Προς το περιεχόμενο

Vodafone H300s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ίδια κι εγώ.

1 ώρα πριν, kostassfirakis είπε

Επειδή το ρουτερ άρχισε να μου κάνει crash κάθε 5 λεπτά ένα access point (μάλλον λόγο κακών ρυθμίσεων) το έκανα reset, με μεγάλη μ έκπληξη είδα ότι μετά το reset υποστηρίζεται το IPv6 σκοράρω 10/10 εδώ Vodafone-H-300s-v1.2.01.06

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 12/11/2022 στις 9:32 ΠΜ, kostassfirakis είπε

Επειδή το ρουτερ άρχισε να μου κάνει crash κάθε 5 λεπτά ένα access point (μάλλον λόγο κακών ρυθμίσεων) το έκανα reset, με μεγάλη μ έκπληξη είδα ότι μετά το reset υποστηρίζεται το IPv6 σκοράρω 10/10 εδώ Vodafone-H-300s-v1.2.01.06

To reset το έκανες απο το pin πίσω απο το router ή απο το web?

Απο το pin που δοκίμασα πάντως δεν έγινα τίποτα (δεν ξέρω αν το έκανα και σωστά βεβαια)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, costachri είπε

To reset το έκανες απο το pin πίσω απο το router ή απο το web?

Απο το pin που δοκίμασα πάντως δεν έγινα τίποτα (δεν ξέρω αν το έκανα και σωστά βεβαια)

web αλλά έχω την έκδοση "Vodafone-H-300s-v1.2.01.06" εσύ ποια έκδοση έχεις;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, kostassfirakis είπε

web αλλά έχω την έκδοση "Vodafone-H-300s-v1.2.01.06" εσύ ποια έκδοση έχεις;

Κι εγώ αυτή έχω. Θα δοκιμάσω και απο το web.

Δοκίμασες μετά να κάνεις restore το configuration που είχες;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, costachri είπε

Κι εγώ αυτή έχω. Θα δοκιμάσω και απο το web.

Δοκίμασες μετά να κάνεις restore το configuration που είχες;

όχι γτ δεν θέλω να επιστρέψουν τα bugs να φύγουν θέλω 

Δημοσ.

Τυχαίνει να γνωρίζει κανείς εάν, αφού συνδεθεί το ρούτερ κανονικά κλπ, γίνεται να συνδεθεί δεύτερο τηλέφωνο κατευθείαν στη θύρα TEL 2;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Losraio είπε

Τυχαίνει να γνωρίζει κανείς εάν, αφού συνδεθεί το ρούτερ κανονικά κλπ, γίνεται να συνδεθεί δεύτερο τηλέφωνο κατευθείαν στη θύρα TEL 2;

.

Επεξ/σία από btcminer22
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Losraio είπε

Από όσα ξέρω, μπορείς να ορίσεις την TEL 2 να χρησιμοποιεί το VOIP account του αριθμού σου, τα στοιχεία του οποίου έχει πάρει ο router από τη Vodafone. Επιλέγεις εάν θες να δέχεται το TEL 2 εισερχόμενες, να κάνει εξερχόμενες ή και τα δύο.

Μπορείς να έχεις 2 κανάλια φωνής παράλληλα. Δεν ξέρω εάν μπορείς να σετάρεις VOIP account άλλου παρόχου πχ Modulus.

Δημοσ.

Σε σχέση με τις ρυθμίσεις ipv6 της v1.2.01.06 υπάρχει το πρόβλημα ότι

- δεν μπορεί να απενεργοποιηθούν (δεν υπάρχει το κουμπί αποθήκευσης)

- αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει κάποιο firewall για εισερχόμενες συνδέσεις.

Αυτό ανοίγει πολλές μεγάλες πόρτες από τις διάφορες συσκευές του τοπικού μας δικτύου.

Τα pc μπορεί να ρυθμιστούν να έχουν ipv6 firewall, πιθανών να είναι ήδη έτοιμα.

Αλλά άλλες IoT συσκευές ή ακόμα και smart * (phone,tablet,...) είναι άμεσα εκτεθειμένες στο διαδίκτυο.

Έχει επικοινωνήσει κανείς με τη vodafone σχετικά με το router firewalling  για το 6;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Μου έγινε αυτόματη αναβάθμιση σε Firmware version  σε Vodafone-H-300s-v1.2.01.06 και έχω δυο ερωτήσεις:

1. Μου είχε μια νέα επιλογή για να ενώσω το δίκτυο 2.4 & 5 Ghz σε ένα SSID και το έκανα, αλλά από τότε έχω συχνές αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις με το laptop μου που δουλεύει μόνο 2.4 Ghz.

Θέλω να γυρίσω πίσω σε χωριστά SSID για τα δυο δίκτυα αλλά δε βλέπω τέτοια επιλογή.

3. Με το νέο firmware ο superuser έχει αλλάξει password και τώρα δεν μπορώ να μπω σε πιο προχωρημένες ρυθμίσεις. π.χ. θέλω πολύ να ξαναλλάξω το DNS αλλά πλέον δεν μπορώ να το αλλάξω γιατί ήταν σε superuser καρτέλα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
18 hours ago, coterzo said:

Καλησπέρα σας!

Μου έγινε αυτόματη αναβάθμιση σε Firmware version  σε Vodafone-H-300s-v1.2.01.06 και έχω δυο ερωτήσεις:

1. Μου είχε μια νέα επιλογή για να ενώσω το δίκτυο 2.4 & 5 Ghz σε ένα SSID και το έκανα, αλλά από τότε έχω συχνές αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις με το laptop μου που δουλεύει μόνο 2.4 Ghz.

Θέλω να γυρίσω πίσω σε χωριστά SSID για τα δυο δίκτυα αλλά δε βλέπω τέτοια επιλογή.

3. Με το νέο firmware ο superuser έχει αλλάξει password και τώρα δεν μπορώ να μπω σε πιο προχωρημένες ρυθμίσεις. π.χ. θέλω πολύ να ξαναλλάξω το DNS αλλά πλέον δεν μπορώ να το αλλάξω γιατί ήταν σε superuser καρτέλα.

Ευχαριστώ πολύ.

δες μηπως πρεπει να απενεργοποιησεις κατι για να ξεχωρισουν τα δυο ssid.μπορεις να δοκιμασεις και factory default αλλα ειναι δυσκολο να μην σε αφηνει να τα χωρισεις. μηπως πρεπει να κλεισεις τιποτα για band steering ή mesh για να σε αφησει να τα χωρισεις.αλλιως ζητα απο τον παροχο να το κανει απομακρυσμενα.

On 11/11/2022 at 15:41, ProfessorLack said:

Screenshot_21.png

το παραξενο ειναι το πιο μεγαλο attenuation στο up απο οτι στο down. αν μπορεις να κανεις δοκιμη σε κατανεμητη/χωνευτη θα ηταν μια λυση.και σιγουρα η καλωδιωση σου να ειναι συμφωνα με το Pdf χωρις παραλληλα/bridge taps

Δημοσ.
9 ώρες πριν, coterzo είπε

. Μου είχε μια νέα επιλογή για να ενώσω το δίκτυο 2.4 & 5 Ghz σε ένα SSID και το έκανα, αλλά από τότε έχω συχνές αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις με το laptop μου που δουλεύει μόνο 2.4 Ghz.

Δοκίμασες να διαγράψεις το δίκτυο και να το περάσεις ξανά;

Εγώ στα 2.4 δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα δούλεψαν όπως πριν. Οι συσκευές στα 5Ghz χρειάστηκε να συνδεθούν από την αρχή.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, coterzo είπε

Μου έγινε αυτόματη αναβάθμιση σε Firmware version  σε Vodafone-H-300s-v1.2.01.06 και έχω δυο ερωτή1. Μου είχε μια νέα επιλογή για να ενώσω το δίκτυο 2.4 & 5 Ghz σε ένα SSID και το έκανα, αλλά από τότε έχω συχνές αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις με το laptop μου που δουλεύει μόνο 2.4 Ghz.

Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα καινούργιο ZTE modem-router του Cosmote και ένα laptop με παλιά κάρτα WiFi της Intel. Λύθηκε όταν αναβάθμισα τους drivers της κάρτας στην τελευταία έκδοση.
https://www.adslgr.com/forum/threads/1224426-ZTE-H1600-από-OTE-Πουθενά-δε-βρίσκω-πληροφορίες?p=7337362

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, talos_2002 said:

Είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα καινούργιο ZTE modem-router του Cosmote και ένα laptop με παλιά κάρτα WiFi της Intel. Λύθηκε όταν αναβάθμισα τους drivers της κάρτας στην τελευταία έκδοση.
https://www.adslgr.com/forum/threads/1224426-ZTE-H1600-από-OTE-Πουθενά-δε-βρίσκω-πληροφορίες?p=7337362

δυστυχως πολλες φορες τα windows περνανε generic drivers ή και πιο παλιες εκδοσεις.οποτε καλο ειναι να ψαχνουμε οπως ειπες για πιο νεους drivers απο το site του κατασκευαστη.

σε καποια λαπτοπ βεβαια μπορει καποιος να αλλαξει την καρτα και να βαλει dual band.

Δημοσ.

Τελικα ενώ είχα αλλάξει password ston superuser μπαίνω αλλά δε βλέπω τίποτα

Οπότε μπαίνω σαν admin

Μετά από 10 μήνες επιτέλους με την καινούργια έκδοση τα κανάλια αλλάζουν.... Μπαίνει και σε άλλα κανάλια εκτός από το 11

Νομίζω δουλεύει καλύτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...