vargas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, kp1 είπε Δεν σε αμφισβητώ φίλε απλά ρώτησα γιατί σκέφτομαι να το πάρω και με αγχωσες τώρα... Και πάλι έρχομαι στις παλιές Μ σκέψεις oneplus 6 8/128 και xiaomi mi8.. Δεν είπα ότι με αμφισβητεις φίλος . Τα χει τα θέματακια του ειδικά όταν πιεστεί με πολλές εφαρμογές η παιχνίδια. Αυτά που κοιτάς θεωρώ ότι είναι καλύτερα
kp1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, vargas είπε Δεν είπα ότι με αμφισβητεις φίλος . Τα χει τα θέματακια του ειδικά όταν πιεστεί με πολλές εφαρμογές η παιχνίδια. Αυτά που κοιτάς θεωρώ ότι είναι καλύτερα Φίλε απλά με προβληματίζει ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση το xiaomi mi8 μόνο και το oneplus 6εχω ακούσει ότι έχει χειρότερη κάμερα και βίντεο από xiaomi mi8+mate 10 pro..
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, kp1 είπε το oneplus 6εχω ακούσει ότι έχει χειρότερη κάμερα και βίντεο από xiaomi mi8+mate 10 pro.. Στα ίδια σχεδόν επίπεδα είναι ... Και έχει πάρει και την Google Camera Night Sight του Pixel 3 και είναι καλύτερη ακόμη. Όπως επίσης και με την τελευταία αναβάθμιση στην στοκ κάμερα την Nightscape.
kp1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, saruman123 είπε Στα ίδια σχεδόν επίπεδα είναι ... Και έχει πάρει και την Google Camera Night Sight του Pixel 3 και είναι καλύτερη ακόμη. Όπως επίσης και με την τελευταία αναβάθμιση στην στοκ κάμερα την Nightscape. Επειδή δεν ξέρω για να μαθαίνω την τελευταία την αναβάθμιση των nightscape την παίρνει μόνο του το oneplus με ενημέρωση που κάνεις στις ενημερώσεις σωστά?Ενώ την google camera night sight πρέπει να την περάσεις μόνος σου?
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, kp1 είπε Επειδή δεν ξέρω για να μαθαίνω την τελευταία την αναβάθμιση των nightscape την παίρνει μόνο του το oneplus με ενημέρωση που κάνεις στις ενημερώσεις σωστά?Ενώ την google camera night sight πρέπει να την περάσεις μόνος σου? Έτσι ακριβώς.
ViktorasDem Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, kp1 είπε Δεν σε αμφισβητώ φίλε απλά ρώτησα γιατί σκέφτομαι να το πάρω και με αγχωσες τώρα... Και πάλι έρχομαι στις παλιές Μ σκέψεις oneplus 6 8/128 και xiaomi mi8.. Επειδή κι εγώ σκεφτόμουν για one plus6 .. με νευριάζει η ιδέα να πάρω τώρα το 6 και σε λιγους μήνες να χει βγει το 7 .. δλδ να μαι 2 μοντέλα πίσω ενω αγόρασα καινούριο κινητό .. γνώμη μου κοίτα για mi8 ή poco για πιο all around use .. αν πάλι δεν το βιάζεσαι και μπορεις να περιμένεις λιγους μήνες κρατα λίγα λεφτά και πάρε one plus 7 που μάλλον θα χει και snapdrafon 855 .. εγω αυτο ηθελα να κάνω αλλα δυστηχώς το βιάζομαι το κινητό . Ή τουλάχιστον μην πάρεις κάτι μεχρι να δούμε τι θα γίνει στο blaxk friday που κι εγώ περιμένω μπας και δουμε καμια εκπλυξη.. 1
darksoul93 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 OnePlus 6 στην τιμή που το βρίσκεις τώρα από Κίνα δεν υπάρχει καλύτερο
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ViktorasDem είπε Επειδή κι εγώ σκεφτόμουν για one plus6 .. με νευριάζει η ιδέα να πάρω τώρα το 6 και σε λιγους μήνες να χει βγει το 7 .. δλδ να μαι 2 μοντέλα πίσω ενω αγόρασα καινούριο κινητό .. γνώμη μου κοίτα για mi8 ή poco για πιο all around use .. αν πάλι δεν το βιάζεσαι και μπορεις να περιμένεις λιγους μήνες κρατα λίγα λεφτά και πάρε one plus 7 που μάλλον θα χει και snapdrafon 855 .. εγω αυτο ηθελα να κάνω αλλα δυστηχώς το βιάζομαι το κινητό . Ή τουλάχιστον μην πάρεις κάτι μεχρι να δούμε τι θα γίνει στο blaxk friday που κι εγώ περιμένω μπας και δουμε καμια εκπλυξη.. Έχει βγει το 6T . 2 ώρες πριν, darksoul93 είπε OnePlus 6 στην τιμή που το βρίσκεις τώρα από Κίνα δεν υπάρχει καλύτερο Για το συγκεκριμένο μόνο από το επίσημο site.
kp1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ViktorasDem είπε Επειδή κι εγώ σκεφτόμουν για one plus6 .. με νευριάζει η ιδέα να πάρω τώρα το 6 και σε λιγους μήνες να χει βγει το 7 .. δλδ να μαι 2 μοντέλα πίσω ενω αγόρασα καινούριο κινητό .. γνώμη μου κοίτα για mi8 ή poco για πιο all around use .. αν πάλι δεν το βιάζεσαι και μπορεις να περιμένεις λιγους μήνες κρατα λίγα λεφτά και πάρε one plus 7 που μάλλον θα χει και snapdrafon 855 .. εγω αυτο ηθελα να κάνω αλλα δυστηχώς το βιάζομαι το κινητό . Ή τουλάχιστον μην πάρεις κάτι μεχρι να δούμε τι θα γίνει στο blaxk friday που κι εγώ περιμένω μπας και δουμε καμια εκπλυξη.. Και εγώ φίλε για black friday λέω βαριά μέχρι Χριστούγεννα ήταν είμαι ένα samsung s3... Απλά σκέψου το oneplus 6 θα έχει ενημερωσεις για 3 χρονια...+ Με 8 ραμ είσαι ψιλό οκ θεωρώ και αν πάρει και την κάμερα του του pixel 3 θα έχει καλύτερες επιδόσεις...Απο κιμά φοβάμαι για την εγγύηση ίσως το πάρω από μέλος εδώ μέσα!Για mi8 με χαλάει το βίντεο έχει τρελό κούνημα δεν είναι σταθερό και δεν έχει και καλή μπαταρία και λιγότερες μπάντες από OP6+mate 10 pro...!! 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Έχει βγει το 6T . Για το συγκεκριμένο μόνο από το επίσημο site. Ήταν από επίσημο έχει και 500€ ακόμα φίλε...θα το έπαιρνες από μέλος ημερών?Μετά αν έχεις θέμα με εγγύηση βγάζεις άκρη αν είναι σε άλλου το όνομα και έχεις παραστατικά όμως? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από kp1
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, kp1 είπε Και εγώ φίλε για black friday λέω βαριά μέχρι Χριστούγεννα ήταν είμαι ένα samsung s3... Απλά σκέψου το oneplus 6 θα έχει ενημερωσεις για 3 χρονια...+ Με 8 ραμ είσαι ψιλό οκ θεωρώ και αν πάρει και την κάμερα του του pixel 3 θα έχει καλύτερες επιδόσεις...Απο κιμά φοβάμαι για την εγγύηση ίσως το πάρω από μέλος εδώ μέσα! Την έχει πάρει είπαμε την κάμερα του Pixel 3. 12 λεπτά πριν, kp1 είπε Ήταν από επίσημο έχει και 500€ ακόμα φίλε...θα το έπαιρνες από μέλος ημερών?Μετά αν έχεις θέμα με εγγύηση βγάζεις άκρη αν είναι σε άλλου το όνομα και έχεις παραστατικά όμως? Ναι θα το έπαιρνα,αν και από επίσημο site και λίγων ημερών λίγο δύσκολο γιατί έχει βγει το 6Τ. Επίσης να είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο (Α6003) γιατί το κινέζικο (Α6000) δεν υποστηρίζει νομίζω την B20 και ούτε εγγύηση έχει. Από την στιγμή που έχεις τα χαρτιά δεν έχεις θέμα. Με την OnePlus η εγγύηση και το support είναι σαν να έχεις κάνει μια επένδυση. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
darksoul93 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Για 350 ευρώ που έχει τώρα εννοείται θα το έπαιρνα από Κίνα και όχι από εδώ μέσα
kp1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, saruman123 είπε Την έχει πάρει είπαμε την κάμερα του Pixel 3. Ναι θα το έπαιρνα. Από την στιγμή που έχεις τα χαρτιά δεν έχεις θέμα. Με την OnePlus η εγγύηση και το support είναι σαν να έχεις κάνει μια επένδυση. Η διαδικασία είναι απλά το στέλνεις με την απόδειξη πάλι πίσω και είσαι οκ(πρέπει να στείλεις από το email που το είχε πάρει ο παλιός αγοραστης)?Τον κωδικό που λες το αναγράφει και στο κουτί?Και στο κινητό στις ρυθμίσεις το βλέπω?Γτφτομαι OP 6 με 8/128 mate 10 pro 6/128 + xiaomi mi 8 τείνω στα 2 πρώτα... Αν τα βρω 400€ κοντά και τα 2!Τί λέτε? Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από kp1
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, kp1 είπε Η διαδικασία είναι απλά το στέλνεις με την απόδειξη πάλι πίσω και είσαι οκ(πρέπει να στείλεις από το email που το είχε πάρει ο παλιός αγοραστης)?Τον κωδικό που λες το αναγράφει και στο κουτί?Και στο κινητό στις ρυθμίσεις το βλέπω?Γτφτομαι OP 6 με 8/128 mate 10 pro 6/128 + xiaomi mi 8 τείνω στα 2 πρώτα... Αν τα βρω 400€ κοντά και τα 2!Τί λέτε? Με τα δικά σου στοιχεία συμπληρώνεις την πλατφόρμα από το επίσημο site της OnePlus τη έχει το κινητό και το στέλνεις με το κουτί κτλ. Έρχεται κούριερ στο σπίτι σου και το παίρνει. Ναι και στο κουτί και μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού το λέει.
kp1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Με τα δικά σου στοιχεία συμπληρώνεις την πλατφόρμα από το επίσημο site της OnePlus τη έχει το κινητό και το στέλνεις με το κουτί κτλ. Έρχεται κούριερ στο σπίτι σου και το παίρνει. Ναι και στο κουτί και μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού το λέει. Μα αν το έχεις πάρει από άλλον από εδώ μέσα μετά δεν πρέπει να βάλεις τα δικά του στοιχεία? Γίνεται να βάλω τα δικά μου και η απόδειξη να έχει του άλλου που το πήρα?Και κάτι περίεργο μπήκα στο επίσημο site όλα τα oneplus 6 τα έλεγε εκτός αποθέματος πώς γίνεται?Και είδα το oneplus 6 8/128 με oneplus 6T 8/128 έχουν διαφορά 50€ στο επίσημο πώς γίνεται?Είναι μικρή εννοώ!
saruman123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kp1 είπε Μα αν το έχεις πάρει από άλλον από εδώ μέσα μετά δεν πρέπει να βάλεις τα δικά του στοιχεία? Γίνεται να βάλω τα δικά μου και η απόδειξη να έχει του άλλου που το πήρα?Και κάτι περίεργο μπήκα στο επίσημο site όλα τα oneplus 6 τα έλεγε εκτός αποθέματος πώς γίνεται?Και είδα το oneplus 6 8/128 με oneplus 6T 8/128 έχουν διαφορά 50€ στο επίσημο πώς γίνεται?Είναι μικρή εννοώ! Τα δικά σου βάζεις και λες στις παρατηρήσεις ότι ηταν δώρο(που δεν έχει τύχη από ότι ξέρω). Δεν υπάρχει λόγο ότι έχει βγει το 6T. Από καιρό είχαν έλλειψη στο 6. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα