Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν είχα καλέσει τεχνικό ειχε πει οτι ειναι θεμα λειτουργικού και τα λεγόμενα "15 λεπτά" ειναι ο συνολικός χρόνος λειτουργίας 

• Like 1
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/4/2020 στις 11:22 ΠΜ, triantis7 είπε

Παίδες με αυτό το κονσερβοκούτι έχω πολύ αστάθεια στο sync λόγω κακής γραμμής που έχει βγει τεχνική αδυναμία και δεν μπορεί να φτιαχτεί. Συγκεκριμένα έχω πολλά CRC Errors.

Ουσιαστικά δεν φταίει το H300 αλλά όταν βάζω ένα ZTE168N που έχω από forthnet, είναι πολύ πιο σταθερό αλλά φυσικά δεν έχω VOIP. 

Μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω μπροστά το ZTE να συγχρονίζει και να δίνει στην συνέχεια στο H300 το οποίο θα κάνει την δρομολόγηση, θα σηκώνει VOIP κτλ;

Είχα την εντύπωση ότι αν κάνω το ZTE bridge και πάρω από την lan του στην WAN του Η300 θα παίξει αλλά δεν παίζει. Τι πρέπει να κάνω;

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Επίσης αν είναι εύκολο να μου πείτε σε ΠΜ κωδικούς VOIP.

Επεξ/σία από triantis7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, triantis7 είπε

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Επίσης αν είναι εύκολο να μου πείτε σε ΠΜ κωδικούς VOIP.

Δεν εχουμε ολοι τους ιδιους κωδικους. Ψαξε στις προηγουμενες σελιδες για το πως μπορεις να τους βρεις μεσα απο το ρουτερ σου.

Δημοσ.

Αν έχει κάποιος κάποιο tp link v100 προς πώληση Θεσσαλονίκη με ενδιαφέρει.

Να ευχαριστήσω επίσης τον toketog για την απόκριση του στο θέμα.

Έχω δύο h300s σε δύο σπίτια και στο ένα θέλω να παίξω με bridge με ένα v100 στο άλλο να το αλλάξω εντελώς. Αν κάποιος έχει κάτι ας μου στείλει pm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, DanielRGr είπε

Δεν εχουμε ολοι τους ιδιους κωδικους. Ψαξε στις προηγουμενες σελιδες για το πως μπορεις να τους βρεις μεσα απο το ρουτερ σου.

προσπαθω με f12 αλλα δυστηχως δεν εχω καταφερει ακομα τιποτα......

εχω φτασει σε αυτο το σημειο

Επεξ/σία από iliasleon
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ανάβαθμισα απο 50 σε 100αρα ταχυτητα αλλα πιάνω γυρω στα 60mbit. Ο τεχνικος του οτε που εκανε έλεγχο στο κουτί στην εισοδο της πολυκατοικιας μου είπε οτι πιανει γυρω στα 94 και οτι το προβλημα ύπαρχει κάπου μεσα στο σπίτι. Το ίδιο μου είπε και ο τεχνικος της voda που έκανε μετρησεις μεσα στο σπιτι. Εγω επειδή εχω το εν λόγω ρουτερ που συζητάμε και διαβάζοντας τα πόσα προβλήματα έχει ήμουν λίγο επιφυλακτικός αλλα την ίδια ταχύτητα (ισως και λίγο χαμηλότερη!!) πιανω και με ένα tp link δικο μου που σύνδεσα. Και ερχόμαστε στο ερωτημα μου. Σε μια στιγμή επιφοίτησης... δε ξερω πως να το πω μου την έδωσε και άνοιξα την κεντρική πρίζα και είδα οτι ένα καλωδιο είναι στον αέρα. Παίζει ρόλο αυτο? Να το κουμπωσω καπου να δω τι θα γίνει? Η πριζα είναι μονή. Καθε βοήθεια δεκτή.

20200909_143030.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο ζεύγος χρησιμοποιείτε στης πρίζες τηλεφώνου που ειναι το άσπρο-μπλε. Αν έχεις και δεύτερη γραμμή η για τυχών επιστροφές γραμμών βάζουν και το άσπρο-πορτοκάλι. Voip σύνδεση δεν έχεις? Μου φάνηκε παράξενο που αναφέρεις οτι το τηλέφωνο δουλεύει σε όλες της πρίζες. Μήπως θες να πεις το router? Παντως ίσως κανω λάθος αλλα το καλώδιο από την φώτο δεν το βλέπω να ειναι utp, δεν βλέπω συνεστραμμένα ζεύγη.

Επεξ/σία από dimitris_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια γραμμη εχω η οποια τωρα με την αναβαθμιση της ταχυτητας εγινε voip. Το τηλεφωνο λειτουργει σε ολες τις πριζες, εκανα τη συνδεση που φαινεται παρακατω. 

VDSL-syndesi-exoplismou-router-tilefono-evrizonikou-1.png

Θα προσπαθήσω να βαλω πιο καθαρή φωτο της πρίζας

Το σύνδεσα μαζι με το άλλο ιδιου χρωματος αλλά δεν είδα καμία διαφορά. 🤔

20200909_183421.jpg

Επεξ/σία από partsa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, partsa είπε

Μια γραμμη εχω η οποια τωρα με την αναβαθμιση της ταχυτητας εγινε voip. Το τηλεφωνο λειτουργει σε ολες τις πριζες, εκανα τη συνδεση που φαινεται παρακατω. 

VDSL-syndesi-exoplismou-router-tilefono-evrizonikou-1.png

Θα προσπαθήσω να βαλω πιο καθαρή φωτο της πρίζας

Το σύνδεσα μαζι με το άλλο ιδιου χρωματος αλλά δεν είδα καμία διαφορά. 🤔

20200909_183421.jpg

To tplink το είχες συνδεσει με την συγκεγκιμένη συνδεσμολογία (επιστροφή με splitter) ή απευθείας στον τοιχο;

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, partsa είπε

Νομιζω κατευθείαν στον τοίχο αν θυμάμαι καλά

...βαλε το μοντεμ μονο του εκει που ερχετε  το καλωδιο του οτε (στην κυρια πριζα ) απομόνωσε το ζευγαρι που δινει σε ολο το σπιτι και την συσκευη του τηλεφωνου την συνδεεις κατευθειαν πανω στο μοντεμ fon1 η fon2. Εγω ετσι το εχω . Θα μου πεις τωρα δεν θα δουλευουν οι υπολοιπες πριζες ...και τι εγινε? Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις θεμα με καλωδιωση του σπιτιου σου...

Επεξ/σία από iliasleon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...