Doubt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, NMaverick είπε Καλό μεσημέρι σε όλους, κάπου τον Απρίλιο συνδέθηκα και εγώ με τη Vodafone και αμέσως αντιμετώπισα πρόβλημα με το router. Ζήτησα από την αρχή (σε 100Mbs γραμμή) αντικατάσταση του H300s με το ΖΤΕ Η268Q λόγω των γνωστών θεμάτων με τις αποσυνδέσεις/restart και εκκρεμεί η παράδοσή του εδώ και 5(!) μήνες. Σε τακτικές επικοινωνίες μου γιατί δεν έχω παραλάβει ακόμα μου απαντάνε ότι ο λόγος που δεν έρχεται είναι ένα (άγνωστο) συστεμικό πρόβλημα. Από τη Δευτέρα με τις καταιγίδες έμεινα και χωρίς σταθερό (VOIP) γιατί μάλλον κάηκε η TEL1 του router (οι κλήσεις που δεν απαντώνται φαίνονται στο router και το internet λειτουργεί κανονικά, άλλαξα συσκευή και καλώδιο για δοκιμές). Τους πήρα πάλι Τρίτη και ακόμα τίποτα (και ούτε βλέπω να γίνεται), καθώς βλέπουν ότι εκκρεμεί η παραλαβή του ZTE από Απρίλιο και αναμένουν να παραδοθεί αυτό. Έχω κάνει καταγγελία σε ότι υπηρεσία βρήκα σχετική (EETT, Συνήγορος καταναλωτή, Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών (ΗΕΔ)), αλλά και εκεί καθυστερούν να απαντήσουν. Από ότι θυμάμαι καποιο μέλος εδώ ήταν στην Τεχνική εξυπηρέτηση. Μπορεί ίσως να με ενημερώσει τι συμβαίνει και επί 5 μήνες ούτε καν τεχνικός δεν έρχεται στο σπίτι να το αφήσει και να φύγει; Τι συστεμικό πρόβλημα υπάρχει και πως λύνεται; Ή οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει, να πει μια γνώμη, γιατί το να φύγω από τη Vodafone θέλω να το κάνω σαν τελευταί λύση. Τώρα που έμεινα και χωρίς σταθερό έχω αγανακτήσει τελείως. Νίκος Ζήτησες αντικατάσταση με ίδιο; (h300s) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NMaverick Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Doubt είπε Ζήτησες αντικατάσταση με ίδιο; (h300s) Την Τρίτη ρώτησα τι θα έρθει (H300s ή ZTE) και μου είπαν ότι έχετε ζητήσει (το ZTE). Αλλά δεν είναι πρόβλημα διαθεσιμότητας του router, δεν πάει η εντολή στην courier ούτε και σε τεχνικό τους για να προχωρήσει. Οι χρεώσεις όμως πέφτουν κανονικά χωρίς συστεμικό πρόβλημα... Σταματάω να πληρώνω λοιπόν και όταν με πάρουν εκείνοι για ανεξόφλητα θα επικαλεστώ δικό μου συστεμικό πρόβλημα.. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από NMaverick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, NMaverick είπε Σταματάω να πληρώνω λοιπόν και όταν με πάρουν εκείνοι για ανεξόφλητα θα επικαλεστώ δικό μου συστεμικό πρόβλημα.. Δεν είναι λύση αυτό, γιατί κάποια στιγμή θα σε κυνηγήσουν με δικηγορικό γραφείο κλπ. Αν δεν βγαίνει άκρη, πρέπει να σε αφήσουν τουλάχιστον να φύγεις αζημίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costachri Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 1/9/2022 στις 5:09 ΜΜ, kiriakostjet είπε Στις 1/9/2022 στις 10:52 ΠΜ, IBAGASA είπε Παιδιά ψάχνω να βρω το Uptime σε αυτό το Router. Μήπως είναι αυτό που έχω κυκλώσει? Ή είναι σε άλλο μενού? Μήπως αν κάνεις την μετατροπή είναι περίπου το ίδιο? Στο δίκου μου που το είδα είναι περίπου παρόμοιος χρόνος. 7 μέρες, 0 ώρες και 6 λεπτά & 596227s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakostjet Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, costachri είπε Μήπως αν κάνεις την μετατροπή είναι περίπου το ίδιο? Στο δίκου μου που το είδα είναι περίπου παρόμοιος χρόνος. 7 μέρες, 0 ώρες και 6 λεπτά & 596227s Το ένα είναι χρόνος λειτουργίας του μηχανήματος και το άλλο χρόνος που είναι online. Αν κάνεις επανεκκίνηση και δεν έχεις καμία αποσύνδεση θα είναι τα ίδια. Αν σου κάνει καμια αποσύνδεση τότε τα δευτερόλεπτα θα μηδενίσουν ενώ το άλλο θα συνεχίσει να μετράει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charilaos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους. Με πήρε τηλ η Vodafone για προσφορά για αναβάθμιση από ADSL 24 σε Fiber 100. Καταρχάς πολλά διαβάζω για αυτό το ρούτερ...ελπίζω να μην έχω θέματα γιατί η 24 για την ώρα τρέχει μια χαρά. Ερώτηση: Με αυτή τη συνδεσμολογία, δουλεύει το σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVasil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, charilaos είπε Καλημέρα σε όλους. Με πήρε τηλ η Vodafone για προσφορά για αναβάθμιση από ADSL 24 σε Fiber 100. Καταρχάς πολλά διαβάζω για αυτό το ρούτερ...ελπίζω να μην έχω θέματα γιατί η 24 για την ώρα τρέχει μια χαρά. Ερώτηση: Με αυτή τη συνδεσμολογία, δουλεύει το σύστημα; Το τηλεφωνο στο Y/Δ 2 δημιουργει θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charilaos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, GeorgeVasil είπε Το τηλεφωνο στο Y/Δ 2 δημιουργει θεμα. Λίγο πιο σαφής; Κάποια πρόταση ώστε στο διάδρομο να τρέχει μόνο ένα καλώδιο (όπως είναι τώρα) και στο Υ/Δ 2 να έχω τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δουλευει, αλλα δεν ειναι η βελτιστη συνδεσμολογια. Μια πριζα εχει το σπιτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charilaos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Δουλευει, αλλα δεν ειναι η βελτιστη συνδεσμολογια. Μια πριζα εχει το σπιτι; 1.Ναι, μια πρίζα έχει (ο όροφος). 2.Το καλώδιο στο διάδρομο δεν αλλάζει ούτε μπορεί να προστεθεί δεύτερο. 3.Το Υ/Δ 1 δε χρειάζεται τηλεφωνική συσκευή. 4.Το Υ/Δ 2 χρειάζεται τηλεφωνική συσκευή. Αυτά είναι τα δεδομένα. Το ξέρω ότι δεν είναι η βέλτιστη λύση. Θέλω όμως να δω αν τουλάχιστον είναι λύση παρολαυτα αλλα να μην έχω θέματα αποσυνδέσεων/ασταθειων. Εκτός αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο. ΥΓ. Τι διαφορετικό έχει το ΤΕΛ1 με το ΤΕΛ2 του ρούτερ, ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, charilaos είπε 1.Ναι, μια πρίζα έχει (ο όροφος). 2.Το καλώδιο στο διάδρομο δεν αλλάζει ούτε μπορεί να προστεθεί δεύτερο. 3.Το Υ/Δ 1 δε χρειάζεται τηλεφωνική συσκευή. 4.Το Υ/Δ 2 χρειάζεται τηλεφωνική συσκευή. Αυτά είναι τα δεδομένα. Το ξέρω ότι δεν είναι η βέλτιστη λύση. Θέλω όμως να δω αν τουλάχιστον είναι λύση παρολαυτα αλλα να μην έχω θέματα αποσυνδέσεων/ασταθειων. Εκτός αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι άλλο. ΥΓ. Τι διαφορετικό έχει το ΤΕΛ1 με το ΤΕΛ2 του ρούτερ, ξέρει κανείς; Θα δουλέψει απλός κάνε το εξής τεστ φίλε, πάρε το Router σου και βάλτο σε κάθε πρίζα του σπιτιού που έχεις, και τώρα που έχεις Dsl δεν παίζει ρόλο το Router, αν σε όλες συγχρονίζει το dsl τότε θα χάνεις στο vdsl και θα έχεις crc αποσυνδέσεις κτλ. Στο Vdsl Πρέπει να βάλεις το Router στην πρώτη πρίζα και όλες οι άλλες να είναι μόνο για τηλεφωνία, αν στις υπόλοιπες πρίζες δεν συγχρονίζει το dsl είσαι μια χαρά. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από nikosaek2121 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, charilaos είπε ΥΓ. Τι διαφορετικό έχει το ΤΕΛ1 με το ΤΕΛ2 του ρούτερ, ξέρει κανείς; Μπορείς να έχεις άλλο ένα νούμερο, προαιρετικά. Στο ΤΕΛ1 μπορείς να βάλεις κι άλλη συσκευή με ένα τέτοιο. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alambi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/8/2022 στις 4:20 ΜΜ, iliasleon είπε ...ποιο asus πηρες? Μπορείς να μου στείλεις τους κωδικούς που πήρες από την Vodafone για να μπορέσεις να τις μεταφέρεις στο νέα Asus που πήρες ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasleon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, alambi είπε Μπορείς να μου στείλεις τους κωδικούς που πήρες από την Vodafone για να μπορέσεις να τις μεταφέρεις στο νέα Asus που πήρες ....... Κωδικούς απ' όσο γνωρίζω δεν δίνει η voda...τους έχω απο ένα προγραματακι που κυκλοφορούσε εδώ...διαφορετικά μπορείς και με το tplink 100v που δίνουν σε ορισμένους, με ρουτ κωδικους...όσο αφορά την τηλεφωνία. Τώρα για ίντερνετ είναι.. User: [email protected] Pass: guest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poromenos54 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εχω το εξης θεμα με το sercom 3000s . Γραμμη VDSL 100 .Το προβλημα ειναι στα 2 tv box xiaomi και στη smart tv lg και στο ps4.Εχουν δοκιμαστε ασυρμστες και ethernet συνδεσεις στις συσκευες. Εχω τα box + tv διπλα απ το ρουτερ, τα εχω συνδεσει και στα 2.4 και στσ 5 ghz κ οι 4 συσκευες λαμβανουν χαμηλη ταχυτητα σε speedtest δλδ μεγιστο 20mbps, δοκιμασα ethernet στην tv και στο ps4 γενικα ιδιες ταχυτητες, απο το κινητο 97 mbps παντα speed ενω στις αλλες συσκευες max 20mbps το πολυ 30. Καμια βοηθεια; με τη vodafone δε βγαζω ακρη μου λενε μπορει να φταινε οι συσκευες. Αλλα δε γινεται 4 συσκευες να εχουν ολες θεμα επισης με το ρουτερ zte που ειχα στην αρχη οι ταχυτητες που επιανα ασυρματα η ενσυρματα ηταν ιδιες σε ολες τος συσκευες ωστοσο αυτο το ρουτερ δεν ανταποκρινεται στην 100αρα γραμμη..ετρωγε πολλα κολληματα και ειχα αυξομειώσεις στην ταχύτητα και γι αυτο μου το αλλαξαν με το sercom. Τελος εχω και 2ο sercom ππυ δοκιμασα, ακριβως τα ιδια.Καμια ιδεα? Thanks Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από Poromenos54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα