johnmegarythmos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 καλημερα σας , ο θειος μου εχει αυτην την motherboard asus m4a785-m , με μνημα ραμ ddr2 2gb , και επεξεργαστη amd phenom 8650 triple core processor 2.30ghz , το πηγε στο πλαισιο διοτι του κανει νουμερα και και για ανοιξει τον υπολογιστη πρεπει να το πατησει παρα πολλες φορες να κανε reset για να μπει , τι να κανει; τον συμφερει να παρει αλλη motherboard εγω που εψαξα δεν εβγαλα ακρη στο ιντερνετ,, τι μπορει να κανει; εγω σκεφτομουνα καποια μεταχειρισμενη , θελω να μου πειτε μια γνωμη τι να κανει; .
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Με μια μεταχειρισμένη με 20-25 ευρώ θα κάνει δουλειά προσωρινά. Σε νέο δεν θέλει να πάει;
adtakhs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε καλημερα σας , ο θειος μου εχει αυτην την motherboard asus m4a785-m , με μνημα ραμ ddr2 2gb , και επεξεργαστη amd phenom 8650 triple core processor 2.30ghz , το πηγε στο πλαισιο διοτι του κανει νουμερα και και για ανοιξει τον υπολογιστη πρεπει να το πατησει παρα πολλες φορες να κανε reset για να μπει , τι να κανει; τον συμφερει να παρει αλλη motherboard εγω που εψαξα δεν εβγαλα ακρη στο ιντερνετ,, τι μπορει να κανει; εγω σκεφτομουνα καποια μεταχειρισμενη , θελω να μου πειτε μια γνωμη τι να κανει; . Δεν αξίζει. Πες του να πάει σε AMD athlon 200GE ή σε R3 2200g μαζί με μια οικονομική μητρική και 8gb ram. Τωρα με τα 2gb ddr2 που έχει δουλειά δεν κάνει ....
TopCLR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε και για ανοιξει τον υπολογιστη πρεπει να το πατησει παρα πολλες φορες να κανε reset για να μπει , τι να κανει; Να δοκιμάσει με νέο τροφοδοτικό. Ειδικά αν το τροφοδοτικό έχει την ίδια ηλικία με το σύστημα τότε ας δοκιμάσει με άλλο τροφοδοτικό πριν να κάνει κάτι άλλο. Πρόσφατα σε δεύτερο σύστημά μου είχα παρόμοια συμπεριφορά. Άνοιγαν ανεμιστήρες αλλά δεν ξεκινούσε, κλείσε-άνοιξε, αποσύνδεση-επανασύνδεση καλωδίων τροφοδοσίας (και με ένα reset BIOS ενδιάμεσα) κάποια στιγμή πήρε μπρος και δούλεψε αρκετή ώρα. Όταν μετά από μερικές μέρες το ξανάνοιξα, πάλι τα ίδιο μου έκανε. Χωρίς δεύτερη σκέψη του άλλαξα το τροφοδοτικό και έστρωσε!
johnmegarythmos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 ευχαριστω παρα πολυ , το πηγε και σε 2 αλλα μαγαζια τα ιδια του ειπανε , να ρωτησω μου προτεινανε ετοιμο κουτι refubrish τι γνωμη εχετε αξιζουνε; βλεπω οτι ειναι επαγγελματικα μηχανηματα που τα πουλανε με εγγυηση 1 χρονο ή και παραπανω αναλογα με το καταστημα και ειναι ετοιμα μονο τα αρχεια σου περνας και ειναι ετοιμα. τι γνωμη εχετε; αξιζει κατι τετοιο; εμαθα απο καταστημα οτι τα παιρνει ο ιδιος ο ant1 τα μηχανηματα αυτα. αρα σιγουρα θα ειναι πολυ καλα για ενα τετοιο καναλι.
adtakhs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε ευχαριστω παρα πολυ , το πηγε και σε 2 αλλα μαγαζια τα ιδια του ειπανε , να ρωτησω μου προτεινανε ετοιμο κουτι refubrish τι γνωμη εχετε αξιζουνε; βλεπω οτι ειναι επαγγελματικα μηχανηματα που τα πουλανε με εγγυηση 1 χρονο ή και παραπανω αναλογα με το καταστημα και ειναι ετοιμα μονο τα αρχεια σου περνας και ειναι ετοιμα. τι γνωμη εχετε; αξιζει κατι τετοιο; εμαθα απο καταστημα οτι τα παιρνει ο ιδιος ο ant1 τα μηχανηματα αυτα. αρα σιγουρα θα ειναι πολυ καλα για ενα τετοιο καναλι. Οχι δεν αξίζει. Πάρτε ένα σύστημα με 2200G να το χαρείτε.
johnmegarythmos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 εγω προσωπικα δεν θελω να του προτεινω για amd, γενικα δεν αξιζει το refubrish
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα