toketog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, knackrack είπε Το support account είναι απενεργοποιημένο (δεν έχει καθόλου κωδικό), η Vodafone το ενεργοποιεί οπότε χρειάζεται μέσω του TR-069 για να μπούν απομακρυσμένα από WAN. Αν ίσως γινόταν "mitm" του TR-069 ώστε να ενεργοποιούνταν το account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knackrack Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, toketog είπε Αν ίσως γινόταν "mitm" του TR-069 ώστε να ενεργοποιούνταν το account? Ο support user είναι στο ίδιο group με τον superuser οπότε έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες, το έχουμε δοκιμάσει ήδη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OccamsChainsaw Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, knackrack είπε Ο support user είναι στο ίδιο group με τον superuser οπότε έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες, το έχουμε δοκιμάσει ήδη Οπότε καταλήγουν όλα στο firmware. Μήπως πήρατε σειριακή στο router, σε κάποιο /bin/*sh shell; Από εμένα ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στην ομάδα σας για το superuser account! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JpegXguy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο restricted ssh που έχουν από προεπιλογή, υπάρχει καμία πρόσθετη ρύθμιση αν είσαι superuser, ή είναι σαν το admin? Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από JpegXguy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giovas4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπέρα . είμαι καινούργιος στο φόρουμ. έχω σύνδεση vodafone 50mbps και μετά από πολλές αποσυνδέσεις με το h 300 , μου δώσανε το tp link 100v το οποίο λειτουργεί πολύ καλύτερα αλλά και αυτό αραιά και που κάνει αποσυνδέσεις . εν τέλει αγόρασα ένα fritz box 7590 και σώθηκα από τις αποσυνδέσεις αλλά τώρα δεν έχω τηλέφωνο παρόλο που η συσκευή φαίνεται να έχει σήμα κανονικά δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήση. διάβασα αρκετά τις διάφορες απαντήσεις από τα μέλη αλλά χάθηκα επειδή είμαι ψηλοάσχετος . πρέπει να βάλω πάλι το tp link και να το κάνω bridge? ή να αντιγράψω τα στοιχεία voip στο fritz box και να δουλέψει και το τηλέφωνο? μπορείτε κάπως να με βοηθήσετε γιατί έχω πελαγώσει . Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από giovas4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirmis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Guys καλησπέρα, Απο το web interface, στο USB section αναφέρει πως υποστηρίζει... UMTS sticks ... έχω δοκιμάσει 2-3 usb dongles όμως δεν έχει αναγνωρίσει κανένα. Παίζει να έχει καταφέρει κάποιος να το κάνει failover με κάποιο 3/4G stick ? ?? Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από kirmis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lastprince Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Στις 6/2/2021 στις 10:24 ΜΜ, tasos-e είπε Αν έχεις μέχρι 50 γραμμή μπορείς να βρείς fritz box 7390 με 40 ευρώ,αυτό έχω και παίζει πολύ καλά. καλησπέρα, μόλις σύνδεσα το συγκεκριμενο ρουτερ στην 50ρα vodafone συνδεση μου. Με την εφαρμογή που έχει φτιάξει το μέλος του φόρουμ το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρα, το μονο μου θέμα είναι οτι η σύνδεση δεν πιανει το 100% στο download της. δηλαδή πιάνει 30κατι απο τα 50 ενώ upload δηλώνει οτι κανει 5.5 Mbit. γνωρίζει κάποιος τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 37 λεπτά πριν, lastprince είπε καλησπέρα, μόλις σύνδεσα το συγκεκριμενο ρουτερ στην 50ρα vodafone συνδεση μου. Με την εφαρμογή που έχει φτιάξει το μέλος του φόρουμ το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρα, το μονο μου θέμα είναι οτι η σύνδεση δεν πιανει το 100% στο download της. δηλαδή πιάνει 30κατι απο τα 50 ενώ upload δηλώνει οτι κανει 5.5 Mbit. γνωρίζει κάποιος τι φταίει; Για κοίτα εδώ : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sx1t Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Αφού προσπάθησα - χωρίς επιτυχία μέχρι τώρα - να ανοίξω κάποιες πόρτες, 50001 - 50002 - 50003, βρήκα τη συζήτηση. Η Vodafone δεν με βοήθησε με τις πόρτες αλλά πρότεινε να μου στείλει το tp-link. Δεν προχώρησε αυτή η λύση γιατί χρησιμοποιώ και τις δύο τηλεφωνικές γραμμές και το tp-link δεν υποστηρίζει tel1 & tel2. Δεν έχει άλλο router για να δώσει. Μάλλον είναι μονόδρομος το fritzbox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Τελικά να ρωτήσω και εγώ ποιο είναι το superuser password? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα Username:superuser Password:4tfbckam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, bill2015 είπε Καλημέρα Username:superuser Password:4tfbckam ευχαριστω πολυ καλημερα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 το μονο που δεν μπορώ να καταλάβω με την voda ειναι το γιατί κρύβει απο τον απλό user τις χρήσημες πληροφορίες όπως τηλεφωνικές κλήσεις εξερχ.εισερχ. ,την ανάλυση των wifi 2,4 και 5 GHZ . Στις 6/2/2021 στις 5:09 ΜΜ, toketog είπε ναι αλλα Bridge/PPPoE passthrough not found. Οτι κανουμε και με το js "hack" Επίσης αλλάξτε άμεσα το superuser password γιατί από default το interface ειναι accessible απο το WAN τι ακριβώς εννοεις να αλλάξουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anestis84 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα με το Sercomm H300s είναι ότι χρησιμοποιεί κάποιες πόρτες που χρειάζεται ο NAS δίσκος μου για να μπορεί να μιλάει με τον έξω κόσμο (πόρτες 443 και 80) οπότε αναγκαστικά δεν μπορώ να δουλέψω με το συγκεκριμένο μηχάνημα. Μίλησα και με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone αλλά τίποτα δεν μπορούν να κάνουν κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, Anestis84 είπε Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπισα με το Sercomm H300s είναι ότι χρησιμοποιεί κάποιες πόρτες που χρειάζεται ο NAS δίσκος μου για να μπορεί να μιλάει με τον έξω κόσμο (πόρτες 443 και 80) οπότε αναγκαστικά δεν μπορώ να δουλέψω με το συγκεκριμένο μηχάνημα. Μίλησα και με την τεχνική υποστήριξη της Vodafone αλλά τίποτα δεν μπορούν να κάνουν κάτι Εγώ με την 80 και 443 δεν είχα κάποιο πρόβλημα τις πέρασα κανονικά εκεί που ήθελα και δουλέψανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα