Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 23/4/2020 στις 6:49 ΜΜ, Zarken είπε

Καλησπέρα παιδιά. Με τα πολλά και συν όλα τα προβλήματα που έχει τούτο το κονσερβοκούτι είπα να πάρω λίγο την κατάσταση στα χέρια μου. @@ βέβαια γιατί το μόνο που βρήκα είναι ότι υπάρχει ανοιχτό telnet και στο web ui έχει σαν χρήστη και έναν superuser χωρίς όμως να έχω βρει κάτι άλλο ακόμα. Θα βοηθούσε αν κανένας προσπαθούσε να βρει κι αυτός το password.

Αυτα τα γνωριζουμε ηδη & τα εχουμε μοιραστει σε προηγουμενες σελιδες, θα μπορουσες απλα να κανεις μια αναζητηση :P

Προς το παρον μπορεις να κανεις συνδεση ως superuser μεσω της κονσολας του browser (alt+f12) και να βρεις "κρυμμενα" δεδομενα που με admin δεν θσ εβλεπες

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/4/2020 στις 3:04 ΜΜ, DanielRGr είπε

Προς το παρον μπορεις να κανεις συνδεση ως superuser μεσω της κονσολας του browser (alt+f12) και να βρεις "κρυμμενα" δεδομενα που με admin δεν θσ εβλεπες

Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Όταν ανοίγω κονσόλα και γράφω 

usermode="admin"
page_data_init("settings")

τότε μου βγάζει μόνο σαν χρήστη admin, εκτός κι αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Ή έκανε κανά update η vodafone και το κλείδωσε. Σήμερα συνδέθηκα στο δίκτυό της, και πραγματικά αυτό το ρούτερ δεν παλεύεται καθόλου. Αν μπορέσω να βρω τα user pass της τηλεφωνίας, θα είναι τέλεια.

Edit. Τελικά το πάλεψα και βρήκα κωδικούς, αλλά δεν παίζει. Γιατί παίζει με την μία σε κάποιους και σε κάποιους άλλους όχι, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Επεξ/σία από dj_takis
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να βαλει δική του συσκευή τύπου Archer VR400 v2, και πάνω σε αυτή να κουμπώσει το h300s (στη wan κοκκινη θύρα) και να βαλει το τηλεφωνο του πανω στο h300s ωστε το ιντερνετ να το κανονιζει το tp-link και το voip το h300s; 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να βαλει δική του συσκευή τύπου Archer VR400 v2, και πάνω σε αυτή να κουμπώσει το h300s (στη wan κοκκινη θύρα) και να βαλει το τηλεφωνο του πανω στο h300s ωστε το ιντερνετ να το κανονιζει το tp-link και το voip το h300s; 

Έχει πει κάποιος ότι έχει κάνει bind το vlan 837 στο δικό του ρουτερ και σε σύνδεση με την wan του h300s έχει παίξει 

Δημοσ.

Μια ερώτηση σε όλους. Εφόσον το router έχει dual band wifi 2.4 και 5GHz μπορεί να ρυθμιστεί ώστε το SSID να είναι το ίδιο και στις δυο μπάντες και η κάθε συσκευή να συνδέεται αυτόματα σε όποια μπάντα έχει καλύτερο σήμα; Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Επίσης θα γίνεται αυτόματα εναλλαγή στην συσκευή όταν πχ έχει συνδεθεί στο 5GHz και απομακρύνομαι οπότε το σήμα δεν είναι καλό και να συνδεθεί στην 2.4;

Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά όταν το έβαλα οι μπάντες είχαν διαφορετικό SSID.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, red7genius είπε

Μια ερώτηση σε όλους. Εφόσον το router έχει dual band wifi 2.4 και 5GHz μπορεί να ρυθμιστεί ώστε το SSID να είναι το ίδιο και στις δυο μπάντες και η κάθε συσκευή να συνδέεται αυτόματα σε όποια μπάντα έχει καλύτερο σήμα; Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Επίσης θα γίνεται αυτόματα εναλλαγή στην συσκευή όταν πχ έχει συνδεθεί στο 5GHz και απομακρύνομαι οπότε το σήμα δεν είναι καλό και να συνδεθεί στην 2.4;

Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά όταν το έβαλα οι μπάντες είχαν διαφορετικό SSID.

Αν θυμάμαι καλά, το που θα συνδέεται η συσκευή είναι θέμα ρυθμίσεων από εκεί. Από το κινητό δλδ. Οπότε.... Νομίζω ότι αν έχεις και τα 2 περασμένα δεν θα έχει διαφορα

Δημοσ.

Ναι απλώς έτσι δεν θα γίνεται εναλλαγή όταν το ένα σήμα είναι πιο δυνατό από το άλλο αν το SSID είναι διαφορετικό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, red7genius είπε

Ναι απλώς έτσι δεν θα γίνεται εναλλαγή όταν το ένα σήμα είναι πιο δυνατό από το άλλο αν το SSID είναι διαφορετικό.

Στο δικό μου κινητό έχει επιλογή να αλλάζει από μόνο του δίκτυο όταν εντοπίζει πιο δυνατός δίκτυο που έχει κωδικούς. Οπότε πηδάει από το 2.4 στο 5 από μόνο του. Και ας έχουν διαφορετικό ssid. Αυτό λέω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω το ρουτερ της Vodafone h300s για vdsl 50 mpbs.μπορω να θέσω όριο στο download speed σε μια συσκευή που συνδέεται σε αυτό? Και αν ναι πως μπορεί να γίνει? 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Lolo1 είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω το ρουτερ της Vodafone h300s για vdsl 50 mpbs.μπορω να θέσω όριο στο download speed σε μια συσκευή που συνδέεται σε αυτό? Και αν ναι πως μπορεί να γίνει? 

Το εψαξα κι εγω και δε βρηκα κατι.. Δε νομιζω οτι γινεται..

Δημοσ.

Vodafone H300S Extended Settings

Ανακάλυψα τυχαία ότι μειώνοντας το πλάτος του παραθύρου του Web Interface,
επάνω δεξιά εμφανίζεται ένα άλλο μενού με εκτεταμένες ρυθμίσεις (πχ. Settings -> FTP,  Samba κλπ.) !!!
Εντελώς κουφό !!!

H300s_Settings_Extend.png.0a0e0b932a4fb75fde00a56c7c79e8bd.png

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτό το @#$%ρούτερ τα πάντα είναι πιθανά τελικά.

Εκτός από το να δουλεύει σωστά.

• Super Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, aastra56 said:

Vodafone H300S Extended Settings

Ανακάλυψα τυχαία ότι μειώνοντας το πλάτος του παραθύρου του Web Interface,
επάνω δεξιά εμφανίζεται ένα άλλο μενού με εκτεταμένες ρυθμίσεις (πχ. Settings -> FTP,  Samba κλπ.) !!!
Εντελώς κουφό !!!

Ahem....

Capture.PNG.af383d62a163b81de11904ccc84041bc.PNG

Μου φαίνεται ότι δεν είχες μπει στα Settings -> Content Sharing . 😛

Δημοσ.

Πάντως δοκιμάζουν και άλλο router, όπως μου είπε ένας τεχνικός, αφού το δικό μου κάηκε πριν 3 ημέρες αν και το έχω πάνω σε UPS.

Ήξερε για τα προβλήματα που έχει με το Wifi και το "άδειασμα" που κάνει στις μπαταρίες των κινητών και αν και έβαλε σημείωση να μου στείλουν διαφορετικό router πάλι με το ίδιο χρέπι κατέληξα...

Η ώρα και η ημερομηνία πως αλλάζουν αν κάποιος θέλει να ενεργοποιήσει Γονικό Έλεγχο ή απενεργοποίηση του wiFi σε συγκεκριμένες ώρες?

• Super Moderators
Δημοσ.

Για μένα δεν θα αλλάξουν και πολλά αν δεν δώσουν Bridge δυνατότητα χωρίς να χρειάζεται root pass, όπως κάνει η Cosmote με τα Speedport. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...