george1807 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, fingolfingr είπε Έτοιμες να περνάνε μόνες τους.... Ναι μόνο cosmote. Υπάρχουν όμως screenshots με τις ρυθμίσεις που πρέπει να περαστούν αν έχεις voda. Αυτές ακολούθησα και δουλεύουν όλα μια χαρα Έχεις τα screenshots; Μάλλον για fritz με βλέπω. Σκέφτομαι να πάρω το AVM FRITZ!Box 7530
DanielRGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, george1807 είπε Έχεις τα screenshots; Μάλλον για fritz με βλέπω. Σκέφτομαι να πάρω το AVM FRITZ!Box 7530 Για fritz 7530
BillKey Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα team! ειμαι Νέος συνδρομητής και εγώ στην Vodafone σε 50αρα γραμμή απο τότε που συνδεθικα μαζι τους με το sercomm h300 έχω παρατιρήσει στα Video που υπαρχουν στην αρχικη σελιδα μου στο fb βγαζουν μυνημα "Δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη του video" χωρις να ειναι καποιο Video με ακκαταληλο περιεχομενο, επισης στο twitch υπαρχουν στιγμες που απλα πρασινιζει το Video και πρεπει να κανω Refresh στην σελιδα.. στο Youtube κανενα προβλημα. μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να το κοιταξω αυτο? ευχαριστω
Doubt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δώσε λινκ με το βίντεο που δεν παίζει, έχω ίδια σύνδεση, ίδιο μόντεμ.
BillKey Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Doubt είπε Δώσε λινκ με το βίντεο που δεν παίζει, έχω ίδια σύνδεση, ίδιο μόντεμ. https://www.facebook.com/flabropoulos/videos/1653227328178184 Το περιεργο ειναι οταν μπενω στο εκαστοτε προφιλ/σελίδα που εχει ανεβασει το Video βλεπω για 5-6 sec και μετα παλι βγαζει αυτο error
Doubt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Το δοκίμασα σε ms edge και παίζει. (τελευταία σκηνή ένα renault twingo). Σε firefox υπάρχει το πρόβλημα που λες. Βασικά φαίνεται να είναι πρόβλημα του facebook, από το απόγευμα η σελίδα του προφίλ μου είναι μαύρη. https://www.isitdownrightnow.com/facebook.com.html Δες κάτω τα σχόλια.
BillKey Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Doubt είπε Το δοκίμασα σε ms edge και παίζει. (τελευταία σκηνή ένα renault twingo). Σε firefox υπάρχει το πρόβλημα που λες. Βασικά φαίνεται να είναι πρόβλημα του facebook, από το απόγευμα η σελίδα του προφίλ μου είναι μαύρη. https://www.isitdownrightnow.com/facebook.com.html Δες κάτω τα σχόλια. Ευχαριστω δεν ηξερα το site εκανα delete cookies και flushdns Οπως αναφερει σαν Tip το site και συνεχιζει να υπαρχει το error σε chrome και σε inkognito mode δοκιμασα απο firefox σε εμενα και ολα καλα.. το πιο περιεργο ειναι μολις εβαλα vodafone!! 😕
Doubt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, BillKey είπε το πιο περιεργο ειναι μολις εβαλα vodafone!! Έτυχε.
BillKey Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Έτυχε. κανονικα Up ειναι το fb
Doubt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, BillKey είπε https://www.facebook.com/flabropoulos/videos/1653227328178184 Το περιεργο ειναι οταν μπενω στο εκαστοτε προφιλ/σελίδα που εχει ανεβασει το Video βλεπω για 5-6 sec και μετα παλι βγαζει αυτο error Σήμερα παίζει άψογα, οπότε θέμα του facebook.
BillKey Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 καλημερα συνεχιζει σε εμενα να υπαρχει κανοντας scroll στην αρικη σελιδα παρατηρω τα περρισοτερα Video ειναι μαυρα με μυνημα "Δεν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη του video" (εχω δοκιμασει ολους το Browsers και inkognito) θα κανω παλι ενα report στο fb ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως!
brhcp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Να ρωτησω κατι για το συγκεκριμενο ρουτερ που εχω με την Vodafone.Μπορω να το βαλω απο τις ρυθμισεις να είναι μόνο 2.5G? Γιατι θελω να συνδεομαι με μια συσκευη(πλυντήριο) που υποστηριζει μόνο 2.5G και όχι 5G
DanielRGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 58 λεπτά πριν, brhcp είπε Να ρωτησω κατι για το συγκεκριμενο ρουτερ που εχω με την Vodafone.Μπορω να το βαλω απο τις ρυθμισεις να είναι μόνο 2.5G? Γιατι θελω να συνδεομαι με μια συσκευη(πλυντήριο) που υποστηριζει μόνο 2.5G και όχι 5G Υποστηριζει και τις 2 μπαντες ταυτοχρονα, δεν χρειαζεται να κλεισεις την 5.0G για να ανοιξεις την 2.4G. Επομενως, απλα ενεργοποιεις το wifi στις 2 μπαντες και εισαι κομπλε.
johnnyf95 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα μολις έκανα αίτημα αναβάθμισης για 50αρα και μου στείλανε ήδη το h300s για την ώρα χρησιμοποιώ αυτό : https://www.skroutz.gr/s/17160911/Asus-DSL-N16.html?from=account_favorites ποιο από τα 2 μου προτείνετε να κρατήσω ; δεν είμαι σίγουρα αν η τηλεφωνία θα είναι voip αλλά δεν με απασχολεί κιόλας σε αυτό το σπίτι οποτε το ερώτημα είναι : μπορώ να χρησιμοποιήσω το ASUS; Αν ναι , είναι καλύτερη επιλογή ;
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν κάνω λάθος, μπορείς να έχεις αυτό μπροστά για να διαχειρίζεται τη σύνδεση κι από πίσω το h300s για τηλεφωνία μόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα