Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, piranhagr είπε Μήπως φάμε άκυρο σε καμια μερα μας κάνουν refund ? Κατα πασα πιθανοτητα αλλα αξιζει η προσπαθεια 😁
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ μάγκες πήρα από Kinguin license, και μου έκανε κάτι παιχνίδια στην αρχή. Μου λέει το Kinguin στειλε mail στο malwarebytes, το malwarebytes μου λεει αυτη η άδεια χρησιμοιποιείται από πολλές διαφορετικές geolocation. Ζήτα τα λεφτα σου πίσω, και αγορασε απο εμας αφου δε το πήρες από εγκεκριμένο μεταπωλητή και σου δίνουμε και 1 χρονο δώρο. Στέλνω το mail στο Kinguin μου κανε full refund, πήρα και τα λεφτα μου πισω, μου έμεινε και η άδεια η οποία ήταν Lifetime (που τις έχουν σταματήσει από το 2014) (1 PC/1 Year έγραφε η περιγραφή ωστόσο Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από thetiesthatbind
attanasio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, de_thymamai είπε Να ρωτήσω κάτι? Αυτό μπορεί να τρέχει παράλληλα με το eset που έχω ήδη ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα? Ευχαριστώ. Μια χαρά δουλεύουν παράλληλα γιατί δεν είναι antivirus το Malwarebytes. Εγώ 4-5 χρόνια παράλληλα με το eset το έτρεχα και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα... 1
vactirio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, de_thymamai είπε Να ρωτήσω κάτι? Αυτό μπορεί να τρέχει παράλληλα με το eset που έχω ήδη ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα? Ευχαριστώ. Παίζει μια χαρά ταυτόχρονα με Symantec End point Protection
non-serviam Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, fou είπε ΟΚ το βρηκα, κανεις account στο site (σου ερχεται email), και εχει στην καρτελα σου επιλογη για να ακυρωσεις το auto renewal. Πιστευω οτι πρεπει να γινει τωρα γιατι αλλιως μπορει να ξεχαστει καποιος. Καλύτερα κόψε το μέσα από το Paypal να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
MontzOlee Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 ερωτηση : δινει καποιο κωδικο για ενεργοποιηση ? Εχω στα πλανα μου format σε συντομο χρονικο διαστημα γι αυτο ρωταω αν μπορω να το βαλω ξανα. Επισης με mcAfee ΑntiVirus Plus πως τα παει ?
vaggos88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, MontzOlee είπε ερωτηση : δινει καποιο κωδικο για ενεργοποιηση ? Εχω στα πλανα μου format σε συντομο χρονικο διαστημα γι αυτο ρωταω αν μπορω να το βαλω ξανα. Επισης με mcAfee ΑntiVirus Plus πως τα παει ? ναι δινει licence key
MontzOlee Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 ωραία , τελεια ! σ ευχαριστω για την απαντηση. Αν γνωριζει κάποιος αν τρεχει ομαλα με McAfee ας απαντηση ! ευχαριστουμε ts !
vickjim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά ,με Kaspersky total2019 ξερει κανείς πως τα πάει?
morfeas-dsl- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Antivirus είναι. Σουιτα. Συνδυαζεται τέλεια με της Microsoft. Το αγορασα ευχαριστώ πολυ. Νομίζω εγινε και πιο ελαφρύ το pc σε σχεση με το McAfee. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από morfeas-dsl-
cineaste Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Κατεβάζεις Kaspersky Free και καθάρισες (no pun intended), μόλις σας έσωσα 5 euro! 1
dagalis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, non-serviam είπε Καλύτερα κόψε το μέσα από το Paypal να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. πως να το κοψω μεσω του paypal με ενδιαφερει γιατι δεν γνωριζω.
theseus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μολις το κατεβασα..σε ευχαριστω για την προσφορα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2018 από theseus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα