Προς το περιεχόμενο

Περισσότερες πληροφορίες για την Infinity Flex, την αναδιπλούμενη οθόνη της Samsung

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung παρουσίασε προχθές την πρώτη αναδιπλούμενη οθόνη που θα πάρει το δρόμο προς την εμπορική κυκλοφορία τους επόμενους μήνες μέσα από το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας.

Αν και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε αυτό το smartphone, η Samsung στα πλαίσια του συνεδρίου SDC 18, έδωσε μερικές ακόμη πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αναδιπλούμενης οθόνης που παρουσίασε με την ονομασία Infinity Flex.

Όταν είναι διπλωμένη η συσκευή φαίνεται να διαθέτει μία δεύτερη οθόνη με διαγώνιο 4,58 ιντσών και αναλογία διαστάσεων 21:9. Μόλις ο χρήστης ανοίξει την συσκευή, θα βρεθεί μπροστά σε μία αναδιπλούμενη οθόνη με διαγώνιο 7.3 ιντσών που έχει την «κανονική» αναλογία πλευρών 4:3. Στην πρώτη περίπτωση η ανάλυση είναι 840 x 1960 pixels κάτι που αντιστοιχεί σε 420 dpi, ενώ η μεγάλη, βασική οθόνη έχει ανάλυση που ανεβαίνει στα 1536  x 2152 pixels (420dpi).

Με τις συγκεκριμένες αναλύσεις, η κατανάλωση ενέργειας αναμένεται να είναι μικρότερη από smartphones με QHD+ ανάλυση ενώ σε ερώτηση για την αυτονομία του αναδιπλούμενου smartphone, οι εκπρόσωποι της Samsung ανέφεραν ότι στόχος τους είναι αυτή να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με αυτά των smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάτι τέτοιο αν τελικά ισχύσει, θα αποτελεί σημαντικό επίτευγμα με δεδομένο ότι η συσκευή που επέδειξε η Samsung φέρει δύο οθόνες, με τη πρώτη να χρησιμοποιείται όταν η οθόνη είναι διπλωμένη.

DrbxaxPUUAABI_I.jpg.13314da3706fec731fa792355f56dc4b.jpg

Σε άλλη ερώτηση, η Samsung ανέφερε ότι η τιμή της συσκευής δε θα ξεφεύγει από τα τωρινά δεδομένα, χωρίς να δώσει όμως περισσότερες πληροφορίες.

Phonearena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλύτερα να ήταν κοντά στις 5,5" διπλωμένο και 9"+ ανοικτό, για να δικαιολογείται και η χρήση του foldable. Άλλα κάποια στιγμή θα έρθουν και τα μεγαλύτερα. Ας γίνουν και τα πρώτα βήματα.

• Like 2
  • Sad 2

Όμορφο, καλή ιδέα! Θα προτιμούσα η εξωτερική οθόνη να είχε μικρότερα περιθώρια πάνω και κάτω. Πολύ καλύτερη ιδέα από το άλλο το "τυλιχτό".

Μεταξύ τούτου κι ενός από τα τελευταία iphones θα πήγαινα σίγουρα γι' αυτό. Είναι καινοτόμο.

Καλή ιδέα να διατηρήσουν αρκετά μικρές τις διαστάσεις και στις 2 περιπτώσεις. 

Θα βολεύονται και οι φαμπλετοφανς θα βολεύονται και οι "μικροί" και δεν ξεφεύγουν και τα πράγματα γενικότερα ως προς τιμή, αυτονομία, μέγεθος και πρακτικότητα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ooaris είπε

Καλή ιδέα να διατηρήσουν αρκετά μικρές τις διαστάσεις και στις 2 περιπτώσεις. 

Θα βολεύονται και οι φαμπλετοφανς θα βολεύονται και οι "μικροί" και δεν ξεφεύγουν και τα πράγματα γενικότερα ως προς τιμή, αυτονομία, μέγεθος και πρακτικότητα. 

Μα αυτό είναι το νόημα. Αν είναι να έχω άλλο phablet τι το θέλω το foldable; Θέλω όταν ξεδιπλώνει να γίνεται κανονικό tablet. Θα μου πεις στις 7,3" δεν είναι tablet; Οριακά, αφού τα phablet έχουν φτάσει στις 7"...

Πάντως εννοείται, ότι μιλάμε για πραγματική καινοτομία, και είναι φοβερό που γίνεται επιτέλους μία αρχή. Τα περιμένω χρόνια τα foldables...

Επεξ/σία από Retromaniac

Όντως είναι από τις μεγαλύτερες αλλαγές στα smartphone από όταν κυκλοφορησαν (αν δουλέψει προφανώς). 

Ένα βήμα πιο κοντά στο "surface phone":)

1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Μα αυτό είναι το νόημα. Αν είναι να έχω άλλο phablet τι το θέλω το foldable; Θέλω όταν ξεδιπλώνει να γίνεται κανονικό tablet. Θα μου πεις στις 7,3" δεν είναι tablet; Οριακά, αφού τα phablet έχουν φτάσει στις 7"...

Δεν θα έπεφτα και από τα σύννεφα αν το κάνανε 6"+ διπλωμένο και 12" ανοιχτό με δώρο keyboard

22 λεπτά πριν, dimtsef είπε

όταν οι άλλοι έβλεπαν το Notch σαν εξέλιξη η Samsung πραγματικά πρωτοπορούσε ..

Δεν εισαι διαβασμενος καλα φιλε μου

• Like 1
  • Confused 1

Κορεάτες.... Όχι ιάπωνες...

5 λεπτά πριν, Dimitrisp88 είπε

Ετσι οι Ιάπωνες ειναι 10 χρόνια μπροστά συγκριτικά με άλλες εταιρίες (κινητής)..

Κορεάτες.... Όχι ιάπωνες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...