Salonica7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 παιδια καλησπερα μια ερωτηση και αν μπορειτε να δωσετε τα φωτα σας εχω και εγω αυτο το H300s και μια πριζα τηλεφωνου στο σπιτι.ειχα πριν το speedport2i μπορω να το ξανα βαλω πανω και να δουλεψει και το τηλεφωνο?υπαρχει τροπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonica7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μίλησα με την vodafone κ ειπαν θα μου στείλουν σε εμαιλ τους κωδικούς του τηλεφώνου θα μπορέσω να τους βαλω στο το παλιό ρούτερ speedport2i κ να δουλεψει το τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δεν πρόκειται να παίξει γιατί και το SpeedPort είναι κλειδωμένο και αν θυμάμαι καλά δεν σε αφήνει να αλλάξεις ουτε SIP Servers, κτλ. Χρειάζεσαι ξεκλείδωτο εξοπλισμό εμπορίου, π.χ. FritzBox... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evan_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα... έχω το H300S σε 100mbit γραμμή. Παίζει απροβλημάτιστα, συγχρονίζει στα 100mbit, και το 5GHz wifi λειτουργεί καλά (αν και το range θα μπορούσε να είναι καλύτερο). Σύντομα θα προστεθούν και άλλες συσκευές στο σπίτι, οπότε με ενδιαφέρει πολύ η απόδοση και σταθερότητα του WiFi (π.χ. θα χρειαστεί να γίνονται μεταφορές μεγάλου όγκου δεδομένων μεταξύ συσκευών στο local network). Σκέφτομαι 2 επιλογές για αναβάθμιση: 1) Προσθήκη WiFi 6 router πάνω στο H300S, με "δυνατό" wifi (τύπου gaming router, με εξωτερικές κεραίες κλπ). 2) Αντικατάσταση του H300S με wifi 6 modem/router. Διαβάζω για το Fritzbox, αλλά παρά την υψηλή του τιμή, διαβάζω ότι διαθέτει παλαιότερο chipset και δεν έχει εξωτερικές κεραίες... δεν ξέρω αν αξίζει τα χρήματα για το σκοπό που το θέλω. Απόψεις; Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristosglezellis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1)Παρε κάτι με τεχνολογία MESH 2)κ το συνδέεις με καλώδιο πάνω στο ρουτερ Αλλιως ένα extender με σύνδεση AP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theofilos paok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα έβαλα vodafone γραμμή και μου έδωσαν το h300s γίνεται κάπως να βρω τους κωδικους sip για να αλλάξω ρουτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aler45 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τους δίνει η εταιρία !! Καλείς στο 13830 κανείς verification τα στοιχεία σου και στα στέλνουν με email. Η για να μην χρεώνεσαι μπαίνεις στην τεχνική υποστήριξη μέσω chat και τους ζητάς από εκεί. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από aler45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theblacktownmate Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 100-107 αμα δεν τρεχει το vodafone tv (εκανα παυση φυσικα το COD) Vodafone 3play 100 και η 50ρα εγυυση ητανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evan_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Ερώτηση: Οι θύρες LAN που έχει το H300S είναι gigabit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x69pr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Τώρα πλέον που δίνουν κωδικούς τηλεφωνίας υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που δε μας δίνουν και τα superuser credentials για το χρεπι; υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσουμε και να περάσουμε κάποιο συμβατό generic firmware για αυτό το μηχανακι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopapa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Σε v1.2.02.03 υπάρχει τρόπος να ορίσω DNS server μέσα απο το ρούτερ; Έχω admin και superuser προσβαση αλλα κ παλι πολλες ρυθμίσεις ειναι κρυμμένες. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου από geopapa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geor92 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας! Θα μπορούσε να βάλω VPN στο συγκεκριμένο router? Είτε με εσωτερικές ρυθμίσεις είτε με SmartDNS επιλογή του NordVPN? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasleon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 11/12/2023 στις 11:15 ΜΜ, x69pr είπε υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που δε μας δίνουν και τα superuser credentials για το χρεπι; ...επειδη εχω μεινει λιγο πισω,αυτα δεν δουλευουν πια? superuser 4tfbckam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x69pr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, iliasleon είπε ...επειδη εχω μεινει λιγο πισω,αυτα δεν δουλευουν πια? superuser 4tfbckam Όχι, κόπηκαν 1-2 update πιο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα