Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό για τα λεφτά του. Κορυφαίο δέκτη gps και μετρητή παλμών. Έρχεται με ζώνη και ΔΕΝ έχει στον καρπό. Wiggle Και κριτική πάνω στο προϊόν. Για να προλάβω κάποιους, ναι είναι παλιό αλλά για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει και όχι απλά να το πάρει για την μόστρα είναι κορυφαίο. Το είχα και το προτείνω. Στην αρχή είχε κάτι θέματα συγχρονισμού με το κινητό αλλά με αναβάθμιση εφαρμογής έστρωσε. Έχω αλλάξει αρκετά τέτοια ρολόγια, fenix, polar κλπ. Αυτό έχει με διαφορά το πιο γρήγορο κλείδωμα gps. Στα 350 από Ελλάδα Skroutz Bestprice Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης Δομή
marios32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Έχει και ένα μπανεράκι πάνω, για κάποιον που το θέλει και του ξέφυγε. LIMITED TIME ONLY/£10 off £50 SPEND με κώδ: NCVUK
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, marios32 είπε Έχει και ένα μπανεράκι πάνω, για κάποιον που το θέλει και του ξέφυγε. LIMITED TIME ONLY/£10 off £50 SPEND με κώδ: NCVUK Ναι, έχεις δίκιο, είναι για νέους πελάτες. Ξέχασα να το αναφέρω. Άρα πετει στα 140€. Το πρόσθεσα στον τίτλο. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Επειδή είχε πέσει παλιά στα χέρια μου. Δεν έχει και τόσο γρήγορο κλείδωμα gps Έχω αυτή την στιγμή το garmin fenix 5x plus και είναι αστραπιαίο το κλείδωμα gps (Βέβαια άλλη τιμή το ένα και άλλη το άλλο) Πάντως για την τιμή του είναι καλή αγορά για κάποιον που θέλει να μπει στο χώρο αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Επειδή είχε πέσει παλιά στα χέρια μου. Δεν έχει και τόσο γρήγορο κλείδωμα gps Έχω αυτή την στιγμή το garmin fenix 5x plus και είναι αστραπιαίο το κλείδωμα gps (Βέβαια άλλη τιμή το ένα και άλλη το άλλο) Πάντως για την τιμή του είναι καλή αγορά για κάποιον που θέλει να μπει στο χώρο αυτό. Διαφωνώ κάθετα. Το gps toy είναι αστραπιαίο. Σε κάνένα review δεν έχουν αναφέρει κάτι στραβό. Το 5χ κορυφαίο αλλά έχει σχεδόν 4ΠΛΑΣΙΑ τιμή! Οπότε τι να συγκρίνουμε; Άσε που σε κάποια review αναφέρουν και μελανά σημεία για το gps του.
stelios18120 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, billomnia είπε Διαφωνώ κάθετα. Το gps toy είναι αστραπιαίο. Σε κάνένα review δεν έχουν αναφέρει κάτι στραβό. Το 5χ κορυφαίο αλλά έχει σχεδόν 4ΠΛΑΣΙΑ τιμή! Οπότε τι να συγκρίνουμε; Άσε που σε κάποια review αναφέρουν και μελανά σημεία για το gps του. Άσε τε review να λενε πάντως Είχα και αυτό του θέματος παλιά,έχω και το 5x plus τώρα και κλειδώνει αστραπή στο θέμα gps (είναι και ανάλογα που το δουλεύει κάποιος) Πάντως ναι συμφωνώ για την τιμη,αυτό του θέματος είναι σε σούπερ τιμή για να κάνει κάποιος μια καλή αγορά,αν δεν είχα ηδη αυτό το garmin που εχω (αν και παλιό μοντέλο αυτό του θέματος) θα το αγόραζα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από stelios18120
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Άσε τε review να λενε πάντως Είχα και αυτό του θέματος παλιά,έχω και το 5x plus τώρα και κλειδώνει αστραπή στο θέμα gps (είναι και ανάλογα που το δουλεύει κάποιος) Πάντως ναι συμφωνώ για την τιμη,αυτό του θέματος είναι σε σούπερ τιμή για να κάνει κάποιος μια καλή αγορά,αν δεν είχα ηδη αυτό το garmin που εχω (αν και παλιό μοντέλο αυτό του θέματος) θα το αγόραζα Το 5χ που έχεις φορτώνει δορυφόρους όταν συγχρονίζει με κινητό όπως όλα τώρα πια. Οπότε δεν κάνει κρύα εκκίνηση. Το ambit δεν νομίζω να το κάνει και ψάχνει από την αρχή για σήμα. Η τιμή πολύ καλή και το βλέπω και νοσταλγώ επειδή έριξα ιδρώτα πριν χρόνια μαζί του
Looter Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ρολόι χωρίς HR στον καρπό για να χρησιμοποιείται και ως activity tracker είναι ξεπερασμένο το 2018. Φιλικα.
Glikos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρά ρολογάκι είναι, εξάλλου το HR στον καρπό δεν είναι 100% accurate, ούτε είναι χρήσιμο σε πολλούς. Σε αυτήν την τιμή αξίζει.
unforgiven Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Είχα Ambit, έχω Fenix. Στην ακρίβεια του GPS, ιδίως σε δύσκολες συνθήκες, πχ σε στίβο, το Ambit είναι πολύ καλύτερο και αυτό εξ αιτίας της τεράστιας κεραίας του GPS μέσα στην "καμπούρα", που, δυστυχώς, στα μετέπειτα μοντέλα καταργήθηκε. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν πήρα το Spartan.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, unforgiven είπε Είχα Ambit, έχω Fenix. Στην ακρίβεια του GPS, ιδίως σε δύσκολες συνθήκες, πχ σε στίβο, το Ambit είναι πολύ καλύτερο και αυτό εξ αιτίας της τεράστιας κεραίας του GPS μέσα στην "καμπούρα", που, δυστυχώς, στα μετέπειτα μοντέλα καταργήθηκε. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν πήρα το Spartan. Και εγώ κοιτούσα σε spartan και το απέφυγα ακριβώς για αυτό τον λόγο. Έχει πολύ καλή λήψη. Σχετικά με μέτρηση στον καρπό, προσωπικά ποτέ δεν με βόλεψε. θέλει πολύ σφιχτά, αργεί στις διαλειματικές , αν ιδρώνεις πολύ μπορεί να χάσει στιγμιαία και ότι πρέπει να το φοράς 2-3 εκ πάνω από τον καρπό που εμένα μου φαινόταν κουλό. Οπότε πάντα με ζώνη και όλα κομπλέ. Να σημειωθεί οτι λόγω ασπρόμαυρης και όχι αφής έχει και καλή αυτονομία συγκριτικά με την μπαταρία του. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
geom_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Το ρολογακι το έχω εδώ και 6 μήνες . Το gps του είναι σκυλί. Όντως δεν κλειδώνει το δορυφόρο αστραπιαία (θέλεί 2 -5 δευτερόλεπτα, δεν είναι και τόσο τρομερό) αλλά άπαξ και το βρει τέλος, δεν έχει υπάρξει στιγμή που να ψάχνεται. Όσων αφορά το Hr στον καρπό, αν θες ακριβή μέτρηση αθλητικά, η ζώνη είναι μονόδρομος. Ο καρπός απλά δεν υπάρχει. Τα αρνητικά του ρολογιού είναι για μένα η μεγάλη δειάρκεια συγχρονισμού με την εφαρμογή , ο σχετικά πολύπλοκος τρόπος χειρισμού και ο αδύναμος επεξεργαστής (είναι πια παλιός)
athanaso77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Καταρχάς δεν το βλέπω να ξεχωρίζει για ποιο από όλα τα Ambit 3 μιλάμε, τρεις είναι οι εκδόσεις... Peak, Sport, Run. Διαφορετικές εκδόσεις, διαφορετικές τιμές.
smpt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Looter είπε Ρολόι χωρίς HR στον καρπό για να χρησιμοποιείται και ως activity tracker είναι ξεπερασμένο το 2018. Φιλικα. φιλικά, δεν έχεις δίκιο. Όποιος ασχολείται σοβαρά με τρέξιμο ξέρει οτι το HR στον καρπό δεν κάνει για διαλειμμακτικές. Ακόμα και στα ακριβά garmin με HR καρπού, μπορείς να βάλεις ζώνη για αυτόν το λόγο. Τώρα αν το θες για να μετράει βήματα ή για μόστρα συμφωνώ μαζί σου. 1
nbtz89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Με ένα γρήγορο search το Suunto Ambit 3 έχει 3 εκδόσεις, Run, Sport και Peak. Αυτή εδώ μάλλον είναι η έκδοση Run, που στο skroutz ξεκινάει από 185 μαζί με το strap (on) 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα