Zergoulini Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Στις 16/3/2020 στις 11:11 ΜΜ, harrysfil είπε Έχω φοβερό πρόβλημα με το ιντερνετ και δεν ξέρω αν φταίει το modem h300s ή κάτι άλλο. Το τηλέφωνο είναι voip και έχω 200αρι ιντερνετ αλλά έχω αποσυνδέσεις από το ιντερνετ διακοπές όταν μιλάω στο κινητό ή στο σταθερό (με ακούνε αλλά δεν τους ακούω) κατά διαστήματα. Στην εξυπηρέτηση μου είπαν: "Από τους ελέγχους που έκανα είδα ότι το ρούτερ έχει λανθασμένες επικοινωνίες με το ίντερνετ (λάθη), το οποίο ο χρήστης το αντιλαμβάνεται ως χαμηλή ταχύτητα, αποσυνδέσεις από το WiFi , "κολλήματα" σε steaming ή ping σε online games. Για να διαπιστώσουμε αν επηρεάζουν την ποιότητα των υπηρεσιών σας χρειάζεται να γίνει μία επανεκκίνηση του ρούτερ και της γραμμής σας για να διαπιστώσουμε αν μηδενίζονται ή αν επαναλαμβάνονται." Και μετά την επανεκίνηση είδαν πάλι τα ίδια οπότε δρομολογήθηκε τεχνικός να το δει. Έβαλα πάνω το H267A που δίνει download μερχι 96 και θα το δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Φοβάμαι ότι το modem H300s είναι μονόδρομος για το 200αρι. Από την άλλη μόνο 200αρι δεν είναι αν διακόπτεται κάθε τόσο. Κάθε βοήθεια δεκτή. Καλημερα φιλε μου. Εχω 50αρι τις vodafone και εχω το ιδιο ακριβως προβλημα. Ξεσυχρονιζει και χρονιζει διαρκως ολη την ημερα και ουσιαστικα δε εχω internte μη πω για online gaming οπου ανα 30 secs κολαει για 5 δευτερολεπτα. Μια στο τοσο κανει και επανεκινηση μονο του. Ειμαι σε επικοινωνια με την vodafone εδω και κανα μηνα. Μου εχουν στηλει τεχνικο 3 φορες, ο οποιος παντα μου ελεγε οτι η γραμμη σου φενεται πεντακαθαρη. Μου αλαξανε 3 ρουτερ και τελος εφερα και ηλεκτρολογο και μου τραβιξε καλωδιο απο τη πηγη απευθειας πανω στο ρουτερ, το τηλ δε το χρησιμοποιω καν. Ακομα το προβλημα παραμενει, και περιμενω να δω τι θα μου πουν. Αν δε το φτιαξουν τοτε θα σπασω το συμβολαιο και δε θα πληρωσω ρητρα. Επισης η καμπινα ειναι 150 μετρα απο το σπιτι μου. Δε θελω να σε απογοητευεσω αλλα πιθανον να μη βγαλεις ακρη.
harrysfil Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μου άλλαξανε modem παλι ομως H300s. Από οτι κατάλαβα δεν υπάρχει άλλο. Μέτρησαν έξω στην είσοδο του συγκροτήματος και στην είσοδο του σπιτιού. Εβγαζε η καλωδίωση πολλά λάθη και γι αυτο είχα αποσυνδεσεις και κακη ποιοτητα ιτνερνετ. Ηρθε ο τεχνικος εβαλε αλλο ζευγος καλωδιων και κανω και εγω επανεκκινηση το modem καθε βραδυ. Απο τοτε δεν ειχα ξανα προβληματα. Βεβαια ολο αυτο δειχνει (οπως μου ειπε και ο τεχνικος) ποσο ευαισθητο ειναι σε θεματα καλωδιων το 200αρι ιντερνετ. Φυσικα το καλυτερο θα ηταν οπτικη ινα μεχρι το σπιτι αλλα πιο πιθανο ειναι να ερθει η Ινα Λαζοπουλου στο σπιτι παρα οπτικη ινα απο τον ΟΤΕ.
Bladorac Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΩΣΤΑ ACCESS POINT ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ?? ΕΧΩ ΕΝΑ TP-LINK VR400 v1
DanielRGr Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Στις 3/4/2020 στις 5:02 ΜΜ, fingolfingr είπε Χρησιμοποιεί κανείς ddns για απομακρυσμένη πρόσβαση στις συσκευές του; Το modem συνδεεται κανονικά στον provider, οι πόρτες είναι ανοιχτές κανονικά αλλά όταν βάζω το κλασικό username.mplampla.mpla:port..... δεν συνδεεται. Σε παλιοτερο modem της cyta δουλευει μία χαρα αλλα δεν εχω τηλέφωνο. Και στο h300s αλλα και στο 100v δεν μπορεί να μου δουλέψει. Το χρησιμοποιεί κανενας και δουλευει; Εγω χρησιμοποιω NO-IP σε 100v. Η εμπειρια μου; Χαλια. Το μοντεμ κανει οτι θελει.
fingolfingr Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, DanielRGr είπε Εγω χρησιμοποιω NO-IP σε 100v. Η εμπειρια μου; Χαλια. Το μοντεμ κανει οτι θελει. Τι σου κάνει δλδ? Χάνει την συνδεση? Συνδεεται οποτε θέλει? Δεν ανανεώνει την ip?
DanielRGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, fingolfingr είπε Τι σου κάνει δλδ? Χάνει την συνδεση? Συνδεεται οποτε θέλει? Δεν ανανεώνει την ip? Τα πετυχες ολα 😁
fingolfingr Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, DanielRGr είπε Τα πετυχες ολα 😁 Αααα τόσο καλά. Αυτό να φανταστώ είναι καθαρά θέμα modem. Δεν είναι δλδ κάποια ασυμβατότητα από την voda κλπ. Αν μπει άλλο modem.θα λειτουργεί κανονικά. Σωστά? Και ρωτάω πιο πολύ γιατί σε παλαιοτερη επικοινωνία μου με το τεχνικό τους, σε ερώτηση μου σχετικά με το αν δουλεύει το ddns η απάντηση ήταν "για να υπάρχει σαν επιλογή λογικά θα δουλεύει".
DanielRGr Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, fingolfingr είπε Αααα τόσο καλά. Αυτό να φανταστώ είναι καθαρά θέμα modem. Δεν είναι δλδ κάποια ασυμβατότητα από την voda κλπ. Αν μπει άλλο modem.θα λειτουργεί κανονικά. Σωστά? Και ρωτάω πιο πολύ γιατί σε παλαιοτερη επικοινωνία μου με το τεχνικό τους, σε ερώτηση μου σχετικά με το αν δουλεύει το ddns η απάντηση ήταν "για να υπάρχει σαν επιλογή λογικά θα δουλεύει". Δεν ξερω αν ειναι θεμα μοντεμ ή οχι, δυστυχως. Μπορει το TP-LINK να μην ξερει να επικοινωνει με τον DDNS σωστα ή το δικτυο της Vodafone καπως το μπλοκαρει. Πολυ επαγγελματικη απαντηση σου εδωσαν, χαχα. Παντως, να ξερεις οτι εφοσον μπορεις να ανοιξεις πορτα και να βαλεις μεσω του μενου DDNS, τοτε σε οποια εταιρια και να βρισκεσαι θα εισαι κομπλε. Ουσιαστικα το DDNS απλως κανει redirect τα requests στην IP του σπιτιου σου(μοντεμ). Σε περιπτωση που κλεισει/ξαναανοιξει το μοντεμ, με το που μπει online στελνει σημα στο DDNS με την νεα IP και τα redirects γινονται στη νεα IP.
Zarken Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Με τα πολλά και συν όλα τα προβλήματα που έχει τούτο το κονσερβοκούτι είπα να πάρω λίγο την κατάσταση στα χέρια μου. @@ βέβαια γιατί το μόνο που βρήκα είναι ότι υπάρχει ανοιχτό telnet και στο web ui έχει σαν χρήστη και έναν superuser χωρίς όμως να έχω βρει κάτι άλλο ακόμα. Θα βοηθούσε αν κανένας προσπαθούσε να βρει κι αυτός το password. 1
tyf Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 εγω εχω κανει το εξης. h300s --> ubiquiti edge max router -? tplink eap 110. στο h300s wifi κτλ κλειστα. σε 50αρα γραμμη δουλευει υπεραψογα με το qos του ubiquiti.
gorgi991 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 παιδιά μου εστειλαν αυτο το ρουτερ από αλλαγή βοντ 24 σε 50αρα ακόμα δεν έχει μπει η vdsl άλλα με asdl έχω spikes σε ping και αποσυνδέσεις που κρατανε 50 δευτερολεπτα περίπου να περιμένω να κουμπώσει vdsl η να αρχίσω παράπονα από τώρα για να μου στείλουν το 100ν;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, μπορει καποιος Χριστιανος να με βοηθησει (με ΠΜ) να βγαλω τα user-pass του voip απο το H300S? [usermode="admin" page_data_init("settings")] <- ή πληκτρολογω ή με επικολληση την εντολη στην κονσολα, και παντα δεξια μου βγαζει μηνυμα σφαλματος και τιποτα αλλο. (πχ: Uncaught SyntaxError: Unexpected identifier). Δοκιμασα και με τους 2, mozilla και Chrome. Τι λαθος κανω? Edit: θα έχω και screen shots, στο ΠΜ... Edit 2: Ουφ ,με "γκάστρωσε", αλλά το βρήκα... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2020 από kolossos
triantis7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Παίδες με αυτό το κονσερβοκούτι έχω πολύ αστάθεια στο sync λόγω κακής γραμμής που έχει βγει τεχνική αδυναμία και δεν μπορεί να φτιαχτεί. Συγκεκριμένα έχω πολλά CRC Errors. Ουσιαστικά δεν φταίει το H300 αλλά όταν βάζω ένα ZTE168N που έχω από forthnet, είναι πολύ πιο σταθερό αλλά φυσικά δεν έχω VOIP. Μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω μπροστά το ZTE να συγχρονίζει και να δίνει στην συνέχεια στο H300 το οποίο θα κάνει την δρομολόγηση, θα σηκώνει VOIP κτλ; Είχα την εντύπωση ότι αν κάνω το ZTE bridge και πάρω από την lan του στην WAN του Η300 θα παίξει αλλά δεν παίζει. Τι πρέπει να κάνω;
GiwrgosP- Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 5:14 ΜΜ, fingolfingr είπε Το tp link είναι το 100v. Και για εκείνο υπάρχουν οι κωδικοί. Αλλά..... Το 100v δεν έχει 5 ghz wifi και έχει 100αρες θύρες δικτύου Τουλαχιστον το tplink 100v λειτουργικά ειναι ενταξει; Για τους γονεις μου δηλαδη που δεν παιζει να αναβαθμισουν την 50ρα σε κατι παραπανω..
fingolfingr Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 52 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Τουλαχιστον το tplink 100v λειτουργικά ειναι ενταξει; Για τους γονεις μου δηλαδη που δεν παιζει να αναβαθμισουν την 50ρα σε κατι παραπανω.. Στην δική μου την γραμμή, από όταν το έβαλα πάνω σταμάτησαν οι αποσυνδέσεις. Για αυτό και το ζήτησα βασικά. Δεν χρησιμοποιω το wifi του για να σχολιάσω πάνω σε αυτο. Για εμένα... Απλά το h300s είναι καλύτερο από θέμα σταθερότητας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα