kitharas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Καλημερα, θα ήθελα να βλέπω το διαχειριστικό του router από εξωτερικό δίκτυο. Έχω σετάρει σωστά το dyndns ώστε να μη χρειάζομαι IP αλλά υποθέτω ότι το ρουτερ "ακούει" στην πόρτα 80 που είναι κλειδωμένη από την Vodafone. Άλλη ιδέα; Με ενδιαφέρει να μπορώ να βλέπω τα στατιστικά της γραμμής απομακρυσμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Λεβεντες απορια, συνδεομαι με wifi στα 5G , επειτα προσπαθω να συνδεθω στα 2,4 και δεν συνδεεται ,γνωριζει καποιος τον λογο; αν διαγραψω το 5G τοτε συνδεεται κανονικα στα 2,4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Όχι ίσως είναι πρόβλημα του καναλιού Μείνε στο 5g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δηλαδή το 2,4 το ξεχνώ; έχω έναν εκτυπωτή μόνο εκεί συνδέεται , δεν είναι θέμα ρούτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δες τα κανάλια, . άλλαξε κανάλι. Και τσεκαρε τον κωδικό επίσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 έχω αλλάξει κανάλι και κωδικό, πάλι τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Όταν αλλάζεις κανάλι στο wifi/ρυθμίσεις πόσα κανάλια έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 13 καναλια μου βγαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 αρα θα έπρεπε να συνδέεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Εκανα reset το router ,συνδεθηκε αλλα μετα απο λιγο αρχισε τα κολπα παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Προς ενημερωση μηπως χρειαστει και σε αλλον με σταθερο καναλι στα 2,4 λυνετε το προβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Πως την βλεπετε την γραμμη; Καφαο κατω ερχετε μεχρι 96Mbps χωρις σφαλματα , ποια απο τα παρακατω σφαλματα ειναι τα σημαντικα ; πρεπει να κανω καποια διορθωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koropo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, λίγο βοήθεια, άλλαξα provider και πήγα από ΟΤΕ σε Vodafone . Μου έστειλαν το H300s. Έχω ένα mikrotik που συνδέομαι από πίσω με pppoe. Με τον ΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα , είναι pppoe passthrough. Με το H300s ? έχει μπορέσει κανείς να δουλέψει με pppoe? ξέχασα, η σύνδεση μου περιέχει voip και έχω και το modem ZXHN H267A V1.0 V1.0.2_VDFT21 που το έλαβα εξαρχής αλλά μετά από επικοινωνία με την vodafone μου έστειλαν και το H300s. Οπότε οποιοδήποτε από τα 2 μου κάνει αν μπορώ να συνδέσω από πίσω το mikrotik. Οι καμπίνες είναι Wind (αν αυτό μπορεί να έχει κάποια σημασία) Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από koropo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Με το H300s δεν υπάρχει τρόπος. Με το ZTE αν βρεις τα root credentials που νομίζω έχουν διαρρεύσει, ίσως καταφέρεις να το βάλεις σε bridge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koropo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Οπότε είναι θέμα modem . Λογικά αυτό που λες θα μου ακυρώσει το voip, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα