kostassfirakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, gthebest00 είπε Δυστυχώς το πρόβλημα γίνεται είτε με ethernet είτε με wifi οπότε δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα καναλιού, κωδικοποίησης και band steering Μήπως απαιτεί κάποια ρύθμιση σε firewall, upnp, portforward; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villa&spa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δηλαδή τι γίνεται;; Περνάει ip έχει νετ (ανοίγει μια απλή νόμιμη σελίδα) αλλά δεν φορτώνει το περιεχόμενο των μη τόσο νόμιμων;; Υπάρχει κάποιο μήνυμα λάθους;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gogotsa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, villa&spa είπε Δηλαδή τι γίνεται;; Περνάει ip έχει νετ (ανοίγει μια απλή νόμιμη σελίδα) αλλά δεν φορτώνει το περιεχόμενο των μη τόσο νόμιμων;; Υπάρχει κάποιο μήνυμα λάθους;; Αυτο εχει να κανει με τους dns..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthebest00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Gogotsa είπε Αυτο εχει να κανει με τους dns..... Έχω βάλει dns της Google. Κατεβάζει μέσω torrent κανονικά (μέσω πρόσθετου). Αλλά δεν κάνει ενημερώσεις στα πρόσθετα, δεν λειτουργούν σωστά κάποια πρόσθετα που βλέπεις ταινίες μέσω streaming, δεν βρίσκει την ζώνη ώρας (λέει την ώρα λάθος), καθώς και κάποια αθλητικά πρόσθετα δεν λειτουργούν σωστά . Είναι γενικά μια περίεργη κατάσταση. Πάντως με το παλιότερο ρούτερ το H300s λειτουργεί κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostassfirakis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gthebest00 είπε Έχω βάλει dns της Google. Κατεβάζει μέσω torrent κανονικά (μέσω πρόσθετου). Αλλά δεν κάνει ενημερώσεις στα πρόσθετα, δεν λειτουργούν σωστά κάποια πρόσθετα που βλέπεις ταινίες μέσω streaming, δεν βρίσκει την ζώνη ώρας (λέει την ώρα λάθος), καθώς και κάποια αθλητικά πρόσθετα δεν λειτουργούν σωστά . Είναι γενικά μια περίεργη κατάσταση. Πάντως με το παλιότερο ρούτερ το H300s λειτουργεί κανονικά. Έχεις δοκιμάσει να μην βάλεις καθόλου dns και να παίρνει τους dns του isp από τον dhcp? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από kostassfirakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthebest00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, kostassfirakis είπε Έχεις δοκιμάσει να μην βάλεις καθόλου dns και να τα παίρνει από τον dhcp? Θα το κοιτάξω αυριο. Για την ώρα έβαλα πάλι το H300s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gthebest00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, kostassfirakis είπε Έχεις δοκιμάσει να μην βάλεις καθόλου dns και να παίρνει τους dns του isp από τον dhcp? Το δοκίμασα πάλι τα ίδια κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostassfirakis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Στις 7/11/2022 στις 5:38 ΜΜ, gthebest00 είπε Το δοκίμασα πάλι τα ίδια κάνει Δεν μπορώ να καταλάβω τότε ... δοκίμασε και cloudflare dns 1.1.1.1 & 1.0.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimispapas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα ηρθε κ η δικια μου ωρα να αρχισει τα τρελα του , το εβγαλα εβαλα ενα παλιο zte που ετυχε να εχω κ πηγενε ζαντα μεχρι που αποφασισα να το βαλω πανω κ να παρω τηλεφωνο στην βοντα κ ως δια μαγειας δεν κανει επανασυνδεσεις αλλα παιζει στα 18-20 αντι για τα 49-52 που ειχα πριν μικρο το κακο το μεγαλο μου προβλημα ειναι που δεν συνδεεται η ip μου καμερα να βλεπω το μωρο καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, dimispapas είπε Καλησπερα ηρθε κ η δικια μου ωρα να αρχισει τα τρελα του , το εβγαλα εβαλα ενα παλιο zte που ετυχε να εχω κ πηγενε ζαντα μεχρι που αποφασισα να το βαλω πανω κ να παρω τηλεφωνο στην βοντα κ ως δια μαγειας δεν κανει επανασυνδεσεις αλλα παιζει στα 18-20 αντι για τα 49-52 που ειχα πριν μικρο το κακο το μεγαλο μου προβλημα ειναι που δεν συνδεεται η ip μου καμερα να βλεπω το μωρο καθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω Νμζ οτι οι κάμερες αυτές θέλουν να είναι συνδεδεμένες στο 2.4 και όχι στο 5.0 WiFi..ρίξε μια μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimispapas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Στο 2,4 σωστα νομιζεις με ιδιο κωδικο κ επιμενει να μην κανει την συνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dimispapas είπε Στο 2,4 σωστα νομιζεις με ιδιο κωδικο κ επιμενει να μην κανει την συνδεση Έκανες reset την κάμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimispapas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Doubt είπε Έκανες reset την κάμερα; Κ την καμερα κ το h300s κ αφαιρεση της εφαρμογης απο το κινητο κ στη συνεχεια εγκατασταση κ προσπαθεια συνδεσης αλλα ματαιως κοπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProfessorLack Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Στις 4/11/2022 στις 8:27 ΜΜ, poulinos είπε εισαι αρκετα μακρια.ελπιζω να εχεις σωστα την καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf καντο ενα reset.δεν ειναι πολλες οι ρυθμισεις αλλωστε. τα μισα θα τα παρει αυτοματα. τα updates γινονται σε batches.δεν θα κανουν πχ 20.000 cpe ταυτοχρονα αλλα λιγα σε καθε μερα. ακομα και να το αλλαξει μπορει να εχουν ισως προσβαση απο αλλο account .σε καθε περιπτωση καποια στιγμη μπορει κατι να μην παιζει και να αναγκαστει να το κανει update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostassfirakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Επειδή το ρουτερ άρχισε να μου κάνει crash κάθε 5 λεπτά ένα access point (μάλλον λόγο κακών ρυθμίσεων) το έκανα reset, με μεγάλη μ έκπληξη είδα ότι μετά το reset υποστηρίζεται το IPv6 σκοράρω 10/10 εδώ Vodafone-H-300s-v1.2.01.06 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα