Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρονιά. Εχω ένα μικρό θεματάκι. από vodafone μου είπαν οτι δεν ειναι κάτι απο αυτούς.

Μερικές φορές οχι πάντα δημιουργείτε κατι σαν επιστροφή κλήσης. Δηλαδή όταν με καλούν στο σταθερό και απαντήσω, 3 στης 10 φορες όταν κλείσω την γραμμή, αμέσως μου κουδουνίζει 2 φορές και σταματάει. Οταν σηκώσω το ακουστικό ακούω ένα περιεργο τόνο κλήσης και όχι τον κανονικό. Εχει τύχει αυτό σε καποιον άλλο?  

Επεξ/σία από dimitris_p
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πακετο μου ειναι οικιακο.

Αρα πρεπει να σηκωσω δευτερο VC για να παιξει η τηλεφωνια.

Ο τεχνικος μου ειπε οτι δινουν τα στοιχεια username+password απο τα κεντρικα τις Vodafone αν τα ζητησεις. Το θεμα ειναι ομως οτι πως θα παιξει το κεντρο αν δεν κανει ping το ngn.hol.net βασικα δεν βλεπει το hostname σαν dns

Δημοσ.

Να ρωτησω κάτι. Λόγο που δεν εχω χρήματα να παω  σε fritzbox. Υπάρχει κάποιο άλλο router που να δουλεύει σωστά και να εχει κόστος κάτω από 100 ευρώ? Αυτό το tplink που συζητάτε ποιο μοντέλο ειναι? Είναι καλό? 

Δημοσ.
11 minutes ago, dimitris_p said:

Να ρωτησω κάτι. Λόγο που δεν εχω χρήματα να παω  σε fritzbox. Υπάρχει κάποιο άλλο router που να δουλεύει σωστά και να εχει κόστος κάτω από 100 ευρώ? Αυτό το tplink που συζητάτε ποιο μοντέλο ειναι? Είναι καλό? 

Το fritzbox 7530 πλεον το βρισκεις γυρω στα 100 καινουριο, 70-80 μεταχειρισμενο. Φορτσαρε fritzbox.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, DanielRGr είπε

Το fritzbox 7530 πλεον το βρισκεις γυρω στα 100 καινουριο, 70-80 μεταχειρισμενο. Φορτσαρε fritzbox.

Δεν νομιζω να παιζουν οι τιμες που αναφέρεις. Πανω απο 130 εχει καινούργιο, εχω μήνες που το ψαχνω. Και μεταχ/νο κάτω από 100 δεν εχω βρει. Αν έχεις κάποιο λινκ θα το ηθελα σε pm ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, από τότε που πήγα στη Vodafone και μου έστειλαν το H300S έχω θέμα με το δίκτυο της τηλεόρασης, συνδέω με WiFi τη τηλεόραση και μετά από 10-15 λεπτά μου κάνει αποσύνδεση. Τη συνδέω με καλώδιο Ethernet και δείχνει αποσύνδεση μετά από 25-30 λεπτά. Μπαίνω με hotspot απ' τα δεδομένα του κινητού και όλα λειτουργούν μια χαρά..επικοινώνησα και με τους τεχνικούς της τηλεόρασης και με της Vodafone και δεν μπορώ να βγάλω άκρη..έχετε κάποια ιδέα; 🤔

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Simosch είπε

Καλησπέρα σας, από τότε που πήγα στη Vodafone και μου έστειλαν το H300S έχω θέμα με το δίκτυο της τηλεόρασης, συνδέω με WiFi τη τηλεόραση και μετά από 10-15 λεπτά μου κάνει αποσύνδεση. Τη συνδέω με καλώδιο Ethernet και δείχνει αποσύνδεση μετά από 25-30 λεπτά. Μπαίνω με hotspot απ' τα δεδομένα του κινητού και όλα λειτουργούν μια χαρά..επικοινώνησα και με τους τεχνικούς της τηλεόρασης και με της Vodafone και δεν μπορώ να βγάλω άκρη..έχετε κάποια ιδέα; 🤔

Δοκίμασες επαναφορά της τηλεόρασης στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Δημοσ.
Στις 7/1/2021 στις 10:28 ΠΜ, lefteris είπε

υπαρχει οδηγος συνδεσης για το fritzbox?

να παιζει και το ιντερνετ και η τηλεφωνια.

τελικα υπαρχει κατι τετοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, lefteris είπε

Ρίξε μια ματιά στο adslgr, έχουν αρκετό υλικό για το συγκεκριμένο θέμα εκεί.

Πχ. https://www.adslgr.com/forum/threads/847020-HOL-VoIP-και-Fritz!Box-7390?p=6800981#post6800981

https://www.adslgr.com/forum/threads/1161862-Ρυθμίσεις-Vodafone-VDSL-50-σε-FRITZ!Box?p=6959541#post6959541 (έχει 2 screenshots με ρυθμίσεις)

https://www.adslgr.com/forum/threads/1074686-Vodafone-H-300s-router?p=6739075#post6739075

κλπ.

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, μιας και συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου με ένα TPLink (έστω χωρίς τηλεφωνία) αλλά όλοι λένε ότι η αντικατάσταση με fritzbox γίνεται σχετικά εύκολα.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
1 hour ago, lefteris said:

Δοκιμασες να ψαξεις ή απλα ποσταρες εδω να σου δωσουν κατι ετοιμο; Απο ενα σημειο και μετα κουραζει να δινονται ολα ετοιμα οταν υπαρχει το google.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/1/2021 στις 2:49 ΜΜ, Doubt είπε

Δοκίμασες επαναφορά της τηλεόρασης στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Δοκίμασα και τίποτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς άλλος παρατηρήσει μια αύξηση στον συγχρονισμό ? Παλιότερα ήταν στο 51000 / 5000 τώρα το βλέπω στο 560Screenshot_2021-01-16-09-33-01-337_com.android.chrome.jpg.6b5b95a07f68b92571be7b8bc8dbc547.jpg00 / 5600 μήπως το κάναν έτσι για να τερματίζει το 50αρι στα speed tests ?

Επεξ/σία από nikosaek2121
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, nikosaek2121 said:

για να τερματίζει το 50αρι στα speed tests ?

Yeap, δίνουν αυτό το extra 10%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...