spuroskak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 το πηγα στα Public χτες γιατι μου κανει κατι περιεργα ο κερσορας οχι συνεχεια αλλα κολαει ειδικα στο gaming,μου ειπε θα το κοιταξω αυτος εκει το εβαλε σε ενα pc που εχουν εκει και ανοιγε φακελους και σημερα το πρωι μου εστειλαν μηνυμα δεν νομιζω να εκαναν τιποτα και θα μου πουνε οτι δεν εχει τιποτα να απευθηνω στην razer?
spuroskak Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, filip123go είπε Ναι. Και κακώς πήρες εξαρχής στα public. μπορεις να μου δωσεις καμια πληροφορια σχετικα με την razer δεν εχω ξαναστειλει τιποτα πισο
filip123go Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 http://razer.gr/ Εδω ένα mail με το πρόβλημά σου σε αυτό που δίνει η ελληνική σελίδα της razer, αλλιώς στην επίσημη σελίδα.
Leleouras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 1)κατέβασε το razer synapse και κάνε ένα firmware update μπας και στρώσει. 2) μην ξαναπάρεις razer
spuroskak Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Leleouras είπε 1)κατέβασε το razer synapse και κάνε ένα firmware update μπας και στρώσει. 2) μην ξαναπάρεις razer το εχω κατεβασει το syncapse φιλε μου και δεν ξανα παιρνω razer!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα