Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Για μένα δεν θα αλλάξουν και πολλά αν δεν δώσουν Bridge δυνατότητα χωρίς να χρειάζεται root pass, όπως κάνει η Cosmote με τα Speedport. :(

Amen to that!

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν ελεύθερο το bridge mode. Οκ θες να χρησιμοποιήσω το modem σου. Δεν θες να δώσεις τους κωδικούς του voip; Εντάξει. Γιατί να μην μπορώ να βάλω το δικό μου router από πίσω; (Προφανώς χωρίς να τρώω το διπλό NAT)

• Like 4
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 29/4/2020 στις 9:33 ΜΜ, GiwrgosP- είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να βαλει δική του συσκευή τύπου Archer VR400 v2, και πάνω σε αυτή να κουμπώσει το h300s (στη wan κοκκινη θύρα) και να βαλει το τηλεφωνο του πανω στο h300s ωστε το ιντερνετ να το κανονιζει το tp-link και το voip το h300s; 

Εμένα με ενδιαφέρει να το δοκιμάσω, θα είναι μια καλή προσωρινή λύση

* VDSL credentials πανω στο δικό μου router
* Ethernet καλώδιο απο το δικό μου router στο  κόκκινο WAN του Η300S
* τηλέφωνα συνδεμένα πάνω στο H300S

Σωστά ? θα χρειαστώ κάτι άλλο?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, salida είπε

Θα χρειαστεί να κλείσεις τον dhcp server του h300s και να του αλλάξεις την ip αν η ip του δικού σου ρουτερ είναι 192.168.2.1. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Θα χρειαστεί να κλείσεις τον dhcp server του h300s και να του αλλάξεις την ip αν η ip του δικού σου ρουτερ είναι 192.168.2.1. 

Yeap το' χω.

θα κάνω μια προσπάθεια το μεσημέρι. επίσης ερώτηση. το h300s θέλει πολύ χοντρικά 8-10 λεπτά για να συγχρονίσει και να εχει internet και τηλέφωνο. ειναι φυσιολογικό αυτό ?

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, salida είπε

Yeap το' χω.

θα κάνω μια προσπάθεια το μεσημέρι. επίσης ερώτηση. το h300s θέλει πολύ χοντρικά 8-10 λεπτά για να συγχρονίσει και να εχει internet και τηλέφωνο. ειναι φυσιολογικό αυτό ?

Κάπου εκεί ήθελε και το δικό μου. Οπότε μάλλον είναι φυσιολογικο

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, salida είπε

Δυστυχώς δεν έπαιξε αυτό το σενάριο.

το δικό μου ρουτερ είνια στο 192.168.1.1 με DHCP enabled
της vodafone είναι στο 192.168.2.1 με DHCP enabled

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, salida είπε

Δυστυχώς δεν έπαιξε αυτό το σενάριο.

το δικό μου ρουτερ είνια στο 192.168.1.1 με DHCP enabled
της vodafone είναι στο 192.168.2.1 με DHCP enabled

Έκανες bind το VLAN 837 στην πόρτα του δικού σου router ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, toketog είπε

Έκανες bind το VLAN 837 στην πόρτα του δικού σου router ?

nope.

τι ειναι πιο ευκολο να δοκιμασω να κανω setup το VOIP σε αυτο που εχω ?
η να κάνω bind to VLAN 837 στην ethernet

Δημοσ.
22 ώρες πριν, salida είπε

nope.

τι ειναι πιο ευκολο να δοκιμασω να κανω setup το VOIP σε αυτο που εχω ?
η να κάνω bind to VLAN 837 στην ethernet

Setup VoIP

Δημοσ.

καλησπερα

επειδη διαβασα για το battery drain στο h300s και ειχα σοβαρο προβλημα

εγω εκανα το εξης     

δεν κατεχω το αθλημα αλλα το εκανα απο τη ζοχαδα μου και πρεπει να βγηκε σε καλο

στο ρουτερ στην ενοτητα  wifi- ρυθμισεις αλλαξα της τιμες στο "χρονικο διαστημα beacon"

απο 100 το εβαλα 1000 ...και το “διαρκεια DTIM” από το 1 στο 3

μεχρι στιγμης βλεπω μεγαλη διαφορα στη μπαταρια ......τεραστια διαφορα....δεν το πιστευω....

αν καποιος γνωριζει καλυτερα  ας πει αν είναι καλες οι τιμες η εκανα βλακεια η πρεπει να βαλω άλλες

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, spyros_greece είπε

καλησπερα

επειδη διαβασα για το battery drain στο h300s και ειχα σοβαρο προβλημα

εγω εκανα το εξης     

δεν κατεχω το αθλημα αλλα το εκανα απο τη ζοχαδα μου και πρεπει να βγηκε σε καλο

στο ρουτερ στην ενοτητα  wifi- ρυθμισεις αλλαξα της τιμες στο "χρονικο διαστημα beacon"

απο 100 το εβαλα 1000 ...και το “διαρκεια DTIM” από το 1 στο 3

μεχρι στιγμης βλεπω μεγαλη διαφορα στη μπαταρια ......τεραστια διαφορα....δεν το πιστευω....

αν καποιος γνωριζει καλυτερα  ας πει αν είναι καλες οι τιμες η εκανα βλακεια η πρεπει να βαλω άλλες

Γενικα οντως βοηθαει αυτη η ρυθμιση, αλλά θα χασεις στην αποδοση οσον αφορα στην εμβελεια..

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Γενικα οντως βοηθαει αυτη η ρυθμιση, αλλά θα χασεις στην αποδοση οσον αφορα στην εμβελεια..

να βαλω καποια αλλη τιμη?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, spyros_greece είπε

να βαλω καποια αλλη τιμη?

Όσο σου δουλεύει καλά μην το πειράζεις.. Αν δεις ότι δε σε ικανοποιεί δοκιμάζεις κι άλλες τιμές.. Δε νομίζω να προτείνεται κάποια συγκεκριμένη τιμή γενικά. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Όσο σου δουλεύει καλά μην το πειράζεις.. Αν δεις ότι δε σε ικανοποιεί δοκιμάζεις κι άλλες τιμές.. Δε νομίζω να προτείνεται κάποια συγκεκριμένη τιμή γενικά. 

ευχαριστω

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.
Έχω ένα θέμα από τότε που άλλαξα modem από το ZTE 367N στο Sercomm H300s (σύνδεση Vodafone VDSL 50 Mbps), συγκεκριμένα με την αναγνώριση κλήσεων σε ένα τηλέφωνο Siemens Gigaset DA610 που συνδέω δίπλα στο modem με RJ11 splitter που συνδέω στην έξοδο Phone του VDSL splitter (όπως αναφέρεται και στην προτεινόμενη συνδεσμολογία άλλωστε) και ενώ ταυτόχρονα η γραμμή που επιστρέφω στο RJ11 splitter και προορίζεται για τα όποια τηλέφωνα στο υπόλοιπο σπίτι φαίνεται να δίνει κανονικά αναγνώριση κλήσεων, καθώς το ασύρματο τηλέφωνο στο σαλόνι που παίρνει από εκεί (γραμμή που επιστρέφω στο RJ11 splitter και προορίζεται για τα όποια τηλέφωνα στο υπόλοιπο σπίτι) δείχνει κανονικά τα νούμερα που μας καλούν. Δηλαδή το πρόβλημα της αναγνώρισης κλήσεων υφίσταται μόνο στο σταθερό Siemens Gigaset DA610 που έχω δίπλα στο modem (H300s) όταν είναι συνδεδεμένο στο RJ11 splitter. Αν το βάλω μόνο του πάνω στην VOIP/Phone έξοδο του Η300s (έχοντας βγάλει εκτός την επιστροφή στο υπόλοιπο σπίτι, οπότε χωρίς το RJ11 splitter, τότε δουλεύει μια χαρά η αναγνώριση και στο Siemens Gigaset DA610.
Προφανώς λοιπόν το πρόβλημα υπάρχει για κάποιο λόγο με το Siemens Gigaset DA610 και την σύνδεση στο RJ11 splitter. Δοκίμασα και 2ο RJ11 splitter που έχω και υπάρχει πάλι το ίδιο πρόβλημα.  Δοκίμασα και άλλη τηλεφωνική συσκευή, ένα ασύρματο Panasonic, που όμως έχει δική του τροφοδοσία ρεύματος και δεν περιμένει να πάρει ρεύμα από την γραμμή, αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσεων.  Έχετε κάποια λύση να μου προτείνετε;;

Ευχαριστώ.

Να σημειώσω, τέλος, ότι με το ZTE 367N δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα με το Siemens Gigaset DA610.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...