DrFreeman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Iδιαίτερα υψηλή τιμή πάντως. 40€ για ένα χρόνο συνδρομή...ακόμη και τα ακριβά antivirus δεν στοιχίζουν τόσο.
paoad Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dark-o-phobia είπε Ήρθε στα πολωνικά και το μετέφρασα με google translate. Εδώ βλέπουμε τι εστί σωστή εξυπηρέτηση πελατών. Βραχυπρόθεσμα έχασαν κάποια ψίχουλα, μακροπρόθεσμα κέρδισαν κάμπουσους πελάτες που θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους. Δυνατό προϊόν και εξαιρετική κουλτούρα.
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δε λες οτι έχασαν και ψίχουλα γιατι το βαρανε αρκετα ακριβα . Θελω να κανω ανανεωση αλλα με 40 το χρονο που το βαρανε σε αναγκαζουν να ψαχνεις deals ....
Spasarxidas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Πριν μερικά χρόνια έβγαλε το Amazon,εφ'ορου ζωής συνδρομή με ένα 20αρικο.Το τσίμπησα στα καπάκια,αλλά νόμιζα ότι είναι για τρεις υπολογιστές,οπότε το έβαλα σε δύο που είχα στο σπίτι και μετά από μερικές μέρες το κλειδί βγήκε off.Εστειλα στο support και αφού τους είπα ότι δε το γνώριζα,τους έστειλα σε screenshot και την απόδειξη από το amazon και μου έστειλαν καινούργιο κλειδί λέγοντάς μου ότι είναι για μια συσκευή μόνο.Το καλύτερο 20ευρω πιστεύω που έχω δώσει.
hpdra Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε e-mail σήμερα, στα Πολωνικά, που λεει (Google Translate) Αναφορά σε κείμενο Thank you for choosing Malwarebytes to protect yourself and your devices. Due to a mistake in the price list you get a lot from a two-year subscription. This was our mistake, so we will be pleased to honor this deal. However, we would like to inform you that if the time comes to renew your subscription after two years, we will have to charge a regular price. We hope you enjoy the subscription and all the benefits of it. Do not forget to activate your premium features. Thank you! -Malwarebytes Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από hpdra
piranhagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Και η απάντηση ήρθε αν και δεν με πολυ νοιάζει Cześć xxx, Dziękujemy za wybranie Malwarebytes, aby zapewnić bezpieczeństwo sobie i swoim urządzeniom. Z powodu błędu w cenniku wiele zyskujesz na dwuletniej subskrypcji. To był nasz błąd, więc z zadowoleniem będziemy honorować tę umowę. Jednak pragniemy poinformować, że gdy po dwóch latach przyjdzie czas na odnowienie subskrypcji, będziemy musieli naliczyć regularną cenę. Mamy nadzieję, że spodoba Ci się subskrypcja i wszystkie korzyści z niej płynące. Nie zapomnij aktywować swoich funkcji premium. Dziękujemy! -Malwarebytes Μετάφραση Γεια xxx, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε Malwarebytes για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τις συσκευές σας. Λόγω ενός σφάλματος στον τιμοκατάλογο λαμβάνετε πολλά από μια συνδρομή δύο ετών. Αυτό ήταν το λάθος μας, γι 'αυτό θα χαρούμε να τιμήσουμε αυτή τη συμφωνία. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εάν έρθει η ώρα να ανανεώσετε την εγγραφή σας μετά από δύο χρόνια, θα χρειαστεί να χρεώσετε μια κανονική τιμή. Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τη συνδρομή και όλα τα οφέλη από αυτήν. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τα χαρακτηριστικά premium. Σας ευχαριστούμε! -Malwarebytes
aeljim Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δεν διαβάζετε τι γράφουν οι προηγούμενοι; Το έχουν ποστάρει ήδη 2 άτομα αυτό με την απάντηση. 2
piranhagr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 2:38 ΜΜ, aeljim είπε Δεν διαβάζετε τι γράφουν οι προηγούμενοι; Το έχουν ποστάρει ήδη 2 άτομα αυτό με την απάντηση. Έχεις δίκιο !!! λάθος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα