skoyntoyflis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα ένα 4g router από κίνα, έχω βάλει την κάρτα sim, αλλά δεν πιάνει το δίκτυο. (wind). η κάρτα δουλεύει γιατί την έχω δοκιμάσει σε άλλο router. μήπως πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση; σας ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 μπορει να ειναι κλειδωμενο για τα εδω δικτυα.κανονικα θα πρεπει να πιανει το δικτυο αρκει να εχεις δωσει το Pin στο router ή να το εχεις απενεργοποιησει τελειως.ετσι ηταν στο Fritz 6890 και 6820.
skoyntoyflis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 το pin είναι απενεργοποιημένο, μπορώ και συνδέομαι στο router, μήπως μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση; το router είναι αυτό https://www.ebay.com/itm/273493258015?ViewItem=&item=273493258015
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 δες στο manual αν αναφερει κατι.δεν την ξερω καν την συγκεκριμενη μαρκα και γιατι εδωσε τοσα λεφτα?αν ηταν για εσωτερικη χρηση υπαρχουν εδω ελλαδα fritz,tp link να αγοραζες η και teltonika. στο Fritz παντως δεν μου επαιζε αν ειχε Pin αλλα μου το ζηταγε το Pin.σε teltonika μου επαιξε απευθειας χωρις να ρυθμισω κατι.δεν ξερω αν δεν εκπεμπει απο την αρχη και πρεπει να κανεις τιποτα.και σε tp link οσο ξερω παλι δεν χρειαζοταν κατι.δεν σου λεει τιποτα Info μεσα για να δεις?
skoyntoyflis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Και πολλά έδωσα, και χωρίς manual.😀
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 10 minutes ago, skoyntoyflis said: Και πολλά έδωσα, και χωρίς manual.😀 και δεν βλεπω manual ουτε στο site.το συγκεκριμενο το μονο που προσφερει ειναι οτι ειναι industrial use.κατα τα αλλα αν δεν το θελεις Industrial use τα λεφτα που δωσες ειναι παρα πολλα για κατι που ειναι απο κινα με ενα χρονο εγγυηση.με τα μισα λεφτα επαιρνες tp link mr200 με 3 χρονια εγγυηση και με τα ιδια λεφτα Fritz 6820 με 5 χρονια εγγυση και να κανει τα παντα και με Manual κτλ.
bill2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Αν δεβ βρέις άκρη κάνε επιστροφή μπας και σου γυρίσει τα λεφτά πίσω
kostasbm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μπες στο μενου του ρουτερ εχει μενου αυτοματης εγκαταστασης ??? στη πρωτη καρτελλα βλεπεις την ολη κατασταση του ρουτερ(βγαλε φωτο) και στη τριτη η δευτερη καρτελα πρεπει να βλεπεις αν εχει το ρουτερ δει τη καρτα σου και καποιες βασικες ρυθμισεις που πρεπει να κανεις βγαλε φωτο τα manual των εταιρειων ειναι σχεδον ιδια σε πολλα ρουτερ που εχουν για μπες σε αυτο και κοιτα http://www.yifanwireless.com/web/userfiles/download/R100IndustrialRouterUSERMANUALV1.0.0_g5lJr.pdf Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από kostasbm
skoyntoyflis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 καλησπέρα... ανέβασα κάποιες φωτογραφίες... νομίζω ότι είναι από εκεί που μου είπες...
kostasbm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 με προλαβες....μπες στο manual που εβαλα ενα λινκ και ριξε μια ματια θελει αρκετη δουλεια για να δουλεψει αποτι βλεπω δε βλεπει τη καρτα σου καθολου
Επιλεγμένo σχόλιο skoyntoyflis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ! θα το προσπαθήσω και θα επανέλθω... εντάξει δούλεψε! άλλαξα το network mode σε 3g/4g only ... ευχαριστώ πολύ! εντάξει δούλεψε! άλλαξα το network mode σε 3g/4g only ... ευχαριστώ πολύ!
skoyntoyflis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, kostasbm είπε με προλαβες....μπες στο manual που εβαλα ενα λινκ και ριξε μια ματια θελει αρκετη δουλεια για να δουλεψει αποτι βλεπω δε βλεπει τη καρτα σου καθολου Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από skoyntoyflis,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα