιο με βολεύει για να το κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. 1)S9+(καλύτερα Note 9) 2) Mi mix 3 3) mate Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
kp1 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, saruman123 είπε Κοίτα περίπου κάθε 6-10 μήνες άλλαζα. Τώρα δεν μπορώ λόγο πολλών υποχρεώσεων (από οικονομικής άποψης κλπ). Τώρα κοιτάω να δω ποιο με βολεύει για να το κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. 1)S9+(καλύτερα Note 9) 2) Mi mix 3 3) mate Ευχαριστω και εγω στν φαση που δεν μπορω να αλλαζω καθε 6 μηνες ειμαι για αυτο σε ρωτησα..απλα τα πρωτα 2 θα χαλασω πανω απο 550€ και δεν παιζουν...με βλεπω για mate εκτος αν βρω ευκαιρια σε OP6 ή s9+ ή mi mix 3...την BF. Να ρωτησω και κατι off topic την BF ολοι οι κωτσοβολοι ,γερμανοι εχουν τις ιδιες προσφορες ή αλλαζει αυτο αναλογα το καθε μαγαζι εχεις ιδεα?
saruman123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, kp1 είπε Ευχαριστω και εγω στν φαση που δεν μπορω να αλλαζω καθε 6 μηνες ειμαι για αυτο σε ρωτησα..απλα τα πρωτα 2 θα χαλασω πανω απο 550€ και δεν παιζουν...με βλεπω για mate εκτος αν βρω ευκαιρια σε OP6 ή s9+ ή mi mix 3...την BF. Να ρωτησω και κατι off topic την BF ολοι οι κωτσοβολοι ,γερμανοι εχουν τις ιδιες προσφορες ή αλλαζει αυτο αναλογα το καθε μαγαζι εχεις ιδεα? Ανάλογα το μαγαζί.
ViktorasDem Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά να ρωτήσω το mi mix 3 εχει έρθει Ελλάδα ?? Πού το βρίσκω και πόσο περίπου πάει γιατι με ενδιαφέρει κι εμένα σαν επιλογή ?
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, ViktorasDem είπε Παιδιά να ρωτήσω το mi mix 3 εχει έρθει Ελλάδα ?? Πού το βρίσκω και πόσο περίπου πάει γιατι με ενδιαφέρει κι εμένα σαν επιλογή ? Όχι Ελλάδα δεν υπάρχει. Από έξω στα 477€(με κουπόνι)https://www.kimovil.com/to/special/8DJbWH
ViktorasDem Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Όχι Ελλάδα δεν υπάρχει. Από έξω στα 477€(με κουπόνι)https://www.kimovil.com/to/special/8DJbWH Και έρχεται απο Κίνα απο οτι βλέπω.. τι παίζει με την εγγύηση απο αυτα τα σαιτ και πληρώνω και τελωνείο ?? Επισης ποσο καιρό κανουν να ρθουνε.. Επίσης ειναι global ? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από ViktorasDem
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, ViktorasDem είπε Και έρχεται απο Κίνα απο οτι βλέπω.. τι παίζει με την εγγύηση απο αυτα τα σαιτ και πληρώνω και τελωνείο ?? Επισης ποσο καιρό κανουν να ρθουνε.. Επίσης ειναι global ? Με HKEU Priority Line για αποφύγει τελωνείου. 1 χρόνο εγγύηση έχουν. Δεν γνωρίζω πόσο καιρό κάνει, ανάλογα..... Σε ένα μοντέλο βγαίνει με υποστήριξη και την B20. Το "κακό" είναι ότι έχει αρκετό υψηλό sar για όσους τους ενδιαφέρει. Head: 1.448 W/kg Body: 1.568 W/kg (distance 5 mm)
ViktorasDem Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά.. κοιτάξτε τι βρίκα τυχαία .. https://www.cect-shop.com/en/smartphones .. λέει οτι τα στέλνουν απο Ευρώπη συγκεκριμένα νομίζω Γερμανία και οι τιμες τους είναι πολύ καλές σε μερικά και σε 1 βδομάδα το πολυ ειναι σπίτι με 1 χρόνο εγγύηση μεταφορικα κοντα 30αρι πρεπει να ναι .. ισχύει τι παίζει εδώ ? Πχ. Πως γινεται να πουλαει το One Plus 6t ..πιο φτηνό απο το site της oneplus ?? Update : ακυρο απο Κίνα ερχονται κι αυτά .. απλα δν ξερω τι παιζει αν περνανε τελωνειο κτλ κτλ και αν τελικώς αγορασεις ενα κινητο 500 ευρω και σ ρθει μετα απο κανα μηνα με τελωνειονκαι μεταφορικα 600 χαχα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από ViktorasDem
saruman123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, ViktorasDem είπε Βρε παιδιά.. κοιτάξτε τι βρίκα τυχαία .. https://www.cect-shop.com/en/smartphones .. λέει οτι τα στέλνουν απο Ευρώπη συγκεκριμένα νομίζω Γερμανία και οι τιμες τους είναι πολύ καλές σε μερικά και σε 1 βδομάδα το πολυ ειναι σπίτι με 1 χρόνο εγγύηση μεταφορικα κοντα 30αρι πρεπει να ναι .. ισχύει τι παίζει εδώ ? Πχ. Πως γινεται να πουλαει το One Plus 6t ..πιο φτηνό απο το site της oneplus ?? Update : ακυρο απο Κίνα ερχονται κι αυτά .. απλα δν ξερω τι παιζει αν περνανε τελωνειο κτλ κτλ και αν τελικώς αγορασεις ενα κινητο 500 ευρω και σ ρθει μετα απο κανα μηνα με τελωνειονκαι μεταφορικα 600 χαχα Το πουλάει γιατί έρχεται από Κίνα με 1 χρόνο εγγύηση. Η OnePlus έχει 2 χρόνια εγγύηση (ακόμη & στην μπαταρία) και έχει ένα από τα καλύτεραs service/support. Επίσης δεν αξίζει στο 1+6Τ με σχέση του 1+6 για τους λόγους που έχω αναφέρει σε κάποιο άλλο ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα