Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Τα δικά σου βάζεις και λες στις παρατηρήσεις ότι ηταν δώρο(που δεν έχει τύχη από ότι ξέρω).

Δεν υπάρχει λόγο ότι έχει βγει το 6T.

Από καιρό είχαν έλλειψη στο 6.

Τί εννοείς δεν έχει τύχη?Κατάλαβα γιατί δεν έχει απόθεμα και είναι λογικό να έχουν διαφορά τιμής ούτε 40€ τώρα το είδα μικρή δεν είναι?Ή θα το αλλάξουν αν ξανά υπάρχει διαθέσιμο το oneplus6 ?(παίζει να μην είναι διαθέσιμο ξανά ήταν βγήκε το καινούριο?)

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kp1 είπε

Τί εννοείς δεν έχει τύχη?Κατάλαβα γιατί δεν έχει απόθεμα και είναι λογικό να έχουν διαφορά τιμής ούτε 40€ τώρα το είδα μικρή δεν είναι?Ή θα το αλλάξουν αν ξανά υπάρχει διαθέσιμο το oneplus6 ?(παίζει να μην είναι διαθέσιμο ξανά ήταν βγήκε το καινούριο?)

Δεν έχω ακούσει εννοώ σε κάποιον που το έχει πάρει από άλλον.

Βγήκε το 6Τ τέλος το 6 .

Τώρα αν πάθει κάτι το τηλέφωνο το service το αναλαμβάνει κανονικά.

Υπόψη τα δύο χρόνια που δίνει το επίσημο site συμπεριλαμβάνει και την μπαταρία που άλλες εταιρείες δίνουν 6 μήνες.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν έχω ακούσει εννοώ σε κάποιον που το έχει πάρει από άλλον.

Βγήκε το 6Τ τέλος το 6 .

Τώρα αν πάθει κάτι το τηλέφωνο το service το αναλαμβάνει κανονικά.

Υπόψη τα δύο χρόνια που δίνει το επίσημο site συμπεριλαμβάνει και την μπαταρία που άλλες εταιρείες δίνουν 6 μήνες.

Έλα αλήθεια δεν ξανά βγαίνει το 6 Γτ κυκλοφόρησε λίγο...Καλά σίγουρα κάποιοι το παίρνουν από τρίτο μέσω αγγελιών ...άρα λες αν πω είναι δώρο από αυτόν στη απόδειξη είμαι κομπλέ?Μην μπλέξουμε και δεν μας το φτιάχνουν...Καλό αυτό με την μπαταρία δεν το ήξερα!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Έλα αλήθεια δεν ξανά βγαίνει το 6 Γτ κυκλοφόρησε λίγο...Καλά σίγουρα κάποιοι το παίρνουν από τρίτο μέσω αγγελιών ...άρα λες αν πω είναι δώρο από αυτόν στη απόδειξη είμαι κομπλέ?Μην μπλέξουμε και δεν μας το φτιάχνουν...Καλό αυτό με την μπαταρία δεν το ήξερα!!

Κάθε 6 μήνες βγάζει η OnePlus κινητό (συνήθως).

Κοίτα καλό είναι να υπάρχει μια επαφή με τον προκάτοχό (αχρείαστη να είναι)αν και σου είπα δεν έχω ακούσει κάτι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/11/2018 στις 12:10 ΠΜ, saruman123 είπε

Στα ίδια σχεδόν επίπεδα είναι ...

Και έχει πάρει και την Google Camera Night Sight του Pixel 3 και είναι καλύτερη ακόμη.

Όπως επίσης και με την τελευταία αναβάθμιση στην στοκ κάμερα την Nightscape.

Αρα φιλε θεωρεις τωρα με τις αναβαθμισεις που εχει παρει εχει καλυτερη καμερα και βιντεο βραδυ και μερα απο το huawei mate 10 pro???Γιατι σε οθονη ειναι ιδια απο ποιοτητα...αλλα θεωρω κερζιδει σε ταχυτητα και ενημερωσεις το oneplus 6 και χανει σε μπαταρια...Αν τα ξερω καλα πες μου γιατι τελικα ειναι η τελικη μου σκεψη και αν δεν κανω λαθος το εχεις το Oneplus 6...και αναμενω την BF!!!

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kp1 είπε

Αρα φιλε θεωρεις τωρα με τις αναβαθμισεις που εχει παρει εχει καλυτερη καμερα και βιντεο βραδυ και μερα απο το huawei mate 10 pro???Γιατι σε οθονη ειναι ιδια απο ποιοτητα...αλλα θεωρω κερζιδει σε ταχυτητα και ενημερωσεις το oneplus 6 και χανει σε μπαταρια...Αν τα ξερω καλα πες μου γιατι τελικα ειναι η τελικη μου σκεψη και αν δεν κανω λαθος το εχεις το Oneplus 6...και αναμενω την BF!!!

Για μένα το 1+6 είναι ένα βήμα ποιο μπροστά από το mate.

Τώρα τη να σου πω... δέστα και από κοντά από κανένα Σκρουτζάδικο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, saruman123 είπε

Για μένα το 1+6 είναι ένα βήμα ποιο μπροστά από το mate.

Τώρα τη να σου πω... δέστα και από κοντά από κανένα Σκρουτζάδικο.

Για αυτο εχω προβληματιστει και εγω επειδη ειναι πιο γρηγορο λογω ραμ και λογω σχεδον pure android θα παιρνει ενημερωσεις για 3 χρονια... αλλα δεν ξερω απο καμερα+βιντεοτι κανει σε σχεση με το mate 10 pro και με τν google cam που πηρε?Γιατι οθονη ειναι στα ιδια επιπεδα μπαταρια το mate και αδιαβροχο!!Αλλα επισης οτι το Oneplus 6 πρεπει να το παρω μεταχ/νο στα 400-450 ενω το αλλο ελπιζω να το βρω 350 τωρα BF,,,, Εσυ τι θα εκανες σε αυτες τις τιμες??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kp1 είπε

Για αυτο εχω προβληματιστει και εγω επειδη ειναι πιο γρηγορο λογω ραμ και λογω σχεδον pure android θα παιρνει ενημερωσεις για 3 χρονια... αλλα δεν ξερω απο καμερα+βιντεοτι κανει σε σχεση με το mate 10 pro και με τν google cam που πηρε?Γιατι οθονη ειναι στα ιδια επιπεδα μπαταρια το mate και αδιαβροχο!!Αλλα επισης οτι το Oneplus 6 πρεπει να το παρω μεταχ/νο στα 400-450 ενω το αλλο ελπιζω να το βρω 350 τωρα BF,,,, Εσυ τι θα εκανες σε αυτες τις τιμες??

Εγώ είχα τα λεφτά(σύν έξτρα θήκη ,τζαμάκι 3D από το επίσημο site) και βλέπεις πιο έχω γιατί ήθελα να ξεφύγω από την μεσαία κατηγορία και να πάω σε κάτι που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ(pure android).

Το αποτέλεσμα για μένα τουλάχιστον ήταν θετικό με όλη την σημασία της λέξης και δεν το μετάνιωσα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Εγώ είχα τα λεφτά και βλέπεις πιο έχω γιατί ήθελα να ξεφύγω από την μεσαία κατηγορία και να πάω σε κάτι που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ(pure android).

Το αποτέλεσμα για μένα τουλάχιστον ήταν θετικό με όλη την σημασία της λέξης και δεν το μετάνιωσα.

Οκ φιλε απο καμερα δηλαδη και με τις ενημερωσεις και ολα εισαι ευχαριστημενος πρωι βραδυ οπως και βιντεο και σε σχεση με αλλη κινητα που ειχες???Ευχαριστω οτι βρω σε καλυτερη τιμη να εισαι καλα παντως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kp1 είπε

Οκ φιλε απο καμερα δηλαδη και με τις ενημερωσεις και ολα εισαι ευχαριστημενος πρωι βραδυ οπως και βιντεο και σε σχεση με αλλη κινητα που ειχες???Ευχαριστω οτι βρω σε καλυτερη τιμη να εισαι καλα παντως!

Για τα δικά μου επίπεδα και γούστα ναι είμαι καλυμμένος.

Λίγο μου τα χάλασε στην τελευταία αναβάθμιση με την μπαταρία αλλά και πάλι την μέρα την βγάζω άνετα.

Γιατί δεν ρωτάς και το ποστ με τα συγκριτικά των καμερών!

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Για τα δικά μου επίπεδα και γούστα ναι είμαι καλυμμένος.

Λίγο μου τα χάλασε στην τελευταία αναβάθμιση με την μπαταρία αλλά και πάλι την μέρα την βγάζω άνετα.

Γιατί δεν ρωτάς και το ποστ με τα συγκριτικά των καμερών!

Οκ θα το κανω ευχαριστω δεν το ηξερα!Να εισαι καλα παντως!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kp1 είπε

Οκ θα το κανω ευχαριστω δεν το ηξερα!Να εισαι καλα παντως!

Ξέρω λίγο θα παιδευτείς μέχρι να αποφασίσεις αλλά έτσι είναι αυτά.

Δεν είναι και λίγα τα λεφτά και πιστεύω θες να το κρατήσεις όσο το δυνατών περισσότερο μπορείς.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Ξέρω λίγο θα παιδευτείς μέχρι να αποφασίσεις αλλά έτσι είναι αυτά.

Δεν είναι και λίγα τα λεφτά και πιστεύω θες να το κρατήσεις όσο το δυνατών περισσότερο μπορείς.

Ακριβως αυτο θελω να το κρατησω 2 χρονια τουλαχιστον και επειδη με βλεπω να δινω 400€ δεν μπορω να κανω λαθος...Με ιντριγκαρει σιγουρα τα 8Gb ram +οι ανανεωσεις για 3 χρονια αλλα δν θελω να εχω χειροτερη καμερα και βιντεο απο s8 γιατι κανω συχνα ταξιδια και εχω το κινητο σαν κυρια καμερα....!Με μπαταρια δεν εχω θεμα γιατι εχει γρηγορο fast charging....Τωρα αμιταλατευομαι 400 καινουριο Mate 10 pro Μοντελο 2017 ή 400€ μεταχειρισμενο 1 μηνα τν καλυτερη Oneplus 6...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ακριβως αυτο θελω να το κρατησω 2 χρονια τουλαχιστον και επειδη με βλεπω να δινω 400€ δεν μπορω να κανω λαθος...Με ιντριγκαρει σιγουρα τα 8Gb ram +οι ανανεωσεις για 3 χρονια αλλα δν θελω να εχω χειροτερη καμερα και βιντεο απο s8 γιατι κανω συχνα ταξιδια και εχω το κινητο σαν κυρια καμερα....!Με μπαταρια δεν εχω θεμα γιατι εχει γρηγορο fast charging....Τωρα αμιταλατευομαι 400 καινουριο Mate 10 pro Μοντελο 2017 ή 400€ μεταχειρισμενο 1 μηνα τν καλυτερη Oneplus 6...

Κοίτα αν κάνουν κανένα τρελό BF χτύπα κανένα S9.

Δημοσ.

Κοίτα αν κάνουν κανένα τρελό BF χτύπα κανένα S9.

Στο s9 με προβληματιζει παρα πολυ η 4 ραμ σε 1,5 χρονο θα αρχισει τα κολληματα...Οταν λες τρελο BF να φανταστω εννοεις κατω απο 500€ σε πιανω καλα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...