Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικούς μήνες έχω βάλει και εγώ 50 VDSL και μου έχουν δώσει το εν λόγω ρούτερ. Το battery drain που προκαλεί στην σχετικά μεγάλη μπαταρία του κινητού μου είναι απίστευτο. Ψάχνοντας στο συγκεκριμένο ποστ είδα οτι κάποιοι προτείνετε το Tenda AC6 για να αναλάβει το wifi. Η ερώτηση μου είναι αν λύνει τελικά το πρόβλημα με την μεγάλη κατανάλωση της μπαταρίας και αν βοηθάει στην σταθερότητα της μετάδωσης. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ερώτηση. Ξέρεις κάποιος αν γίνεται και πως γίνεται η θύρα wan να γίνει θύρα lan στο TpLink? Ξερω ότι στο speedport του οτε γίνεται αλλά εδώ δεν βλέπω κάποια επιλογή ακόμη και συνδεμένος ως root. 

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση, και συγγνώμη προκαταβολικά αν το έχετε ήδη αναφέρει και δεν το πρόσεξα.

Το battery drain σας συμβαίνει μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στο 5G, ή και στα 2 δίκτυα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, snowflake99 είπε

Έχω μια ερώτηση, και συγγνώμη προκαταβολικά αν το έχετε ήδη αναφέρει και δεν το πρόσεξα.

Το battery drain σας συμβαίνει μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι στο 5G, ή και στα 2 δίκτυα;

Εγω το παρατηρώ και στα δύο δίκτυα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rgb1989 είπε

Εγω το παρατηρώ και στα δύο δίκτυα.

Ευχαριστώ για το feedback. Ρωτάω επειδή στο σπίτι έχω 2 κινητά συνδεδεμένα ασύρματα, και μόνο ένα από αυτά στο 5G. Μόνο σε αυτό παρατήρησα κάποια αδικαιολόγητη απώλεια, και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, snowflake99 είπε

Ευχαριστώ για το feedback. Ρωτάω επειδή στο σπίτι έχω 2 κινητά συνδεδεμένα ασύρματα, και μόνο ένα από αυτά στο 5G. Μόνο σε αυτό παρατήρησα κάποια αδικαιολόγητη απώλεια, και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος.

Τι να σου πώ εγώ προτιμώ να είμαι με 4g  στο σπίτι, μου φένεται οτι είναι καλύτερα.

• Confused 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, rgb1989 είπε

Τι να σου πώ εγώ προτιμώ να είμαι με 4g  στο σπίτι, μου φένεται οτι είναι καλύτερα.

Προφανώς ο φίλος εννοεί την 5Ghz συχνότητα του ρούτερ, αντί για την 2,4, και όχι το 5G των κινητών, που δεν υπάρχει ακόμα. Και για ν' απαντήσω και στον φίλο να πω ότι είμαι στα 2,4 με κλειστή την πεντάρα, και δεν έχω δει κανένα battery drain. Ασύρματα κι εγώ δύο κινητά έχω στο ρούτερ, και ότι άλλο υπάρχει είναι με καλώδιο. Ποιος ξέρει τι παίζει τώρα, γιατί έχει αναφερθεί και από άλλους ότι δεν έχουν θέμα. Η πλειοψηφία πάντως έχει. Φυσικά το ρουτεράκι εξακολουθεί να είναι για πέταμα, ακόμα κι αν το φτιάξουν αυτό. Δεν αλλάζει κάτι.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dj_takis είπε

Προφανώς ο φίλος εννοεί την 5Ghz συχνότητα του ρούτερ, αντί για την 2,4, και όχι το 5G των κινητών, που δεν υπάρχει ακόμα. Και για ν' απαντήσω και στον φίλο να πω ότι είμαι στα 2,4 με κλειστή την πεντάρα, και δεν έχω δει κανένα battery drain. Ασύρματα κι εγώ δύο κινητά έχω στο ρούτερ, και ότι άλλο υπάρχει είναι με καλώδιο. Ποιος ξέρει τι παίζει τώρα, γιατί έχει αναφερθεί και από άλλους ότι δεν έχουν θέμα. Η πλειοψηφία πάντως έχει. Φυσικά το ρουτεράκι εξακολουθεί να είναι για πέταμα, ακόμα κι αν το φτιάξουν αυτό. Δεν αλλάζει κάτι.

Ναι, αυτό εννοούσα. Ευχαριστώ για το feedback.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dj_takis είπε

'Οταν το είπα οτι είμαι με 4g εννοούσα οτι προτιμώ να είμαι με τα δεδομένα του κινητού παρά να συνδέομαι στο wifi. Το κατάλαβα οτι μιλούσαμε για 5Ghz wifi και όχι για 5G δίκτυο.

• Like 1
Δημοσ.

Διερωτώμαι υπάρχει κάποιο rootkit για το H300s ώστε να κάνεις extract  τα credentials του VOIP?🤔
Εναλλακτικά εάν όχι τότε μπορεί η VF να στα δώσει.

Δημοσ.

Εχει κανεις εμπειρια με wakeonlan στο συγκεκριμενο; 
Εχω ανοιξει πορτες κανονικα, δουλευει στην 7/9UDP και ενω κανει wake on lan απο το lan, δεν κανει απο wan σε dyndnshost που επιβεβαιωμενα εχει κανει register.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...