CleanthisD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 ναι το φτιάξανε... κι εγώ προσπαθώ εδώ και ένα τέταρτο αλλά μου το βγάζει κανονική τιμή
kkatsaplias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εισαι γατος,,,στο τσακ το προλαβα ,,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από kkatsaplias
georgatc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Να είσαι καλά φίλε μου, πάντα τέτοια, ευχαριστώ
glix Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, georgatc είπε Να είσαι καλά φίλε μου, πάντα τέτοια, ευχαριστώ Το προλαβες τωρα? ή το ειχες κανει απο πριν ?
theseus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, dagalis είπε πως να το κοψω μεσω του paypal με ενδιαφερει γιατι δεν γνωριζω. 5
georgatc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, glix είπε Το προλαβες τωρα? ή το ειχες κανει απο πριν ? Πριν 3 ώρες το αγόρασα, την εγκατάσταση την έκανα μόλις τωρα
Guerriero4 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, vickjim είπε Παιδιά ,με Kaspersky total2019 ξερει κανείς πως τα πάει? Super, το είχα χρόνια και δεν περνούσε τίποτα. 1
Mr^Robot Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δεν μου αλλαζει η τιμη οταν το γυριζω σε PLN , υποθετω οτι οσοι προλαβαν , προλαβαν.
louben Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Βαλτε ρε παιδια ΤΕΛΟΣ να μην παιδευομαστε τσαμπα.
nek4d Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Top class software, οποτε ξαναβγει προσφορα, χτυπηστε το "αβασανιστα"!
overpower Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, nek4d είπε Top class software, οποτε ξαναβγει προσφορα, χτυπηστε το "αβασανιστα"! Δεν νομιζω οτι ηταν προσφορα, αλλα λαθος στην τιμη.
nek4d Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, overpower είπε Δεν νομιζω οτι ηταν προσφορα, αλλα λαθος στην τιμη. Προσφορα λεμε οταν ειναι προσφορα για μας, οπως ολα τα θεματα εδω. Εννοειται οτι ηταν λαθος τιμη. Αυτα τα λαθη κυνηγαμε σαν αρπακτικα εδω και εχουμε ψωνισει τζαμπα ή φθηνα, ουκ ολιγες φορες 😜 Οταν ξαναφανει λαθος τιμη λοιπον, να ξαναμπει εδω σαν προσφορα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από nek4d
Dark-o-phobia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Hi Alex, Thank you for choosing Malwarebytes to ensure the safety of yourself and your devices. Due to a bug in the price list you get a lot for a two-year subscription. It was our mistake, we will be so pleased to honor this agreement. However, please note that after two years it is time to renew your subscription, we will have to charge the regular price. We hope you enjoy your subscription, and all its benefits. Do not forget to activate their premium features. Thank you! -Malwarebytes Ήρθε στα πολωνικά και το μετέφρασα με google translate. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από Dark-o-phobia 1
papars Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ήρθε και σε μένα το μήνυμα. Σχεδόν τους λυπήθηκα. Αναρωτιέμαι πόσοι πήραν αυτή την τιμή ... Όπως και να έχει, ευπρόσδεκτη και μπράβο στον επαγγελματισμό τους. Φυσικά και κοίταξα να μην γίνει αυτόματη ανανέωση. Από την άλλη πλευρά, αξίζει το κάθε ευρώ που ζητάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα