Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1 minute ago, salida said: Έβαλες fritz ? ή άφησες τη voda H267A σε Bridge Mode + Ubiquiti Dream Machine 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Thresh είπε H267A σε Bridge Mode + Ubiquiti Dream Machine Το τηλέφωνο το έχεις θάψει κάτω από τη γη να φανταστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 24 minutes ago, salida said: Το τηλέφωνο το έχεις θάψει κάτω από τη γη να φανταστώ Όχι, για VoIP είναι το H267A. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Όχι, για VoIP είναι το H267A. Είχα προσπαθήσει να κάνω ακριβως το ίδιο με tg789vac v2 και μετά να δώσω σε pfsense αλλά δε κατάφερα το VoIP να παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Just now, salida said: Είχα προσπαθήσει να κάνω ακριβως το ίδιο με tg789vac v2 και μετά να δώσω σε pfsense αλλά δε κατάφερα το VoIP να παίξει To ZTE H267A είναι της Vodafone όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Thresh είπε To ZTE H267A είναι της Vodafone όμως. Φτάνει μη χτυπάς αλύπητα βραδιάτικα και πάω στις αγγελίες να ψάξω για μεταχειρα H267A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 2 minutes ago, salida said: Φτάνει μη χτυπάς αλύπητα βραδιάτικα και πάω στις αγγελίες να ψάξω για μεταχειρα H267A Φροντισε να πάρεις με το οικιακό firmware της Vodafone κι όχι με το OneNet (επαγγελματικό), γιατί αλλιώς δεν θα παίζει το VoIP. Δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση δεν θυμάμαι ποιο έχει ποια version. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salida Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, Thresh είπε Φροντισε να πάρεις με το οικιακό firmware της Vodafone κι όχι με το OneNet (επαγγελματικό), γιατί αλλιώς δεν θα παίζει το VoIP. Δυστυχώς και σε αυτή την περίπτωση δεν θυμάμαι ποιο έχει ποια version. Ευχαριστώ για την πρόταση/συμβουλή. θα το ψάξω γιατί με ενδιαφέρει και δε ψηνομαι να τα σκάσω για fritz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Στις 22/4/2021 στις 9:40 ΜΜ, salida είπε Ευχαριστώ. Ίσως πρέπει να περιμένω να κατεβάσει αυτόματα τα καινουρια firmware. Ποιο είναι το latest που έχετε ? v1.0.10.07T3 Σε ένα δανικό H300s που πήρα σήμερα μόνο για να τραβήξω τους κωδικούς VOip, έκανε την αναβάθμιση. Στην αρχή δεν έκανε τίποτα. Του έκανα reset, αλλά πάλι τίποτα. Μετά, το επανεκκίνησα από το κουμπί και έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jok Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Τιποτα παιδια εδω και 2 μερες χαλια μαυρα 50αρα θεσσαλονικη εγω και αλλοι 2-3 πελατες ειναι φουλ απογοητευμενοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KappaAthens Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Τελικά με την θύρα 80 τι γίνετε, μπορώ να την ανοίξω η όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam_GR Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Ενεργοποιήθηκα εχθές vodafone 100mbps douple play. Κλειδώνω στα 104/11. Μου έχουν δώσει για router το h300s, αλλά θέλω να το αφήσω στην άκρη και να χρησιμοποιήσω ενα δικό μου router. Το ερώτημα μου ειναι το εξής. Μπορώ να βάλω το δικό μου router μονο για Internet και για τηλεφωνία να χρησιμοποιήσω το κινητό μου με κάποια android εφαρμογή; Γνωρίζει κανείς αν γίνεται αυτό; Τους κωδικους τηλεφωνίας τους έχω πάρει με το routerpassview. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από Sam_GR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 4 hours ago, Sam_GR said: Καλημέρα, Ενεργοποιήθηκα εχθές vodafone 100mbps douple play. Κλειδώνω στα 104/11. Μου έχουν δώσει για router το h300s, αλλά θέλω να το αφήσω στην άκρη και να χρησιμοποιήσω ενα δικό μου router. Το ερώτημα μου ειναι το εξής. Μπορώ να βάλω το δικό μου router μονο για Internet και για τηλεφωνία να χρησιμοποιήσω το κινητό μου με κάποια android εφαρμογή; Γνωρίζει κανείς αν γίνεται αυτό; Τους κωδικους τηλεφωνίας τους έχω πάρει με το routerpassview. Δεν ειναι εφικτο. Το routerpassview υποστηριζει h300s? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sam_GR Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, DanielRGr είπε Δεν ειναι εφικτο. Το routerpassview υποστηριζει h300s? Οχι εγω έκανα λάθος όταν έγραψα το ποστ. Χρησιμοποίησα ενα toolάκι που παίζει σε άλλο forum για να πάρω τα στοιχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bakass Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση και από μένα: το να εξάγεις τους κωδικούς voip από το sercomm για να συνδεσεις αλλο router voip (π.χ fritz) , ειναι λογος να σε μπλοκαρει η vodafone? Mε λίγα λόγια είναι παράνομο και θεωρείται υποκλοπή κωδικών? Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από bakass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα