Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300s

bill2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν και εχω ανοιξει ενα θεμα για προβλημα στο ιντερνετ, ηθελα να ρωτησω εδω αν ειχε κανενας αλλος σχετικο προβλημα και διορθωθηκε με αλλαγη του σαπιου H300.

Ειμαι 500 μετρα απο καμπινα με 100αρι VDSL.

Μαζευω πολλα CRC errors της ταξης των 5000-50000

Το SNR μου ανεβοκατεβαινει απο 5 εως 7, το ιδιο και η ταχυτητα μου απο 70 εως 90

Το πιο σημαντικο ειναι οτι εχω 1-2 αποσυνδεσεις καθε μερα

Η εσωτερικη μου καλωδιωση ειναι καλη.

Αν κλαφτω πολυ (γιατι ηρθε τεχνικος και περιμενω τηλεφωνημα για περαιτερω συζητηση τι να κανουμε) να μου αλλαξουν το ρουτερ λετε να φτιαχτει λιγο η κατασταση? αξιζει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...
Στις 21/3/2024 στις 12:35 ΜΜ, StormGr είπε

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά η Γιαγια μου έχει adsl 24 στην nova και έχει άθλιο παλιό modem και βρήκα αυτό της Vodafone το h300s μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή.Μπορει να λειτουργήσει με adsl η μόνο με vdsl;

5 ώρες πριν, GreekGames είπε

Μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση αλλά η Γιαγια μου έχει adsl 24 στην nova και έχει άθλιο παλιό modem και βρήκα αυτό της Vodafone το h300s μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή.Μπορει να λειτουργήσει με adsl η μόνο με vdsl;

Ναι, θα λειτουργήσει.

Μόντεμ σύγχρονο μπορείς να βρεις και δωρεάν, πολλοί τα χαρίζουν.

• Thanks 1

Δεν ξέρω αν είναι κλειδωμένο μόνο στη Vodafone όμως. Αν παίζει και στη nova

Ειλικρινά δεν το έχω ψάξει ποτέ 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το δικό μου και ΔΕΝ το έβαλα στην πρίζα του τηλεφώνου για να μην πάρει ρυθμίσεις.

Όσο κι αν σας κάνει εντύπωση, έχω ακόμα 24άρα ADSL. Το μόντεμ το ανοίγω από τη συσκευασία και το βάζω στο ρεύμα.

Είχε την έκδοση 1.2.01.06 και δοκίμασα να μπω ως superuser. Αφού δεν τα κατάφερα, το σύνδεσα στην τηλεφωνική γραμμή και πήρε την 1.2.02.05.

Μήπως έχει καταφέρει κανείς να κάνει fail over; Είδα πως έχει είσοδο WAN για να συνδέσω το 2ο ρούτερ μου (το οποίο θα ήθελα να είναι το κύριο, αφού είναι 100άρα VDSL). Δηλαδή αυτό το H300S το θέλω σαν δευτερεύουσα σύνδεση.

Επίσης οι κωδικοί που δοκίμασα ήταν

Username superuser
Pass Ab1234567!

Βέβαια εδώ στο insomnia γράφετε πως τα συνθηματικά είναι τα εξής...

superuser
4tfbckam

Όπως και να έχει, πήρε ρυθμίσεις από το ίντερνετ, οπότε και δεν μπορώ να μπω σαν superuser.

Στις 21/3/2024 στις 12:35 ΜΜ, StormGr είπε

Αν και εχω ανοιξει ενα θεμα για προβλημα στο ιντερνετ, ηθελα να ρωτησω εδω αν ειχε κανενας αλλος σχετικο προβλημα και διορθωθηκε με αλλαγη του σαπιου H300.

Ειμαι 500 μετρα απο καμπινα με 100αρι VDSL.

Μαζευω πολλα CRC errors της ταξης των 5000-50000

Το SNR μου ανεβοκατεβαινει απο 5 εως 7, το ιδιο και η ταχυτητα μου απο 70 εως 90

Το πιο σημαντικο ειναι οτι εχω 1-2 αποσυνδεσεις καθε μερα

Η εσωτερικη μου καλωδιωση ειναι καλη.

Αν κλαφτω πολυ (γιατι ηρθε τεχνικος και περιμενω τηλεφωνημα για περαιτερω συζητηση τι να κανουμε) να μου αλλαξουν το ρουτερ λετε να φτιαχτει λιγο η κατασταση? αξιζει?

Βρήκες τελικά άκρη? Έχω το ίδιο θέμα.

2 ώρες πριν, kostn96user είπε

Βρήκες τελικά άκρη? Έχω το ίδιο θέμα.

Μου εριξαν την ταχυτητα απο 100αρα σε 50αρα. Δουλεψε για κανα 2 μηνες σχετικα καλα με 1-2 αποσυνδεσεις την εβδομαδα.

Τις τελευταιες 2 βδομαδες που επιασαν οι ζεστες εχει ξαναρεθει σχεδον η παλια κατασταση με 1-2-3 αποσυνδεσεις καθημερινα. Δυστυχως ομως δεν εχω καθολου χρονο να το ψαξω και δεν και ειμαι και πολυ στο σπιτι (μονο η γυναικα που γκρινιαζει).

Υποψιαζομαι οτι και να κανω δεν θα γινει και τιποτα διοτι απλα ψηνεται η καμπινα της Βοντα μεσα στον ηλιο και στελνει πολλα λαθη ή κατι τετοιο.

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα σε όλους! 
Έχω μια ερώτηση, πήγα να δω τι κανάλια wifi έχω στο modem και παρατήρησα ότι δεν έχω πια τις ρυθμίσεις για την επιλογή καναλιών...είναι μόνο δικό μου το θέμα ή το εχει και κάποιος άλλος?image.png.f8b9a98b36059bbc6f24ed594c137dd6.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...