AtiX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Και που να παρουσίαζε κάτι πραγματικά πρωτοποριακό... ας πούμε να διπλώνει εξωτερικά και η ίδια οθόνη όπως και το λειτουργικό να μπορεί να λειτουργήσει και στις δύο διαστάσεις οπως κάνουνε rotation τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malm32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Retromaniac είπε Καλύτερα να ήταν κοντά στις 5,5" διπλωμένο και 9"+ ανοικτό, για να δικαιολογείται και η χρήση του foldable. Άλλα κάποια στιγμή θα έρθουν και τα μεγαλύτερα. Ας γίνουν και τα πρώτα βήματα. Θες να πεις 6 διπλωμένο και 8 ανοιχτο. Οι αναλογιες που εδωσες ειναι λιγο υπερβολικες 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Και που να παρουσίαζε κάτι πραγματικά πρωτοποριακό... ας πούμε να διπλώνει εξωτερικά και η ίδια οθόνη όπως και το λειτουργικό να μπορεί να λειτουργήσει και στις δύο διαστάσεις οπως κάνουνε rotation τώρα... Οι διαστασεις μας μαραναν...εδω τρωμε στην μαπα μια πενταετια τα ιδια πραγματα με καθε χρονο λιγο καλυτερο επεξεργαστη, λιγο καλυτερη καμερα και ερχεται η Samsung με μια συσκευη 2 σε 1 και δεν ειναι και πρωτοποριακη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, malm32 είπε Θες να πεις 6 διπλωμένο και 8 ανοιχτο. Οι αναλογιες που εδωσες ειναι λιγο υπερβολικες 😎 Πως θα γίνει αυτό; Στην μέση διπλώνει όχι στην άκρη. Το 6 ξεδιπλωμενο θα πάει 11... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosmidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Ακριβώς αυτό.Δέκα χρόνια τα ψυρίζουμε και περιμένουμε το μεγάλο βήμα που επιτέλους γίνεται και αρχiζει ο ένας , εγώ θα ήθελα αυτό εγώ το άλλο εγώ το παράλλο.O άλλος δεν χρησιμοποιεί tablet o τρίτος εχει πρεσβυωπία ο τέταρτος είναι άφραγκος.Εγώ λοιπόν χρησιμοποιώ tablet στο σπίτι χρειάζομαι μεγάλη οθόνη - λόγω δουλειάς στον δρόμο και επειδή ακριβώς είμαι στον δρόμο- και φορητότητα.Τα τηλέφωνα της apple μας έχουν οδηγήσει πάνω από χιλιάρικο οπότε ένα πραγματικά νεο βήμα θα κυμαίνεται εκεί που οι άλλοι την ακριβή τιμή την κάνουν bonus και βίλες. Για τις ανάγκες μου είναι επανάσταση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Οι διαστασεις μας μαραναν...εδω τρωμε στην μαπα μια πενταετια τα ιδια πραγματα με καθε χρονο λιγο καλυτερο επεξεργαστη, λιγο καλυτερη καμερα και ερχεται η Samsung με μια συσκευη 2 σε 1 και δεν ειναι και πρωτοποριακη... Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα αλλά δεν πειράζει... σκέψου μόνο πόσο πιο χρηστικό θα ήταν αν η συσκευή δίπλωνε ανάποδα και δεν θα χρειαζόσουν δυο οθόνες άρα περισσότερη ενέργεια άρα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας αλλά και καλύτερη εκμετάλλευση όγκου... είπαμε κάποιοι οραματίζονται και κάποιοι καταναλώνουν αμάσητα trends τύπου notch, δυο οθόνες, Face ID, 15 κάμερες ή ΑΙ από τα lidl... 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Πως θα γίνει αυτό; Στην μέση διπλώνει όχι στην άκρη. Το 6 ξεδιπλωμενο θα πάει 11... Μιλάμε πάντα για διαγώνιους οπότε το πυθαγορείο θεώρημα αποδεικνύει οτι ο διπλασιασμός των πλευρών δεν ισοδυναμεί με τον διπλασιασμό της διαγωνίου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AtiX είπε Μιλάμε πάντα για διαγώνιους οπότε το πυθαγορείο θεώρημα αποδεικνύει οτι ο διπλασιασμός των πλευρών δεν ισοδυναμεί με τον διπλασιασμό της διαγωνίου... Ναι έχεις δίκιο, ξεχάστηκα τελειώς! 4 ώρες πριν, malm32 είπε Θες να πεις 6 διπλωμένο και 8 ανοιχτο. Οι αναλογιες που εδωσες ειναι λιγο υπερβολικες 😎 Ναι σωστά, έπαιρνα, διπλασιασμό. 😀 Όντως 6" μας κάνει στο άνοιγμα 7,9" περίπου αν πάρουμε την 6" να είναι 16:9. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από Retromaniac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, dinosmidis είπε Ακριβώς αυτό.Δέκα χρόνια τα ψυρίζουμε και περιμένουμε το μεγάλο βήμα που επιτέλους γίνεται και αρχiζει ο ένας , εγώ θα ήθελα αυτό εγώ το άλλο εγώ το παράλλο.O άλλος δεν χρησιμοποιεί tablet o τρίτος εχει πρεσβυωπία ο τέταρτος είναι άφραγκος.Εγώ λοιπόν χρησιμοποιώ tablet στο σπίτι χρειάζομαι μεγάλη οθόνη - λόγω δουλειάς στον δρόμο και επειδή ακριβώς είμαι στον δρόμο- και φορητότητα.Τα τηλέφωνα της apple μας έχουν οδηγήσει πάνω από χιλιάρικο οπότε ένα πραγματικά νεο βήμα θα κυμαίνεται εκεί που οι άλλοι την ακριβή τιμή την κάνουν bonus και βίλες. Για τις ανάγκες μου είναι επανάσταση Πόσο μα πόσο σωστός είσαι. Και εγώ χρειάζομαι μεγάλη οθόνη και για την δουλειά και για την διασκέδαση. Εχω ένα pc 13.3 με 360 μοιρών οθόνη που είναι και pc, και ταμπλετ και βόλεψε πολυ αλλά για τον δρόμο δεν κάνει θέλει κάτι τέτοιο να μεταφέρεται εύκολα και να έχει οθονάρα όταν χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, AtiX είπε Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα αλλά δεν πειράζει... σκέψου μόνο πόσο πιο χρηστικό θα ήταν αν η συσκευή δίπλωνε ανάποδα και δεν θα χρειαζόσουν δυο οθόνες άρα περισσότερη ενέργεια άρα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας αλλά και καλύτερη εκμετάλλευση όγκου... είπαμε κάποιοι οραματίζονται και κάποιοι καταναλώνουν αμάσητα trends τύπου notch, δυο οθόνες, Face ID, 15 κάμερες ή ΑΙ από τα lidl... Ο οραματιστης δοκιμαζει να κανει πραξη αυτα που λεει...ο ονειροπολος λεει εκατο και δεν κανει τιποτα. Τσπα, εγω τα τρωω αμασητα αυτα που μου πασαρουν και διαλεγω τη συσκευη με τα λιγοτερα "δεν μου αρεσει", δεν μπορω αλλωστε να κανω και διαφορετικα. Εσυ σαν οραματιστης και κατηγορος των δυο οθονων, notch, 15 καμερων κτλ. ποιο κινητο εχεις? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από ScorpioX777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, AtiX είπε Και που να παρουσίαζε κάτι πραγματικά πρωτοποριακό... ας πούμε να διπλώνει εξωτερικά και η ίδια οθόνη όπως και το λειτουργικό να μπορεί να λειτουργήσει και στις δύο διαστάσεις οπως κάνουνε rotation τώρα... Η σκέψη σου ενδιαφέρουσα. Όμως η οθόνη θα κινδυνεύει να σπάσει όπως κι αν το ακουμπήσεις ή σου πέσει. Θα έπρεπε να υπάρχει και πολλή AI για να καταλαβαίνει πότε και πως το κρατάς. Και χώρο για τις κεραίες. Χώρια που θα ήθελε μεγάλο ...notch για κάμερες κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε Ο οραματιστης δοκιμαζει να κανει πραξη αυτα που λεει...ο ονειροπολος λεει εκατο και δεν κανει τιποτα. Τσπα, εγω τα τρωω αμασητα αυτα που μου πασαρουν και διαλεγω τη συσκευη με τα λιγοτερα "δεν μου αρεσει", δεν μπορω αλλωστε να κανω και διαφορετικα. Εσυ σαν οραματιστης και κατηγορος των δυο οθονων, notch, 15 καμερων κτλ. ποιο κινητο εχεις? Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτά που λες... αλλά αν σκεφτείς ότι η τεχνολογία για εύκαμπτες οθόνες υπάρχει εδώ και μερικά χρονιά αλλά κάποιες εταιρίες προτιμάνε να ξεζουμίζουν τις υπάρχουσες, τροποποιώντας τες ώστε να μπορούν να κάνουν τσάκιση... τότε καλά μας κάνουν αφού εμείς τις χειροκροτάμε και μιλάμε για πρωτοπορία σαν τους ιθαγενείς σε όλα τα μπιχλιμπίδια που μας πλασάρουν... ΥΓ: ονειροπόλος στην τεχνολογία, με την έννοια που το διατυπώνεις, ουσιαστικά δεν υπάρχει... υπάρχει εμπνευστής γιατί ακόμα και αν πει κάτι το αδύνατο, κάποια στιγμή θα μπορέσει κάποιος άλλος να το φτιάξει... εκτός και αν αναφέρεσαι σε μένα και σε σένα οπότε είναι άκυρα αυτά που γράφεις γιατί αναφερόμουν στις εταιρίες που ασχολούνται με την τεχνολογία... ΥΓ 2: Για την ιστορία ένα ταπεινό Samsung Α3 του 17 έχω... 51 λεπτά πριν, cp5120 είπε Η σκέψη σου ενδιαφέρουσα. Όμως η οθόνη θα κινδυνεύει να σπάσει όπως κι αν το ακουμπήσεις ή σου πέσει. Θα έπρεπε να υπάρχει και πολλή AI για να καταλαβαίνει πότε και πως το κρατάς. Και χώρο για τις κεραίες. Χώρια που θα ήθελε μεγάλο ...notch για κάμερες κτλ. βασικά σε μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να υπάρχει bezel, ώστε να μπορέσει να προστατεύσει την οθόνη... όσο για το ΑΙ το θεωρώ αχρείαστο αφού και με αισθητήρες θα μπορέσει να αντιληφθεί πότε είναι ανοιχτή και πότε διπλωμένη... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, AtiX είπε Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτά που λες... αλλά αν σκεφτείς ότι η τεχνολογία για εύκαμπτες οθόνες υπάρχει εδώ και μερικά χρονιά αλλά κάποιες εταιρίες προτιμάνε να ξεζουμίζουν τις υπάρχουσες, τροποποιώντας τες ώστε να μπορούν να κάνουν τσάκιση... τότε καλά μας κάνουν αφού εμείς τις χειροκροτάμε και μιλάμε για πρωτοπορία σαν τους ιθαγενείς σε όλα τα μπιχλιμπίδια που μας πλασάρουν... ΥΓ: ονειροπόλος στην τεχνολογία, με την έννοια που το διατυπώνεις, ουσιαστικά δεν υπάρχει... υπάρχει εμπνευστής γιατί ακόμα και αν πει κάτι το αδύνατο, κάποια στιγμή θα μπορέσει κάποιος άλλος να το φτιάξει... εκτός και αν αναφέρεσαι σε μένα και σε σένα οπότε είναι άκυρα αυτά που γράφεις γιατί αναφερόμουν στις εταιρίες που ασχολούνται με την τεχνολογία... ΥΓ 2: Για την ιστορία ένα ταπεινό Samsung Α3 του 17 έχω... Απο αυτους που τα τρωνε αμασητα γιναμε τωρα και ιθαγενεις...το να ειμαστε στην τεχνολογια καποιες δεκαετιες αλλα συγχρονως και γκατζετακηδες που εχουν μια ανεση να αγορασουν, ασχετα με το αν ξερουμε πως ειναι το παιχνιδι του μαρκετινγκ δεν παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Απο αυτους που τα τρωνε αμασητα γιναμε τωρα και ιθαγενεις...το να ειμαστε στην τεχνολογια καποιες δεκαετιες αλλα συγχρονως και γκατζετακηδες που εχουν μια ανεση να αγορασουν, ασχετα με το αν ξερουμε πως ειναι το παιχνιδι του μαρκετινγκ δεν παιζει... Μπορείς να βρεις ένα λόγο που παίρνεις προσωπικά αυτά που λέω...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, AtiX είπε Μπορείς να βρεις ένα λόγο που παίρνεις προσωπικά αυτά που λέω...??? Δηλαδη μιλας γενικα λεγοντας οτι τα τρωμε αμασητα και ειμαστε ιθαγενεις κανοντας παραθεση σε εμενα χωρις να εννοεις εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Δηλαδη μιλας γενικα λεγοντας οτι τα τρωμε αμασητα και ειμαστε ιθαγενεις κανοντας παραθεση σε εμενα χωρις να εννοεις εμενα. Πρώτος με έκανες παράθεση που υποτίθεται μου την είπες για την πρωτοπορία μετά από δύο ποστ εσύ ο ίδιος παραδέχτηκες ότι ... 52 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε το να ειμαστε στην τεχνολογια καποιες δεκαετιες αλλα συγχρονως και γκατζετακηδες που εχουν μια ανεση να αγορασουν, ασχετα με το αν ξερουμε πως ειναι το παιχνιδι του μαρκετινγκ δεν παιζει... και άρα ακυρώνεις όλο το επιχείρημα σου περί πρωτοπορίας... εντέλει γιατί το παίρνεις προσωπικά? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα