kirmis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, kiriakostjet είπε Μια χαρά πάει..αφού σου βγάζει 54 χιλιάδες μέγιστο.. Τους κάλεσα και μέσα σε 3' δρομολογήθηκε η αναβάθμιση μου, @NMaverick Thanks 😉 Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από kirmis
F117 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 27/3/2021 στις 10:34 ΜΜ, PC_MAGAS είπε Guys σήμερα έκανα reverse engineer το client side μέρος του authentication μηχανισμού του H300s και παρατήρησα ότι αξιοποιεί έναν peculiar μηχανισμό αυθεντικοποίησης όπως αναφέρω στο https://security.stackexchange.com/q/247670/168285 Πρακτικα η αυθεντικοποίηση γίνετε αποστέλλοντας μέσω AJAX Call τα παρακάτω credentials: Username loginPWD challenge Αντί απλά να στείλει username + password. Δε το challenge το λαμβάνει προηγουμένως μέσω ajax και το αξιοποιεί στην κατασκευή του loginPWD = hex(sha256(password+challenge)) ενώ το username όπως και το password είναι user-provided values και αποτελούν τα credentials που αναγράφονται πίσω στο router. Και μου κάνει εντύπωση το approach το οποίο επέλεξε η SERCOMM αντί του απλά να στείλει username+password ontop of https. Τέλος, αναπτύσσω αυτήν την εφαρμογή αυτές τις ημέρες: https://github.com/pc-magas/sercommH300sVoipCredentialsRecovery/tree/master So far κατάφερα και έκανα τα screens για: Αυτόματο εντοπισμό IP του Router. Οθόνη Οδηγιών με εικόνα. Οθόνη γισ Login στο router. Πλέον κάνοντας reverse engineer την αρχική έκδοση του λογισμικού του @DanielGR αλλά και της JS του Router και την χρήση του MITMProxy αναπτύσσω το Http calling sequence για ανάκτηση των κωδικών. Επέλεξα Android γιατί Lets be honest θα είναι 100% βολικότερο ένα Android App για τον Average Joe + για να αποκτήσω την τεχνογνωσία πέρι Android APPS. PR για όποιο contribution Disclaimer: Δεν θα αναπτύξω όποιο έξτρα feature πέραν της λήψης των settings και αποθήκευσης στην συσκευή. είχα δοκιμάσει τα πάντα...και με f12 consola....και routerhak....και με superuser που δεν δουλεύει ποια στο password..... Μόνο με το δικό σου προγραμματακι κατάφερα να βρω το password για το voip. Είμαι με Έκδοση υλικολογισμικού: Vodafone-H-300s-v1.2.01.04 Νασαι καλά.
NMaverick Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, kirmis είπε Τους κάλεσα και μέσα σε 3' δρομολογήθηκε η αναβάθμιση μου, @NMaverick Thanks 😉 Με το καλό.
emoliths112 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπέρα στην ομάδα.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση?Υπάρχει δυνατότητα μέσα απο τις ρυθμίσεις να μειώσω την ισχύ του wifi σήματος γιατί δεν το βρίσκω κάπου.Και κάτι ακόμα ,όταν απενεργοποιώ και ενεργοποιώ το wifi απο το κουμπί του ρούτερ το 5 ghz ενεργοποιείται ξανά παρόλο που απο τις ρυθμίσεις το έχω βάλει να εναι μόνιμα κλειστό.αυτό είναι σωστό ή έχει κάποιο θέμα το ρούτερ?δλδ το κουμπί του wifi ανοίγει και κλείνει και τα 2 δίκτυα ασχέτως των ρυθμίσεων που έχω κάνει εγώ στο ρούτερ ώστε το 5αρι να μένει μόνιμα κλειστό?Και κάτι ακόμα,αν κουμπώσω ενα zte zxhn 267A(που το έδινε παλιά η vodafone) που έχω απο έναν φίλο θα δουλεύει το voip ή όχι.Ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από emoliths112
Doubt Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, emoliths112 είπε όταν απενεργοποιώ και ενεργοποιώ το wifi απο το κουμπί του ρούτερ το 5 ghz ενεργοποιείται ξανά παρόλο που απο τις ρυθμίσεις το έχω βάλει να εναι μόνιμα κλειστό.αυτό είναι σωστό ή έχει κάποιο θέμα το ρούτερ?δλδ το κουμπί του wifi ανοίγει και κλείνει και τα 2 δίκτυα ασχέτως των ρυθμίσεων που έχω κάνει εγώ στο ρούτερ ώστε το 5αρι να μένει μόνιμα κλειστό?Ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις απαντήσεις σας. Το είχα ρυθμίσει να σβήνει το WiFi 2 τη νύχτα με 7 το πρωί. Μια φορά που χρειάστηκε το WiFi τέτοια ώρα και ήταν σβηστό, πάτησα το κουμπί στη συσκευή και άναψε. Άρα το πλήκτρο επί της συσκευής υπερισχύει των ρυθμίσεων. (και είναι και λογικό.. εγώ ας πούμε, αν δεν μου δούλευε το κουμπί, θα έπρεπε να κάνω reset από την ανάλογη οπή και να χαθούν οι ρυθμίσεις).
emoliths112 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Αν κουμπώσω ενα zte zxhn 267A(που το έδινε παλιά η vodafone) που έχω απο έναν φίλο θα δουλεύει το voip ή όχι.Ευχαριστώ πολύ.
koukis hlias Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, emoliths112 είπε Αν κουμπώσω ενα zte zxhn 267A(που το έδινε παλιά η vodafone) που έχω απο έναν φίλο θα δουλεύει το voip ή όχι.Ευχαριστώ πολύ. Εμενα μου δουλεψε κανονικα σε 50αρι , μακραν καλυτερο του h300s
michalis412 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, emoliths112 είπε Αν κουμπώσω ενα zte zxhn 267A(που το έδινε παλιά η vodafone) που έχω απο έναν φίλο θα δουλεύει το voip ή όχι.Ευχαριστώ πολύ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
teodgeor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Τι αλλο παλιο ρουτερ μπορουμε να βαλουμε για voip, πρεπει να είναι για vdsl;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 2:04 ΜΜ, NMaverick είπε Δοκίμασε να καλέσεις στο 2104276304 και όχι στο 13830. Είναι τμήμα πιο σοβαρό που κάνει πιο σωστές προσφορές για το διπλασιασμό της ταχύτητας και όχι τις ψευτοπροσφορές του 13830. Για να έχει νόημα η κίνηση, δες το attainable πόσο σε φτάνει στο router σου. Η ατάκα που ξεκλειδώνει τη συζήτηση είναι:" Πήρα για το δωρεάν διπλασιασμό της ταχύτητάς μου σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρίας σας." και διαβάζεις και το δελτίο τύπου που έχει η vodafone στη σελίδα της (έχω επισυνάψει το link σε προηγούμενη ανάρτηση). Πριν από λίγο πήρα στο τηλέφωνο που έδωσες και μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη θύρα για να προχωρήσουμε στην αναβάθμιση και αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανανεώσουμε το συμβόλαιο (λήγει τον Νοέμβρη) στα 23 και κάτι. Τώρα πληρώνω 22,66. Δηλαδή και χωρίς αναβάθμιση και ακριβότερα. Για να επισκεφτώ και τον ΟΤΕ αύριο μήπως μου βρουν μια πόρτα.
coyote2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 άμα σου βρεί πόρτα ο ΟΤΕ είναι μία ευκαιρία να βγάλεις αρκετά λεφτα... Γνώμη μου...... γιατί αν υπάρχει πόρτα και την κρατάει για τους δικούς του... είναι πρόστιμο
Doubt Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει άλλο θέμα ειδικά για τον διπλασιασμό. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2022 στις 1:16 ΠΜ, F117 είπε είχα δοκιμάσει τα πάντα...και με f12 consola....και routerhak....και με superuser που δεν δουλεύει ποια στο password..... Μόνο με το δικό σου προγραμματακι κατάφερα να βρω το password για το voip. Είμαι με Έκδοση υλικολογισμικού: Vodafone-H-300s-v1.2.01.04 Νασαι καλά. Επειδή πρακτικά παίζω τις κινήσεις του browser βήμα βήμα. Στις 21/9/2022 στις 3:09 ΜΜ, teodgeor είπε Τι αλλο παλιο ρουτερ μπορουμε να βαλουμε για voip, πρεπει να είναι για vdsl; Ότι σηκώνει openwrt στάνταρτ. Πχ εγώ έκανα να παίζει ένα Fritzbox 7360 Ακόμα με παιδεύει ο Asterisk όμως. Στις 20/9/2022 στις 1:16 ΠΜ, F117 είπε είχα δοκιμάσει τα πάντα...και με f12 consola....και routerhak....και με superuser που δεν δουλεύει ποια στο password..... Μόνο με το δικό σου προγραμματακι κατάφερα να βρω το password για το voip. Είμαι με Έκδοση υλικολογισμικού: Vodafone-H-300s-v1.2.01.04 Νασαι καλά. Βέβαια, δεν ήταν παρθενογέννεση let us be honest πάτησα σε άλλες εφαρμογές. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από PC_MAGAS 1
emoliths112 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Eυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τα παιδιά που λένε ότι δουλεύει το ΖΧΗΝ με voip εννοούν plug and play ή πρέπει να τρέξουν το πρόγραμμα για να ξεκλειδώσουν κωδικούς voip και να τους βάλουν στο ZXHN? Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από emoliths112
NMaverick Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 18 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Επειδή πρακτικά παίζω τις κινήσεις του browser βήμα βήμα. Ότι σηκώνει openwrt στάνταρτ. Πχ εγώ έκανα να παίζει ένα Fritzbox 7360 Ακόμα με παιδεύει ο Asterisk όμως. Βέβαια, δεν ήταν παρθενογέννεση let us be honest πάτησα σε άλλες εφαρμογές. Υπάρχει και η επιλογή απλά να διαβάσεις τα logs του voip..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα