Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

μπορείς να ζητήσεις αν υπαρχει ακομα το tplink 100v που εδιναν

Την 3η φορά που άνοιξα case τους ζήτησα οτιδήποτε άλλο έχουν εκτός από H300s και μου είπαν πως αυτό δίνουν, δεν υπάρχει κάτι άλλο

39 λεπτά πριν, Doubt είπε

Θα το ήθελα εγώ το "κουτάτο".

Όπως έγραψα και στο pm δεν ξέρω αν ο εξοπλισμός θεωρητικά μου ανήκει ή μπορεί o provider να μου τον ζητήσει πίσω ανα πάσα ώρα (π.χ. μετά την λήξη του συμβολαίου). Παλιά θυμάμαι οι εξοπλισμοί δίνονταν στους χρήστες και καλα με μορφή χρησιδάνειου, βέβαια δεν έχω επιστρέψει ποτέ κάτι (εκτός από ένα παλιό ISDN netmod αν δεν κάνω λάθος). Αν ξέρει κάποιος ας μας απαντήσει μπας και το δώσω στο παλικάρι που το θέλει. BTW δεν ξέρω γιατί να θέλει κάποιος το H300s πέρα από το LAN καλώδιο που περιλαμβάνεται στο κουτί αλλά και αυτό είναι υποκειμενικό 😁

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, snarp7 είπε

Αν ξέρει κάποιος ας μας απαντήσει μπας και το δώσω στο παλικάρι που το θέλει. BTW δεν ξέρω γιατί να θέλει κάποιος το H300s πέρα από το LAN καλώδιο που περιλαμβάνεται στο κουτί αλλά και αυτό είναι υποκειμενικό

Δεν έχουμε όλοι προβλήματα, εμένα μια χαρά μου δουλεύει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν έχουμε όλοι προβλήματα, εμένα μια χαρά μου δουλεύει.

Πλάκα κάνω αδερφέ. Αφού πάντως σε κάποιους λειτουργεί απροβλημάτιστα ίσως φταίει κάτι σε εμένα. 

Δημοσ.

Αφού σου έστειλαν τρία και δεν σου ζήτησαν τα άλλα πίσω,δεν θα τα ζητήσουν.

Εμένα δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ κανένα πίσω από καμιά εταιρεία.

Όσο για ρούτερ έβαλα ένα fritz box 7390,μπορείς να το βρεις μέχρι 40 ευρώ.

Δημοσ.

Πάντως αντικειμενικά το ρούτερ έτσι όπως είναι στημένο με το firm της Vodafone είναι για πέταμα από το παράθυρο ,το έχω στην κατοχή μου ένα χρόνο περίπου και κατάλαβα ότι έχω vdsl όταν έβαλα ένα παλιό sppedport entry 2! Από ΟΤΕ σε bridge και την κλήση ppoe να την κάνει ο mikrotik ρούτερ μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα εβγαλε κανεις ακρη με το VOIP ACCOUNT 

Γιατι τωρα θα μου βαλουν VOIP και θελω να παιξω σπιτι με Asterisk , αλλα απ'οτι ειδα επισημα σαν τον ΟΤΕ δεν τα δινουν.

Υπαρχει τελικα καποιος ευκολος τροπος να βρεις τις ρυθμισεις?

Παιζει με αλλο μοντεμ ρουτερ η ολη κατασταση η ξεχναμε την τηλεφωνια και βαζουμε yuboto ας πουμε , αλλα δεν συμφερει χανεις τα προνομια του δωρεαν χρονου

Αν την τηλεφωνια την δινει μεσω αλλου VC την κατσαμε....

Επεξ/σία από lefteris
Δημοσ.

Εγω θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε τελείως το firewall απο το Η300 ; . Προσπαθω να φτιάξω vpn χρησιμοποιώντας εξωτερικό router Zyxel συνδεδεμένο με Wan στο H300 και ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι κάτι με κόβει. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CONAN_ είπε

Εγω θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε τελείως το firewall απο το Η300 ; . Προσπαθω να φτιάξω vpn χρησιμοποιώντας εξωτερικό router Zyxel συνδεδεμένο με Wan στο H300 και ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι κάτι με κόβει. 

Η χαμηλοτερη ρυθμιση ειναι αρκετη.

Γιατι εισαι σχεδον σιγουρος οτι κατι σε κοβει; σε τι;

Δημοσ.
Στις 15/11/2020 στις 3:44 ΜΜ, snarp7 είπε

BTW δεν ξέρω γιατί να θέλει κάποιος το H300s πέρα από το LAN καλώδιο που περιλαμβάνεται στο κουτί αλλά και αυτό είναι υποκειμενικό 😁

Για να τραβάνε τις voip ρυθμίσεις με το πρόγραμμα του @DanielRGr και να τις βάζουν σε δικά τους ρούτερ για να παίζει η τηλεφωνία.

Στις 18/11/2020 στις 10:46 ΠΜ, lefteris είπε

Τελικα εβγαλε κανεις ακρη με το VOIP ACCOUNT 

Γιατι τωρα θα μου βαλουν VOIP και θελω να παιξω σπιτι με Asterisk , αλλα απ'οτι ειδα επισημα σαν τον ΟΤΕ δεν τα δινουν.

Υπαρχει τελικα καποιος ευκολος τροπος να βρεις τις ρυθμισεις?

Παιζει με αλλο μοντεμ ρουτερ η ολη κατασταση η ξεχναμε την τηλεφωνια και βαζουμε yuboto ας πουμε , αλλα δεν συμφερει χανεις τα προνομια του δωρεαν χρονου

Αν την τηλεφωνια την δινει μεσω αλλου VC την κατσαμε....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DanielRGr είπε

Η χαμηλοτερη ρυθμιση ειναι αρκετη.

Γιατι εισαι σχεδον σιγουρος οτι κατι σε κοβει; σε τι;

Επειδη στο παρελθον ειχα αντιπετωπισει το ιδιο προβλημα, με Οτε ομως, και μου απενεργοποίησαν αυτοι το firewall της γραμμης (οχι μεσα απο το ρουτερ) .

Ουστιαστικα θελω να συδεθω με το γραφειο μου που έχω watchguard router. Απο τα Logs που εχω δει φαίνεται οτι το tunneling δεν επιτυγχανεται καθως δεν φτάνει καθόλου η συνδεση απο το ενα σημειο στο αλλο. δηλαδη με κόβει κατι πριν το όποιο authentication των vpn που δημιούργησα. 

Ολα αυτα υποθετικά τα λέω απλως θελω να ξέρω σίγουρα οτι το Η300 δεν κόβει vpn πορτες ετσι ώστε να δω αλλου το πρόβλημα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, johnakos82 said:

Παιδιά βρήκε κανείς άκρη πως θα κάνουμε Bridge mode την μαλακία που μας έστειλε η vodafone????

Nope :(

Δημοσ.

Ποια η γνώμη σας για το TP-Link 100v? Οι διαφορές του είδα πως είναι ότι δεν έχει 100αρες Lan και δεν έχει 5Ghz WiFi. Εγώ βασικά θα ήθελα να δουλέψω το Bridge mode γιατί έχω ήδη ένα Setup με δικό μου Router. Ξέρει κανείς αν κάνει Bridge mode το TP-Link 100v?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, johnakos82 είπε

Ποια η γνώμη σας για το TP-Link 100v? Οι διαφορές του είδα πως είναι ότι δεν έχει 100αρες Lan και δεν έχει 5Ghz WiFi. Εγώ βασικά θα ήθελα να δουλέψω το Bridge mode γιατί έχω ήδη ένα Setup με δικό μου Router. Ξέρει κανείς αν κάνει Bridge mode το TP-Link 100v?

Αν ειναι για το θεμα τηλεφωνιας, μπορεις να αρπαξεις τα στοιχεια: 

και να τα περασεις σε ενα voip modem

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...