Προς το περιεχόμενο

[WATCH/ GPS ACTIVITY] Suunto Ambit3 Multisport Black (HR) @wiggle 153,70€ (-12€ για νέους πελάτες με κωδικό NCVEU)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλικάρια αν δεν το έχετε με το άθλημα, μην σχολιάζετε. Το ρολόι το είχα όπως είχα και το peak. Είναι η sport έκδοση, ειδική για το wiggle. Αν ήταν το Run δεν θα το έβαζα επειδή δεν θα ήταν προσφορά.

Έχω ανεβάσει και κριτική από τον κορυφαίο dcrainmaker, και 2 άτομα ακόμα ψάχνουν να βρουν την έκδοση. Ορίστε καιη απάντηση από wiggle.

Screenshot_20181109-230533__01.jpg.8c7e634d5c596fcbfd37bf2add20e5f5.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, billomnia είπε

Έχω ανεβάσει και κριτική από τον κορυφαίο dcrainmaker, και 2 άτομα ακόμα ψάχνουν να βρουν την έκδοση. Ορίστε καιη απάντηση από wiggle.

Εχεις όντως διαβάσει το review του dc; Δεν μιλάει για καμία ειδική έκδοση.

Ασχολούμαι με το αντικείμενο καιρό και την έκδοση αυτή δεν την γνωρίζει κανένας εκτός από όσους ρώτησαν για το μαγαζί και πήραν την απάντηση που ανέβασες.

Επεξ/σία από athanaso77
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, athanaso77 είπε

Εχεις όντως διαβάσει το review του dc; Δεν μιλάει για καμία ειδική έκδοση.

Ασχολούμαι με το αντικείμενο καιρό και την έκδοση αυτή δεν την γνωρίζει κανένας εκτός από όσους ρώτησαν για το μαγαζί και πήραν την απάντηση που ανέβασες.

Αφού όπως λες ασχολείσαι καιρό θα έπρεπε να καταλάβεις ποιο ρολόι είναι από τα χαρακτηριστικά του. Το sport είναι 80γρ ενώ το run 72. To sport υποστηρίζει αλλαγή αθλήματος ( εξού και το multisport) αλλά και αρκετές λειτουργίες σε ποδηλασία και κολύμπι και όχι μόνο τα βασικά όπως το run.

Τα υπόλοιπα είναι για να έχουμε να λέμε. Δεν ανέφερα την κριτική του DC για να στηρίξω την ειδική έκδοση αλλά για να καταλάβει κάποιος ότι αναφέρεται στο sport το οποίο είναι ένα peak χωρίς βαρόμετρο και μικρότερη μπαταρία. 

8 ώρες πριν, Looter είπε

Ρολόι χωρίς HR στον καρπό για να χρησιμοποιείται και ως activity tracker είναι ξεπερασμένο το 2018.

Σαν activity tracker δεν λέει και πολλά. Είναι ευνουχισμένο. Αν κάποιος το θέλει πρωτίστως για αυτό να στραφεί αλλού.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου αυτό έγραψα και έπεσαν να με φάνε. 

1. Προπόνηση σημαίνει ζώνη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

2. HR στον καρπό για τα υπόλοιπα. 

Η απαίτηση της ζώνης για την προπόνηση δε σημαίνει ότι το 2018 θα παρω ρολόι αθλητικό που δε θα μου μετράει τις θερμίδες , δε θα μου κάνει track τον ύπνο ,κλπ όλο το 24ωρο.

Η μέτρηση στον καρπό μπορεί να είναι ανακριβής στις προπονήσεις λόγω μεγάλων μεταβολών μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ακριβής για όλη την υπόλοιπη μέρα.

Επεξ/σία από Looter
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Looter είπε

Φίλε μου αυτό έγραψα και έπεσαν να με φάνε. 

1. Προπόνηση σημαίνει ζώνη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

2. HR στον καρπό για τα υπόλοιπα. 

Η απαίτηση της ζώνης για την προπόνηση δε σημαίνει ότι το 2018 θα παρω ρολόι αθλητικό που δε θα μου μετράει τις θερμίδες , δε θα μου κάνει track τον ύπνο ,κλπ όλο το 24ωρο.

Η μέτρηση στον καρπό μπορεί να είναι ανακριβής στις προπονήσεις λόγω μεγάλων μεταβολών μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ακριβής για όλη την υπόλοιπη μέρα.

Καλημέρες,

Δεν το έθεσες ακριβώς έτσι αλλά συμφωνώ με τα παραπάνω. Εμένα προσωπικά ποτέ δεν με απασχόλησε το κομμάτι με τα βήματα ούτε και οι ενδείξεις στο κινητό. Το συγκεκριμένο έχει τις τελευταίες 2 λειτουργίες αλλά δεν νομίζω ότι θα το πάρει κάποιος για αυτό.

Σαν ρολόι τρεξίματος, κολύμβησης και τελευταία για ποδήλατο (μιας και δεν έχει ant+) είναι πολύ καλό και σε συνδυασμό με την τιμή του είναι κορυφαία επιλογή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billomnia είπε

Καλημέρες,

Δεν το έθεσες ακριβώς έτσι αλλά συμφωνώ με τα παραπάνω. Εμένα προσωπικά ποτέ δεν με απασχόλησε το κομμάτι με τα βήματα ούτε και οι ενδείξεις στο κινητό. Το συγκεκριμένο έχει τις τελευταίες 2 λειτουργίες αλλά δεν νομίζω ότι θα το πάρει κάποιος για αυτό.

Σαν ρολόι τρεξίματος, κολύμβησης και τελευταία για ποδήλατο (μιας και δεν έχει ant+) είναι πολύ καλό και σε συνδυασμό με την τιμή του είναι κορυφαία επιλογή.

Για μένα είναι πολύ σημαντικές πλέον οι καθημερινές ενδείξεις. 

1. Stress level. Μέρες που είμαι αγχωμένος έχω μεγαλύτερους μέσους όρους παλμών , καίω περισσότερες θερμίδες - άρα χρειάζομαι περισσότερο φαγητό .

2. Μέσος όρος παλμών δε αδράνεια. Όσο προχωράει ένα προγραμμα εκγύμνασης αυτός είναι ένας βασικός δείκτης μέτρησης της αποτελεσματικότητας. Έπισης αν είμαι άρρωστος φαίνεται και καρδιακά αυτό καθώς στις προπονήσεις έχω υψηλότερο μέσο όρο παλμών και ψηλότερους παλμούς στην αδράνεια ή μέσα στη μέρα.

3. Μέτρηση θερμίδων. Πολύ σημαντικό για όσους ασχολούνται με τα μακρο καθώς η κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και το πως νιώθουμε δεν αντικατοπτρίζει πάντα και την κατανάλωση θερμίδων της ημέρας. 

4. Ύπνος. ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό το tracking του ύπνου , δίνει πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου και κατ επέκταση για την ποιότητα ξεκούρασης που προσφέρουμε στο σώμα μας.

Ολα τα παραπάνω είναι ανεξάρτητα από την ανάγκη για μια ζώνη οταν κάνουμε προπόνηση η οποία είναι απαραίτητη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Looter είπε

Για μένα είναι πολύ σημαντικές πλέον οι καθημερινές ενδείξεις. 

1. Stress level. Μέρες που είμαι αγχωμένος έχω μεγαλύτερους μέσους όρους παλμών , καίω περισσότερες θερμίδες - άρα χρειάζομαι περισσότερο φαγητό .

2. Μέσος όρος παλμών δε αδράνεια. Όσο προχωράει ένα προγραμμα εκγύμνασης αυτός είναι ένας βασικός δείκτης μέτρησης της αποτελεσματικότητας. Έπισης αν είμαι άρρωστος φαίνεται και καρδιακά αυτό καθώς στις προπονήσεις έχω υψηλότερο μέσο όρο παλμών και ψηλότερους παλμούς στην αδράνεια ή μέσα στη μέρα.

3. Μέτρηση θερμίδων. Πολύ σημαντικό για όσους ασχολούνται με τα μακρο καθώς η κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και το πως νιώθουμε δεν αντικατοπτρίζει πάντα και την κατανάλωση θερμίδων της ημέρας. 

4. Ύπνος. ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό το tracking του ύπνου , δίνει πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου και κατ επέκταση για την ποιότητα ξεκούρασης που προσφέρουμε στο σώμα μας.

Ολα τα παραπάνω είναι ανεξάρτητα από την ανάγκη για μια ζώνη οταν κάνουμε προπόνηση η οποία είναι απαραίτητη.

Για τα 1,3,4 εγώ προσωπικά δεν χρειάζομαι ρολόι. Έχω δοκιμάσει βέβαια αρκετά με αυτές τις λειτουργίες  polar 800, fenix 3, αλλά δεν μου έλεγαν κάτι που δεν ήξερα.

Για το 2α, ναι σε αυτό βολεύει ο μετρητής στον καρπό για ευκολία. Για το 2β αν αρρωσταίνεις πρώτα θα το νιώσεις και μετά θα το δεις στο ρολόι. Οπότε τι να το κάνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...